גראנג'

Ronnie O

New member
גראנג'

יש לי שאלה על אליס אין צ'יינס ואני לא יודעת אם זה המקום לשאול אותה

orrrrrrrrr

New member
עד כה

סיפרו לי שגראנג' זה עדיין תת זאנר ברוק אלא אם את יודעת משהו אחר... תשאלי תנסי

Ronnie O

New member
כן כבוד המומחה, אני יודעת,

אבל עדיין- משום מה נראה לי שבפורום רוק יש יותר מאזיני מגהדת'-איירון מיידן מאשר גארנג'.. ובקיצור, לשאלתי- יש שיר לאליס אין צ'יינס שאני לא יודעת איך קוראים לו, אבל הקליפ שלו בשחור לבן והשיר הוא אחד השירים היותר מפורסמים של הלהקה. אז... השאלה היא לכאן או לפורום זיהוי שירים..?

M e n s R e a

New member
אם זה רק היה כך...

אבל מגהדת' ואיירון הן להקות מטאל. שגם אותו תכלס אפשר לקשר לרוק, אבל אין סיבה שיהיו פה יותר אוהבי מטאל מאוהבי גראנג', ובד"כ אנשים נוטים להתחבר לכמה ז'אנרים ברוק, נראה לי. הקליפ הזה...הוא בהופעה, ולסולן יש עדיין שיער ארוך? כי נראה לי שראיתי אותו. בכל מקרה, שמעי את Would, הוא אומנם נדוש, למי שאוהב אותם, אבל הוא הכי יפה. ואגב, יש לאליס קומונה בתפוז, חפשי אותה.

orrrrrrrrr

New member
אוקי

רוק לפי דעתי זאת הגדרה קולקטיבית מידי, אני לא בעד להגדיר יותר מידי, הרוק זה מוזיקה וכמו פיסול וכמו ציור זה אומנות, סוג של אומנות- כול אדם יכול לראות אותה בדרכו שלו...אם ציור מבטא את היצירה באמצעות צבעים ומכחולים, כך המוזיקה מבטא את עצמה דרך הכלים, דרך המנגינה, דרך החיים של העומדים מאחורי כלי הנגינה וכו' מפה נובע שהמוזיקה היא דבר שביר בפרט הרוק שזה בעצם דבר עצום המורכב מהמון תתי זאנרים- זה לא משנה איזה ז'אנר כול אחד מגדיר, מאזין יכול לבוא ולהגיד א', ואז נשמע להקה מסוימת שמגדירה את עצמה ב'.בדיוק ההפך. מה שאני מנסה להגיד הרוק מתחילתו נועד לפריצת מחסומים, נועד לשנות את דפוס החשיבה המוזיקלית, וכול דור שבה ניסה לתת טאץ משלו- חלקם שילבו כלים סימפונים, חלקם השתמשו בכבדות, ואם נתייחס לתקופה מסוימת אז גם המסר שמועבר "לקהל". אני אישית מעריץ של מטאל, בעיקר פרוגרסיב מטאל - אני מחכה בקוצר רוח לאלבום החדש של קרימסון גלורי - מידנייט חזר להרכב זה מבשר רק טובות

M e n s R e a

New member
אני אוהב ט'ראש וספיד מטאל

לכל שאר סגנונות המטאל לא ממש מתחבר, ממה שהספקתי לשמוע ככה שאני לא יכול לחכות לאלבומים הבאים של מטאליקה ומגהדת', שיוצאים שניהם ב-2007. ואגב, אם סט. אנגר, שהוא האחרון של מטאליקה, היה די מאכזב, לדעת הרבה אנשים שאני מכיר ולדעתי, האחרון של מגהדת' היה מעולה.

orrrrrrrrr

New member
מטאליקה

מתו בשבילי ב2 נקודות עיקריות : -אחרי צאת האלבום השחור -אחרי שגזזו את השיער כן טראש זה סגנון לפנים... אני אישית אוהב את רוב סוגי המטאל - יש לי בעיה עם אטמוספיר מטאל ודום השאר חביבים עלי ביותר בעיקר פאור ופרוג

M e n s R e a

New member
לדעתי לואד עוד היה נחמד, גם אם היה

יותר קל. רילואד וזה שאחריו היו בעייתיים מאד. כי גם לא היה יופי בשירים שם.

Ronnie O

New member
אני לא אוהבת את אליס אין צ'יינס

עד כדי כך שאני הולכת להצטרף לקומונה שלהם..כולה חיפשתי שיר.והקליפ לא מהופעה חיה.. הוא פשוט בשחור לבן...לסולן (ג'רי קנטרל?) יש שיער... אמממ.... ככה

M e n s R e a

New member
את לא חייבת להצטרף

אפשר פשוט להיכנס, לשאול שאלה, לקבל תשובה, וזהו

epitaph

New member
בהחלט המקום...

ויש כאן גם כמה שמבינים בגראנג'. בכל מקרה, לגבי השאלה, יש כמה אפשרויות, אם מדובר בשיר כמו שהוא מופיע באולפן אז כנראה מדובר ב- Rooster או אולי ב Sea of Sorrow, אם מדובר בקטע שרואים אותם בהופעה חיה אז יכול להיות שמדובר ב Bleed The Freak או Love Hate Love.

Ronnie O

New member
אני משתגעת!! ../images/Emo3.gif

would? rooster? sea of sorrow? איזה שיר זה? מה, כל הקליפים שלהם בשחור לבן?

למעלה