גראמי

symptoms

New member
גראמי

התפרסמו היום המועמדויות לגראמי. האיידולים מיוצגים שם די יפה: כריס עם 4 מועמדויות: הופעת הפופ הטובה ביותר לצמד או להקה (להום), הופעת הרוק הטובה ביותר לצמד או להקה (איט'ס נוט אובר), שיר הרוק הטוב ביותר (לאיט'ס נוט אובר) ואלבום הרוק הטוב ביותר (מה שקצת מטופש כי הלהקה מועמדת והם בכלל לא היו כשהאלבום הוקלט, אבל שיהיה). קרי גם עם 4 (בערך): הופעת הקאנטרי הטובה ביותר (לביפור הי ציטס), שיתוף הפעולה המוזיקלי בקאנטרי (על oh love עם בראד פייזלי), וגם שני פרסים שלא הולכים אליה אלא אל הכותבים אבל בכל זאת: שיר השנה, ושיר הקאנטרי של השנה על ביפור. קלי עם מועמדות אחת על הדואט שלה עם ריבה בשיתוף הפעולה בקאנטרי. ופנטזיה מועמדת על הביצוע הכי טובב-R&B עבור ויין אי סי יו שגם מועמד לשיר ה-R&B. הטקס יערך ב10 לפברואר לרשימת המועמדים המלאה לחצו כאן. מה אתם חושבים על סיכויי הזכיה של האיידולים? רעות

NP16

New member
יש לכריס וקארי סיכווים טובים מאד לקטוף לפחות

אחד. פנטזיה לא נראה לי..

יפה...אבל משו אני לא מבינה...

מה ההבדל בין טקס המוזיקה האמריקאי, לטקס הגראמי,לטקס העמ"י? למה יש להם כמה טקסים? ואני חושבת שאלו שציינתי הם לא כולם,יש עוד..

מה קשור העמ"י?

זה ישראלי בכלל... גראמי זה ועד נבחר שבוחר את הזוכים אם אני לא טועה, וטקס המוזיקה האמריקאי וכל האלה של MTV זה הקהל בוחר.

LeAnnDylan

Well-known member
גראמי זה האוסקר של המוזיקה

בעיקרון טקסים כמו הAMA, CMA, EMA, ARIA וכל אלה מוגבלים לסגנון אחד של מוזיקה. הגראמי זה הטקס הכולל שמכיל בתוכו קטגוריות של כל סגנונות המוזיקה ופרסים לכל משתתפי התעשיה, החל מהזמרים עצמם עד לכותבים, מפיקים, תפאורנים ושאר שטויות. יש בגראמי משהו כמו 300 קטגוריות ופרסים, רובם מחולקים לפני הטקס עצמו ולא משודריים בכלל בטלוויזיה. פרסים כמו אלבום הג'ז הטוב ביותר, אלבום הפלמנקו הטוב ביותר וכן הלאה לא זוכים בדר"כ לסיקור טלוויזיוני ויש להם מזל אם בכלל רושימים אותם בקטעי מעבר לפרסומות.

symptoms

New member
ואני רק אוסיף

לאו דווקא טקסים שמוגבלים לסגנון מוזיקה אחד, נגיד ה-AMA או פרסי הבילבורד כן מקיפים את רוב סוגי המוזיקה (אומנם לא כמו הגראמי שהם נותנים פרס על כל דבר זניח, אבל אי אפשר להגיד שהם של ז'אנר מסוים). הדבר העיקרי שמייחד את הגראמי הוא היוקרה שלו, להגיד שזכית בגראמי זה בערך הדבר הכי מכובד בתעשיית המוזיקה. לעומת זאת פרסי ה-AMA הם די חסרי חשיבות מבחינת היוקרה שלהם, בעיקר אחרי שהם עברו לבחירת הקהל (ומצד שני , אפשר לטעון שהם הכי חשובים כי מי שקונה את המוזיקה בוחר את המנצחים, אבל זה לא משנה את העובדה שמבחינת יוקרה הפרס הזה לא שווה הרבה). פרסי הבילבורד מתבססים בלעדית על מכירות, כלומר, במילים אחרות, הם מודדים הצלחה מסחרית של האומן, גם הם לא נחשבים יוקרתיים במיוחד (מבחינת העובדה שאם יכתבו מאמר על אמן, יזכירו גארמי'ס שהוא זכה בהם, בילבורד, לא כל כך), מצד שני, אם זכית בהם, זה אומר שהיית המוביל במכירות באיזשהוא תחום בשנה החולפת, אז זה די נחמד... וישנם פרסים (כמו הCMA) שנחשבים כמעט כמו הגראמי (יש רשימה של 5 טקסי הפרסים הכי יוקרתיים בארה"ב, אם אני לא טועה, הגראמי, האוסקר, האמי גלובוס הזהב וה-CMA, אבל אל תתפסו אותי במילא), כמובן שהם נחשבים לז'אנר שלהם, במקרה הזה, קאנטרי., ואז מה שמייחד את הגראמי זה שהוא טקס כלל מוזיקלי. וכמובן, מה שהכי חשוב, זה שאת מנצחי הגראמי בוחרים אנשי התעשייה, שזה אומר אנשים שרשומים לאגודת המצביעים והשתתפו באחוז מסוים של הפקת/הקלטת וכו' חומר מוזיקלי, אז בעצם המוזיקאים מקבלים הערכה מאנשיהם. (הערת שוליים, ששוב מסבירה על חשיבות הגראמי, היוקרה של הטקס משתקפת באופן ישיר בהשפעה שלו על כמויות מכירת הדיסקים של האמנים המשתתפים, כלומר, ככל שהטקס יותר יוקרתי, אמן שהשתתף בטקס באיזשהוא אופן, הופיע, הציג ובעיקר זכה, יראה עליה יותר משמעותית בשבוע שלאחר מכן במכירות. העליה במכירות תהיה גם עם פרסום המועמדים - אז אפשר לצפות לעליה במכירות של האיידולים המועמדים לקראת שבוע הבא. הדוגמה הכי טובה היא טקסי ה-CMA ו-AMA האחרונים, אני מניחה שאף אחד כאן לא ממש עוקב אחרי הבילבורד, אבל היה אפשר לראות עליה די משמעותית במכירות של משתתפי ה-CMA ולא כל כך במקרה של ה-AMA). בקיצור, סיימתי לחפור. ולמה הם צריכים כל כך הרבה טקסים? כי אם אפשר, אז למה לא?
. רעות

LeAnnDylan

Well-known member
טוב מוגבלי סגנון זה לא תיאור מדויק אבל הם בכל

זאת מוגבלים, זאת אומרת גם הAMA לדוגמא הוא לא טקס כולל, רב אמנים שם הם מן הסתם אמריקאים ולאמנים מרחבי אירופה אין כמעט מועמדויות, והסגנון השולט מידי שנה הוא די אחיד ואין גיוון. הבילבורד לעומת זאת מתבסס על מכירות מה שאומר שזמרים צרפתיים לדוגמא שלא כובשים את הפסגה לא יזכרו שם גם אם הם די מצליחים בצרפת. וזה ההבדל בעצם בין כל הטקסים האלה לבין הגראמי כמובן שיש את ענין היוקרה אבל חשבתי שזה די ברור כשהשוותי את הטקס לאוסקר
אבל אחלה חפירה הבאת

ר ו ח ל י

New member
אני אוהבת את הטקס הזה ../images/Emo9.gif למרות שהוא בערך

הכי ארוך שיש! יש להם סיכויים טובים,אבל למה כריס מועמד לפרס על הופעת פופ?! מה הקשר פופ? אבל מה איכפת לו כמה שיותר מועמדויות יותר טוב לו,לא יכול להתלונן.

Fairywitch

New member
אני מאמינה שלכל האיידולים המועמדים יש סיכוי-

בעיקר לכריס וקרי, שבלטו בעשייה השנה
מה גם שהם מועמדים בכמה קטגוריות, אז סביר שלפחות אחת תלך אליהם. ריספקט

SHTRUDIDI

New member
עוד תוספת לאיידולים מועמדים

בנוסף לכריס, קארי וקלי, פנטזיה מועמדת גם על פרס האלבום בנוסף למה שהוזכר ומנדיסה גם מועמדת לפרס אחד. אני מקווה שלפחות חלקם יזכו, בעיקר מחזיקה אצבעות לדוהטרי.

symptoms

New member
ומשהו שגיליתי במפתיע

מסתבר שאייס גם מועמד, כי הוא היה חלק מהכותבים של איטס נוט אובר. אז סה"כ שישה איידולים מועמדים, לא רע. רעות

אני חושבת שקארי תזכה...

בלפחות פרס אחד....וגם כריס לשניהם יש סיכויים ממש גבוהים

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif כבוד על הזכיות!../images/Emo106.gif

קארי וכריס קטפו שלושה פרסים.כבוד רציני!

למעלה