גראס והנקה

junky1

New member
גראס והנקה../images/Emo35.gif

היי
בעלי הביא ג'וינט הביתה והציע שנעשה מה שלא עשינו כבר הרבה זמן - נעשן את הדבר הזה. אז אני שואלת - איך זה ישפיע על היונק הקטן בן שלושה וחצי החודשים שלי

חפשי תשובה

תחת השם מיכל 1. תבדקי בדיוק איך היא כותבת את זה. היו כאן תשובות לשאלה דומה. ותחשבי גמבעצמך. אולי לא איך זה ישפיע ישירות על היונק הקטן. איך זה ישפיע עליך ועל יכולת התפקוד שלך בעת הצורך.

סליחה על השאלות...

בן כמה הילד? כבר גמר כתה א? תיכון? קיים יחסי מין? למד לנהוג? את בטוחה שהוא מתפתח מצוין?

Shellylove

New member
לפני כחודשיים

היה פה דיון סוער למדי בעניין. אני מציעה לך לקרוא, יש גם קישורים למאמרים לגבי ההשלכות של העניין.

justmom

New member
והנה כמה קישורים

לתשובות של יועצות הנקה בדיוק על השאלה הזו: 1 2 כעיקרון, החומר הפעיל במריחואנה, THC, מופיע בחלב אם בריכוז גבוה פי 8 מריכוזו בדם. מאחר שהוא מסיס בשומן, הוא נשאר בגוף האם שבועות אחרי העישון (יש טוענים 3 שבועות אחרי עישון ג'וינט אחד), ובשימוש מתמשך הכמויות עלולות להצטבר. כשאם מיניקה מעשנת, ה-THC נמצא בשתן ובצואה של תינוקה. אבל ההסתייגות החמורה ביותר היא מכך שאם שיעשנה ג'וינט עלולה להיות high מכדי שתוכל לטפל כראוי בתינוקה - וזו כבר סכנה מיידית בהרבה מהסיכון להצטברות THC אצל התינוק. לטעמי - מאוד לא מומלץ.

maya100

New member
רק הערה

את דעתי תוכלי לקרוא בקישורים שניתנו לך, מעדיפה לא לחזור עליה, רק הערה: אל תעשנו יחד! שלפחות אחד מכם יהיה מסוגל, במידה וחו"ח יש חירום לטפל בתינוק!!

galiaS

New member
זה נשמע לי קצת מסוכן

קרוב לודאי שלא תמצאי רופא שיגיד לך שזה בטוח לעשן גראס בהנקה. אני רחוקה מלהיות מטיפה נגד עישון אבל זה נראה לי מוגזם להניק ולצרוך סמים. אם ממש בא לך על הגוינט הזה אולי תאכילי אותה סימילק אחרי שאת מעשנת אותו (לא יודעת כמה זמן לוקח לגראס לצאת מהגוף)?

1 מ י כ ל

New member
../images/Emo9.gifחייבת להוסיף משהו...

גם אני התיעצתי איתכם לגבי עיניין זה. אני פשוט עשיתי טעות אחת וזה היה לכתוב את השאלה בשמי האמיתי.. ועל זה אני מאודד מצטערת.. ועכשיו לשאלתך...לאחר שקראתי את התשובות של הבנות (שנתנו לי אז) והתיחסתי רק לתשובות שבאמת התיחסו למה שהגרס יכול לעשות לילדה (כי זה מה שרציתי לדעת) ולא לתשובות המעליבות (מה לעשות גם אני בן אדם והיו תשובות שכן העליבו) החלטתי שזה ממש לא שווה את זה, לא שווה הX זמן שתהיי בהרגשת היי לעומת סיכון ילדתך ולא משנה אם הסיכון הוא קטן או גדול, פשוט לא שווה את זה! אז אני אומרת עזבי אותך מזה (לפחות עד שתפסיקי להניק) ותקבלי את ההי הטיבעי שלך מרק להסתכל על הקסם הזה שגדל לך בבית.. וזה ההיי הכי גדול שיש

מיכל../images/Emo24.gif

לא יודעת למה את מצטערת. מה גם שיש יותר ממיכל אחת בארץ, אפילו יותר מ2... אני חושבת שזה בסדר להיות מי שאת. כל עוד את פועלת בשיקול דעת. תהי גאה במי שאת, כולל הבחירות, ההתלבטויות, הטעויות והלמידה. ומה שכתבת בסוף דבריך מקסים. אגב, לתינוקות יש עוד יתרון- אפשר להסניף אותם.

1 מ י כ ל

New member
צודקת..ההסנפות הם הכי כפיות../images/Emo8.gif../images/Emo6.gif

כשכתבתי שהצטערתי על זה שכתבתי את שמי זה בגלל שתמיד יסווגו אותי כזאת ששאלה את השאלה האסורה.... ותמיד יהיו (כאן) כאלה שיסתכלו עלי בעין קצת עקומה.. אבל זה בסדר גמור
ותודה על החיבוק, זה עשה לי טוב על הלב

מאיטאי

New member
תמיד יש כאלה

שלא משנה מה תעשי או תשאלי, עלולים להסתכל עלייך עקום. לדעתי, כל שאלה היא לגיטימית לחלוטין. איך נלמד אחרת ? אם כל אחד ישאר בתחומים ה"בטוחים", לא נרחיק לכת יותר מדי. אני עשיתי קורס מדריכות הנקה, והנושא כלל לא עלה שם. מבחינתי השאלה שלך היתה טריגר לבירור הנושא (לכן בזמנו עניתי לך שאין לי מושג, אבל יכול להיות שזה לא כמו סיגריות ושווה לברר). אני הייתי מסתכלת על מישהי בעין עקומה, אם היתה שואלת ומחליטה שעל אף ההשפעות המזיקות היא תעשה את זה. על עצם השאלה, ממש לא. אז קחי עוד
ותרגישי רק טוב. כי לי תרמת.

מאיטאי

New member
למנהלות !!

אני קצת חוששת שיש עוד בנות שהנושא מעניין אותן ואולי הן מפחדות לשאול. אולי כדאי להעלות את הדיון לטאגליין?? כדי שאף אחת לא תניח שמדובר במשהו לא מזיק כמו סיגריות ותגרום נזק בלי להיות מודעת?. ושהמידע יהיה זמין ואנונימי. אם זה מעניין אתכן, אני מתנדבת אולי להפוך את זה לדיון חסר שמות, כדי שאף אחת לא תעלב או תרגיש חשופה.

למעלה