גראמי 2013!

naama59

New member
תיקון ללינק

http://hiphop-n-more.com/2012/07/frank-ocean-performs-bad-religion-on-jimmy-fallon/

וזה גם עם The Roots, אז בכלל
ואיזה שיר

אבישי ר

New member
לא ראיתי את ההופעה הזאתי. איזה מלך

נראה שהוא ניסה להגיע לנמוכים בקטע של This unrequited love כמו שבגרסת האולפן והתקשה, אבל זה דווקא הוסיף עוד יותר.

"אני מניחה שבמונחים טכניים הוא לא מאוד מדייק, אבל בדרך כלל מצליח לעטוף את זה באלתורים יפים וגם להטעין את זה בהמון רגש וכוונה."

יש לו עוד ביצוע ממש מרשים של I Miss You שהוא כתב עם ביונסה: http://www.youtube.com/watch?v=dM6woaxQDRs

naama59

New member
יופי של ביצוע!

נראה לי שהפקשושים שלו בטלוויזיה הם יותר עניין של לחץ ממגבלה טכנית. צריך להשתפשף עוד קצת.. :)

חוץ מזה שאחרי ששמעתי את האלבום שלו הייתי חייבת לרוץ ולחפש כל מה שהוא אי פעם הוציא. שמעת את המיקסטייפים הקודמים שלו? יש שם יופי של דברים

אבישי ר

New member
ברונו מארס, ריהאנה וסטינג במחווה לבוב מארלי

ברונו פתח עם השיר החדש שלו, "Locked Out Of Heaven, שאליו הצטרף סטינג בהמשך. אחר כך גם ריהאנה הצטרפה אליהם לקאבר של "Is This Love", יחד עם בניו של בוב מארלי זיגי ודמיאן. לחצו כאן כדי לצפות בהופעה.
השיא של הערב

ערן1987

New member
LOOH ממש ממש גדל עליי עם הזמן

אני עדיין לא מת עליו אבל הוא קליט רצח ונתקע חזק בראש ולמרות שלא רציתי שזה יקרה - זה קרה לי ומצאתי את עצמי מזמזם אותו לפעמים.

סטינג בחיים!
מישהו מצליח להבין מה הוא אומר בכלל? הוא יותר גרוע משון פול!

הם, ריהאנה וזיגי נתנו שואו מעולה! באמת אחד מהרגעים הטובים ביותר של ההופעות באותו ערב

RTur

New member
הופעה מצויינת אבל הסוף ביאס אותי

אני לא מת על ברונו בכללי אבל ההופעה של השיר שלו הייתה מגניבה ואהבתי שסטינג הצטרף אליו. סטינג מעולה!
החיבור למחווה לבוב מארלי הייתה מגניבה, יפה שצירפו גם את ריהאנה וזיגי אבל דווקא שם נהייתה לי בעיה עם ההופעה הזאת.
עומדים 4 זמרים, לפחות 2 מתוכם מוסיקאים (אפילו 3, ברונו גם כותב ומלחין ומנגן נכון?) והם שרים את הפזמון של בוב מארלי באוניסון באותו קול? כולם נרדמו בשיעורי הרמוניה? עיבוד ווקאלי? תעשו קולות! הפזמון של השיר הזה כל כך דורש את זה!

אבישי ר

New member
ריהאנה - Stay עם מיקי אקו

ריהאנה בביצוע מרשים לשיר Stay מתוך האלבום החדש Unapologetic שיצא לפני כשלושה חודשים. לחצו כאן כדי לצפות בהופעה.
אני לא סובל את השיר הזה, אבל זה אחד הביצועים הכי טובים שלה אי פעם.

ערן1987

New member
באמת ביצוע מוצלח מאוד שלה

כמעט הצליחה לרגש אותי! כמעט.. חבל שהיא לא ביצעה אפילו קצת את Diamonds, זה בכל זאת אחד הלהיטים הכי גדולים בעולם בחצי השנה האחרונה!

ואני חייב לציין שאני לא מת על התספורת החדשה שלה

RTur

New member
וואו היא באמת השתפרה ווקאלית בלייב

הופעה ממש יפה. כל הכבוד לה!

אבישי ר

New member
מיגל וויז קאליפה - Adorn

זמר הR&B מיגל והראפר (עלאק) ויז קאליפה עם השיר Adorn של מיגל. לחצו כאן כדי לצפות בהופעה.

ערן1987

New member
אני לא מת על וויז קאליפה

אבל כן הרגשתי שהוא תרם לביצוע הזה שהיה בסה"כ חביב ותו לא

אבישי ר

New member
מארון 5 ואלישיה קיז - Daylight/Girl On Fire

עוד אחת מנקודות השיא של הטקס. מארון 5 פתחו עם הסינגל החדש שלהם, Daylight, שמתחיל לתפוס הצלחה רק לאחרונה. אחר כך באה אלישיה קיז ומופיעה עם Girl On Fire, הלהיט הכי גדול שלה מאז Empire State Of Minds, ביחד עם אדם לוין. לחצו כאן כדי לצפות בהופעה.

ערן1987

New member
מארון 5 היו למל"מים להחריד

אבל אלישיה הייתה, ובכן, אשששששששש!!! למרות שהקשר בינה לבין מארון 5 נראה לי מקרי בהחלט

היה יכול להיות מגניב אם ניקי הייתה מפתיעה ועולה על הבמה ומצטרפת אליהם

naama59

New member
אלוהים יודע מה תופסים מאדם לוין

יש לו אמנם גוון קול די מיוחד, אבל הטווח שלו כל כך מוגבל
כמעט מביך אפילו עד כמה היו צריכים להנמיך את השיר של אלישה בשבילו (וחבל, הוא לא נשמע מדהים בסולם הזה). גם הבחירת סינגל הזו מבחינתם קצת תמוהה בעייני, שיר לא מאוד קליט. (Lucky Strike היה יכול להיות הרבה יותר טוב)

RTur

New member
מה? דווקא המנעד שלו די מרשים

ברור שהיו צריכים להוריד את הסולם של השיר של אלישיה. אלישיה אישה, הוא גבר. בממוצע, ההבדל בין זמר לזמרת הוא כ-2.5 טונים מבחינת נוחות הסולם.. שזה 5 סולמות שונים שאפשר לדחוף ביניהם. מבלי לבדוק, אני די בטוח שהם הלכו על איזה סולם אמצע (בטח טון מתחת למקור) כי הוא לא צריך לשיר איתה את הבתים, הוא עשה רק קול שני בעיקר, ואם היו מורידים יותר מזה אז אלישיה עצמה לא הייתה נשמעת הכי טוב.
מה שכן, אני שמח שהורידו את הסולם כי כשאלישיה שרה אותו בסולם המקורי היא נשמעת ממש מתאמצת... לדעתי היא צריכה תמיד להופיע עם חצי טון מתחת.

naama59

New member
לא התרשמתי ממנו כל כך

לא יצא לי לדגום יותר מידי הופעות חיות שלו, אבל באלו שראיתי (כמו זו: https://www.youtube.com/watch?v=BRs7ZU4-67M) נשמע שהסטודיו די עושה איתו חסד, כי הקול שלו די קטן ומוגבל בסופו של דבר. יש לו צבע מעניין, אבל הוא עצמו לא נשמע זמר טכני מוצלח כל כך.

ברור שלא ציפיתי שישאירו את הסולם המקורי של אלישה (הוא קשה לאללה, בכל זאת) אבל סתם התבאסתי שבכלל ניסו לשלב ביניהם, כי הקולות שלהם די שונים באופי שלהם בעייני, אז זה סתם לא תרם לאף אחד מהשירים

למעלה