גראז' החלומות

CBRRRRRR

New member
גראז' החלומות

מוקדש (
) למקסיקני ולשדון, ולזה שלימד אותי לטפל באופנוע ב-"מוסך הרפת" ברשפון, ולזה שהאופנוע שלו מונח עכשיו על הג'ק ההידראולי הנפלא שלי במוסך המדרכה ליד הבית שלו, ולכריש, ככה כי בא לי, ולכל אלו שנעלבים כשאני לא מקדיש להם הודעות (
). זה המוסך של אמריקאי אחד מקבוצת הדיון של ה- DRZ.
חולים בנפש האמריקאים האלו...

CBRRRRRR

New member
וכך נראה אופנוע שמטופל בכזה מוסך

אגב, שאלו אותו אם הוא בכלל משתמש באופנוע המלוקק הזה. אז הוא אמר שכנראה שכן, לאור 2 אצבעות שבורות ועצם בריח שבורה, הכל מהשנתיים האחרונות

CBRRRRRR

New member
../images/Emo3.gif תצחק תצחק...

גם הוא צחק... ועכשיו האופנוע שלו עומד על הג'ק, לא? רוצה לקבוע תור להשתמש בג'ק החדש שלי?
נ.ב. חודשיים וכמה?

tn1000s

New member
אני לא נוגע במה שעובד ../images/Emo6.gif

לא צריך עדיין ג'ק
אבל איפה הלוח שנה עם הערומות? ואיזה מפלצת כביש? אחלה מוסך הלואי עלי - לא שהייתי יודע מה לעשות איתו....

redeyes

New member
אבל למה

אני מרגישה דבילית כל כך כשאני מסתכלת על נשים חצי ערומות ליד אופנוע ששתי הבחורות האלו לא מבינות בזה כלום פשוט יש להן ציצים אז זה נראה מגניב וואלה...זה קצת עושה לי בחילה אולי זה יומרני מצידי-אם כן...חבל.

R-o-i

New member
את בסדר את,

אני כבר מחפש לך תמונה של איזה ערום על אופנוע.... רועי

OMERTLLF

New member
שאני אספר כמה פעמים עשית

"שיפוצים" למוניקה? ושאני אפרסם איפה היא עכשיו? (שדופקת לי סופ"ש כי היא נמצאת איפה שאני צריך להיות)

CBRRRRRR

New member
בלי מקרר אי אפשר

רק חבל שהוא החליף את הפחיות לפני הצילום. התמונה הזו בטח סתם גרסת כיסוי. סליחה אלפרד, מקס. אמריקאים שותים מילר, לא בירה.

TheJoCKeR

New member
גם אני רוצה !!!

איך היה מתאים לי מוסך כזה לסיגי...
הייתי מזמין את טובי המכונאים לבוא לטפל בסיגי אצלי במוסך ואחרי שהיו גומרים לשפוך ניטים מרוב פליאה ומטפלים בסיגי בחינם, הייתי דורש מהם לנקות ולהחזיר את המוסך למראה הקודם שלו...
אך, איזה חלום נפלא... מה? מי אני? איפה אני? שחררררר ??

royboy1

New member
איפה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

שאלתי איפה,לא
למה אפ'חד לא עונה לי
איפה מזמינים כזה סט מדבקות לDRZ
כשלי יהיה את הDR אני רוצה אותו בחליפה דומה

alfred

New member
דווקא סט המדבקות?

שיהיה בריא. באמת. (אין אמוטיקון של התלהבות במובנה הישראלי?) לטעמו של אלפרד זה כבר מתחיל להזכיר את הבגירה של MZ על שלל צבעיו. ושתי הערות קטנוניות: אופנוענים לא שותים קולה (כן, כרוב?). אם כבר טלוויזיה, אז שיהיה, נו, משהו עם בשר (Iאלפרד משרבב שפתיים במחווה מודעת להארי דין סטנטוןI). בטח לא חדשות. כוסיות רואות חדשות (ושותות קולה. דיאט).

למעלה