גראנג' בישראל ?

גראנג' בישראל ?

היי. ממ אני מעריץ די גדול של נירוונה, זה בערך 80% ממה שאני שומע כבר כמה שנים וזה כולל את כל הדיסקים והדמואים והסרטונים וכו' וכו' (אני מניח שתזדההו). להקות הגראנג'-סיאטל-ניינטיז האחרות גם די אהובות עליי אבל לא מתקרבות למקור ורציתי לדעת אם יש כזה דבר גראנג' בישראל ואם אפשר להביא מייספסים או סקיצות. אם לא בישראל, גראנג' טוב מכל העולם וסצינות שמתקיימות בכבוד. אני שואל את זה גם מרצון להכיר עוד ועוד מהז'אנר וגם כי אני בלהקה מתחילה ומנסה להכניס לכל העניין הזה (למרות חילוקי דיעות קשים עם בסיסט שלא יכול לשמוע אותי אומר נירוונה יותר). ממ אני פחות או יותר מכיר את כל מה שהולך כי גם הופענו ואני מציץ פה ושם בהופעות ורואה רק פופאנק/ פאנק/דברים מוזרים אבל אולי פיספסתי אז אני אשמח לשמוע. תודה.

גראנג'יסט חביב,

הגראנג' מת מזמן. בשנה שסאונדגארדן התפרקו. יש כאלה שאולי יטענו שפרל ג'אם הם גראנג', אבל לא נראה לי... אני יודע שהייתה להקה ישראלית שניגנו גראנג', ראיתי מייספייס שלהם, אבל הוא כבר נסגר, ולא הספקתי לשמוע אותם קראו להם beggarschange. לא נראה לי שיש גראנג' ישראלי בכל אופן... בעולם, יש להקות פוסט גראנג'. דוגמא- InMe שהיא להקה מאנגליה. לי אישית יצא לשמוע יותר דברים מהאלבום הראשון סאנשים תייגו כ- Nu Metal. הנה המייספייס שלהם אם תרצה לשמוע אותם: http://www.myspace.com/inmeofficial הם אולי לא הדוגמא הכי טובה, אבל יש שירים שלהם מעבר למה שיש במייספייס שמזכירים גראנג'. עוד להקות שהוגדרו כפוסט גראנג' הן: Creed, Puddle Of Mudd, Silverchair, Nickelback, Breaking Benjamin יש את הפו פייטרס שהקים דייב גרוהל, יש שירים שאפשר לתייג כגראנג'... Staind- להקה שמאוד הושפעה מהלהקה Alice In Chains. תבדוק את הלהקות שרשמתי לך בהודעה הזאת, אני ממליץ על כל אחת מהן. אולי זה יעזור לכם במשהו, בהצלחה עם הלהקה

ההיתה פעם להקה..

סאבוואי סאקרס.. אם אתה מוצא משו שלהם שלח לי מסר.. כי אני לא מצאתי כלום והם ממש טובים לדעתי.

ניראה לך ת'אמתיים???

עם אתה רוצה למצוא ת'אמתיים לך תחפש במחסנים של אנ.אמ.סי אולי תימצא.אבל עם אתה רוצה את השירים עצמם אז תפנה אליי.

BLITZZZZ

New member
היי יש לי את האלבומים של סאבוואי :)

אים תרצי נישלח לך בשימחה :)))) קומות קרקע ומטה \ שקט נפשי :) צרי קשר במסרים תודה אבי :)

MilkShack

New member
אין גראנג' בכלל היום.

הגראנג' בא עם רוח התקופה, בשנות ה-90' המוקדמות. לפי דעתי כל מה שנקרא "גראנג'" חייב להישאר שם. כל עוד מתייחסים לז'אנר מוזיקה דומה, או למשהו שמתיימר להישמע ככה, פשוט עדיף לתייג את זה כ"פוסט גראנג'", ויש הרבה להקות כאלה, שכבר פירטו פה.

טום לוי

New member
בבקשה...

NowAdays http://www.myspace.com/nowadaysmusic כמו שהוזכר כאן הלהקה תעשה הופעת מחווה מושקעת ושווה בפסטיבל Woodstock Eilat 2007 כנס, תבדוק, תגיב והכי חשוב אני מקווה שתהנה....

"הפילהרמונית"

ולא,לא הקלאסיים אני מדבר על הרכב שהתפרק לא מזמן.. מהמעט שירים שיצא לי לשמוע שלהם הם גראנג'יים למדי. יש גם את חרדל, סרניטי. ויש להקות עם השפעות, שיש להם כמה שירים שהם מאוד גראנג' טין ספיריט- ל"איפה הילד" ו"מופע הארנבות של ד"ר קספר" יש כמה שירים שמתאימים לאותה רוח של התקופה.

MissCranBerry

New member
גראנג' בישראל

להקת המכשפות, נכון שהן מתו ממזמן אך השירים שנשארו הן הוכחה לכך שיש מקבילה נשית, ועוד ישראלית לנירוונה.

למעלה