גראמי 2013!

ערן1987

New member
גראמי 2013!

אז מסתבר שטקס פרסי הגראמי ה-55 יתקיים הלילה בלוס אנג'לס, שנה אחרי שאדל זכתה בכל הקטגוריות אליהן הייתה מועמדת (בהן, איך לא, "אלבום השנה" על "21").

את הטקס השנה ינחה הראפר/שחקן זוכה שני פרסי הגראמי אל.אל. קול ג'יי כשאת מירב המועמדויות (6 במספר) קטפו קנייה ווסט, fun, פרנק אושן, ממפורד אנד סאנס, ג'יי זי ודן אורבך (חבר להקת הבלאק קיז). בין מגישי הפרסים השנה תמצאו את דייב גרוהל, אלן דג'נרס, ביונסה, פרינס, ריאן סיקרסט, ניל פטריק האריס, ג'ניפר לופז, קרלי ריי ג'פסן, קית' אורבן, קייטי פרי ועוד.

בין הזוכים השנה בפרס הגראמי למפעל חיים נמצאים להקת הטמפטיישנס, ראווי שנקר (אביה של זוכת הגראמי נורה ג'ונס ואמן סיטאר מפורסם) וקרול קינג.

המופיעים בטקס השנה יהיו הבלאק קיז, קלי קלארקסון, פאן., אלטון ג'ון עם אד שיראן, אלישיה קיז עם מארון 5, ברונו מארס עם ריהאנה וסטינג, מיגל עם וויז קאליפה, הלומיניריס, טיילור סוויפט, ריהאנה לבדה, פרנק אושן, מאמפורד אנד סאנס, קארי אנדרווד, ג'ק ווייט וכמובן ג'סטין טימברלייק - כל אלה ועוד יהיו על הבמה וינעימו את זמננו בין שלל הזוכים.

הנה המועמדים בקטגוריות הראשיות (את רשימת המועמדים המלאה תוכלו למצוא באתר הגראמי):

Album of the Year
El Camino – The Black Keys
The Black Keys & Danger Mouse, producers; Tchad Blake, Tom Elmhirst & Kennie Takahashi, engineers/mixers; Brian Lucey, mastering engineer
Some Nights – Fun
Janelle Monáe, featured artist; Jeff Bhasker, Emile Haynie, Jake One & TommyD, producers; Jeff Bhasker, Pete Bischoff, Jeff Chestek, Andrew Dawson, Emile Haynie, Manny Marroquin, Sonny Pinnar & Stuart White, engineers/mixers; Chris Gehringer, mastering engineer
Babel – Mumford & Sons
Markus Dravs, producer; Robin Baynton & Ruadhri Cushnan, engineers/mixers; Bob Ludwig, mastering engineer
Channel Orange – Frank Ocean
André 3000, John Mayer, Earl Sweatshirt & Tyler, The Creator, featured artists; Om'Mas Keith, Malay, Frank Ocean & Pharell, producers; Calvin Bailif, Andrew Coleman, Jeff Ellis, Doug Fenske, Om'Mas Keith, Malay, Frank Ocean, Philip Scott, Mark "Spike" Stent, Pat Thrall, Marcos Tovar & Vic Wainstein, engineers/mixers; Vlado Meller, mastering engineer
Blunderbuss – Jack White
Jack White, producer; Vance Powell & Jack White, engineers/mixers; Bob Ludwig, mastering engineer

Song of the Year
"The A Team"
Ed Sheeran, songwriter (Ed Sheeran)
"Adorn"
Miguel Pimentel, songwriter (Miguel)
"Call Me Maybe"
Tavish Crowe, Carly Rae Jepsen & Josh Ramsay, songwriters (Carly Rae Jepsen)
"Stronger"
Jörgen Elofsson, David Gamson, Greg Kurstin & Ali Tamposi, songwriters (Kelly Clarkson)
"We Are Young"
Jack Antonoff, Jeff Bhasker, Andrew Dost & Nate Ruess, songwriters (Fun featuring Janelle Monáe)

Record of the Year
"Lonely Boy" – The Black Keys
The Black Keys & Danger Mouse producers; Tom Elmhirst & Kennie Takahashi, engineers/mixers; Brian Lucey, mastering engineer
"Stronger" – Kelly Clarkson
Greg Kurstin, producer; Serban Ghenea, John Hanes, Greg Kurstin & Jesse Shatkin, engineers/mixers; Chris Gehringer, mastering engineer
"We Are Young" – Fun featuring Janelle Monáe
Jeff Bhasker, producer Jeff Bhasker, Andrew Dawson & Stuart White, engineers/mixers; Chris Gehringer, mastering engineer
"Somebody That I Used to Know" – Gotye featuring Kimbra
Wally de Backer, producer; Wally de Backer & François Tétaz, engineers/mixers; William Bowden, mastering engineer
"Thinkin Bout You" – Frank Ocean
Frank Ocean, producer; Jeff Ellis, Pat Thrall & Marcos Tovar, engineers/mixers; Vlado Meller, mastering engineer
"We Are Never Ever Getting Back Together" – Taylor Swift
Max Martin, Shellback & Taylor Swift, producers; Serban Ghenea, engineer/mixer; Tom Coyne, mastering engineer

Best New Artist
Alabama Shakes
Fun
Hunter Hayes
The Lumineers
Frank Ocean

אגב, שימו לב! בחלק מהקטגוריות כבר הוכרזו הזוכים - הנה שתי זכיות מעניינות, שימו לב לספויילרים לזוכים!!

Best Short Form Music Video
We Found Love
Rihanna Featuring Calvin Harris

Best Long Form Music Video
Big Easy Express
Mumford & Sons

ערן1987

New member
והזוכים בקטגוריות המובילות הם..

זהירות, ספויילרים!!!

Record Of The Year: Somebody That I Used To Know
Gotye Featuring Kimbra

Album Of The Year: Babel
Mumford & Sons

Song Of The Year: We Are Young
Jack Antonoff, Jeff Bhasker, Andrew Dost & Nate Ruess, songwriters (Fun. Featuring Janelle Monáe)

Best New Artist: Fun.

ערן1987

New member
עצוב, אבל זה ככה

זה גם מתקרב לרמת הוויטני יוסטון-בובי בראון של 2013 וכולנו יודעים איך זה נגמר (בטח שכולנו יודעים, הרי זה קרה היום לפני שנה בדיוק!)

עדידי15

New member
יצאה מושפלת רצח לדעתי.

זה יחזיק עד הפעם הבאה שהוא יכניס לה מכות
.

למרות שהיא נראית ממש מאושרת. אולי היא מסוג הנשים שגברים חזקים ואלימים עושים לה את זה.

ערן1987

New member
זה סבבה ורלוונטי שהיא נמשכת לגברים חזקים

אבל אלימים? זה כבר משהו אחר. not cool

DCOW123

New member
אייי, זה נורא.

הוא לא פוצץ לה את הפנים לפני כמה שנים?

ערן1987

New member
לפני 4 שנים בדיוק בערב הגראמי של 2009

היא ו/או הוא, אני לא זוכר בדיוק, היה/הייתה/היו אמורים להופיע אבל כמובן שזה לא קרה בסופו של דבר.

Music Man XD

New member
מצחיק אותי לראות את כל

הטוקבקיסטים באינטרנט שחושבים שהם ד"ר פיל ומתחילים לתת לה עצות או להיות מאוכזבים ממנה
. get a life!

בכל מקרה - לפי איך שאני רואה את זה, כריס בראון הוא אדם אלים ודוחה. אני לא באמת מכיר אותו, אבל מי שיש לו התפרצויות זעם ונקלע כל שני וחמישי לקטטות במועדונים נראה לי כאדם אלים שלא כדאי להיכנס איתו למערכת יחסים, בטח אם את מישהי שהוא, סליחה על הביטוי, פוצץ לה את הצורה ממש לפני כמה שנים.

ובכלל, כריס בראון הוא אמן מיותר בעולם הבידור. חרא מוזיקה, שום חידוש, שום דבר מעניין. להיטי מועדונים זולים ודוחים. איכס.

אבל אלה החיים שלה בסופו של דבר, לא שלי. יש משהו דוחה בלראות אותו מחבק אותה עם אותה היד שהכניסה לה אגרוף לפרצוף, ולא נראה שהיא חשבה על זה בהגיון אלא פעלה על סמך רגש בלבד, אבל שוב - אלה החיים שלה, לא שלי.

ערן1987

New member
אני בהחלט מבין למה ניתן להיות מאוכזבים ממנה

הרי הוא פוצץ לה את הפנים לפני 4 שנים, כולנו ראינו את התמונה הידועה שלה כשהפנים שלה נפוחות לגמרי, אז אנחנו יכולים לצפות ממישהי שהוכיחה את עצמה כמה וכמה פעמים שהיא רצינית בעשיית מוסיקה שתהיה רצינית גם בחייה הפרטיים, לפחות בכל הנוגע לאותו בחור בדיוק שפוצץ אותה בעבר.

אני מבין שעדיין יש לה רגשות כלפיו, ובמובן מסוים זה אפילו היה לה טוב לקריירה כי מאז היא התחילה להיות "בוגרת" יותר, אבל הייתי מתאכזב מכל בחורה שהייתה חוזרת לבחור שהכה אותה.

אבישי ר

New member
פרנק אושן - Forrest Gump

פרנק אושן בביצוע לשיר Forrest Gump מתוך האלבום channel ORANGE שיצא השנה וזיכה את פרנק בפרס גראמי אחד. לחצו כאן.

אבישי ר

New member
דוגמה לזמר שהקול שלו בלייב הוא לא השיא,

אבל בכל זאת מרגש ומלא בנשמה וכוונה. תותח!

RTur

New member
טוב אני לא יודע איפה הייתי אבל.. מי זה?

כנראה שפספסתי משהו..
בכל מקרה - איזה רעיון יפה לבימוי!!! ממש אהבתי את העניין נשל הוידאו ארט שמשתלב איתו.
שיר יפה ומסכים עם אבישי, הוא לא נתן ביצוע נקי אבל היה מאוד אמין ומרגש. יופי של הופעה!

naama59

New member
איזה ביצוע מאכזב

אוהבת אותו מאוד, אבל ביצוע מאוד לא מוצלח שלו. היה מחוץ לסולם כמעט כל השיר, היה כמעט כואב לראות כמה הוא נאבק עם זה. חבל שדווקא בהופעה כל כך חשובה..

קיוויתי שהוא ייקח את הגראמי על אלבום השנה בכל מקרה. אבל לא באמת היה לו סיכוי מול מפלצות פופולאריות כמו ממפורד או פאן.. עדיין אלבום ענק שלדעתי בסופו של דבר ייהפוך לקלאסיקה, או לפחות ייזכר הרבה יותר מאלה..

אבישי ר

New member
לא יצא לי לראות יותר מדי הופעות שלו,

אבל מהמעט שראיתי, הוא לא משהו בלייב.

naama59

New member
דווקא

הביצוע לייב הראשון שלו מהסיבוב לקידום האלבום הזה היה מוצלח מאוד בעייני. אני מניחה שבמונחים טכניים הוא לא מאוד מדייק, אבל בדרך כלל מצליח לעטוף את זה באלתורים יפים וגם להטעין את זה בהמון רגש וכוונה. אי אפשר שלא לאהוב אותו

http://www.latenightwithjimmyfallon.com/blogs/2012/07/frank-ocean-performs-bad-religion/
(בכוונה מכאן ולא מיוטיוב בגלל ששיחקו עם הסולם של הביצוע ביוטיוב כדי להימנע מתביעות על זכויות יוצרים וכו'.. אז זה הביצוע המקורי מקורי).

למעלה