גראנד דינק 250 סמ"ק

• פותח הנושא efiey
  • פורסם בתאריך

efiey

New member
גראנד דינק 250 סמ"ק

שלום, אני חדש בעסק והוצאתי רשיון עד 33 כ"ס. מצאתי היום קטנוע גרנד דינק 250 סמ"ק שמור מאוד שנת 3/2006 עם 5500 ק"מ. מחיר מבוקש 18500 ש"ח. מבקש חוות דעת על הקטנוע הנ"ל.

aaronc76

New member
שורה תחתונה - טוב

הרץ חיפוש בפורום. הנושא נטחן עד דק.

t0rett0

New member
אחלה אופנוע

אישית יש לי גרנד דינק נוסע מצויין רק למרות צריך להתרגל כי הם בגובה של המראות במכוניות אז בפקקים סוגרים אותם תא מטען גדול מתחת לכיסא ותשים ארגז אם בא לך יותר. אם במחיר כזה תוכל להתסכל גם על ה HD 200 של סאן יאנג חדש עולה בערך 17 אלף

לי יש כזה 2006

ומרוצה מאוד. סה"כ קטנוע אמין, לדעתי.. לי היתה התלבטות בין ג'וי רייד חדש או b&w והלכתי בסוף על הגרנד, ומרוצה.

yohaim2

New member
קנית את הגראנד יד שניה או חדש?

כמה הוא עלה לך? מה הקילומטראז' שלו? היו לך בעיות מיוחדות?(סלילים,קראנק וכו') סורי על כל השאלות,פשוט גם אני מתלבט לגבי רכישה של אחד. בתודה מראש, יוחאי.

קניתי לפני שבעה חודשים

המחירון היה 19500, וקניתי ב-1800 עם אזעקה. הקילומטראז' היה 9000 כיום אני על 14000. לא נתקלתי בבעיות מלבד כבל קילומטראז' שנקרע. תריץ חיפוש, בשבועות האחרונים הוא עלה הרבה לדיון

For Martha

New member
אסביר לך בתקווה שעוד יקראו

לא כועסים על שאלותייכם, לא מתעצבנים על חדשים שבאים, אפילו אם השאלות חזרו כ'כ הרבה פעמים בנוסחים שונים. אני כן כועס כאשר בא בנאדם ומבקש חו"ד בלי לציין את דרישותיו מהקטנוע ורצונותי העתידיים, ולמה זה משמעותי אתה שואל? כי אם תצטרך לקום בבוקר ולרכב 5 ק'מ לכל כיוון ואחר'כ הקטנוע יזרק במחסן אספר לך שזה לא משתלם, הביטוח יקר וכל כלי 50 סמ'ק יעשה את העבודה בצורה מעולה בלי למצמץ. ואם תגיד שכל יום אתה צריך לרכב 90 ק'מ לצד אחד וזה בלי כל הסידורים באמצע אז אספר לך שזוהי הבחירה האחרונה שאני הייתי עושה. פרט מה רצונותייך ושאיפותיך מהקטנוע כדי שלא תקום ביום שלמחרת ותצטער על הקניה בגלל שמישהו אמר שהוא אחלה ומהיר ויפה כשאתה בכלל חשבת על משהו אחר בטופ של הדרישות. ערב טוב והמשך גלישה נעימה.

למעלה