ג'ק לשימון

gray

New member
אחרי נסיעה של 500-700 רצוף

בהחלט מומלץ שימון מלא, אני עובר את ה160 לעיתים רחוקות באמת, השיטה באמת מתאימה למי שלא אוהב לעבוד קשה סתם, מצד שני, היא לא פחות טובה, השרשרת תמיד משומנת בדיוק כמה שצריך לכל אורכה. אני בודק. הפסקתי להשתמש בסקוט אויילר בגלל שלא היה בו צורך יותר. כן, שימון שרשרת היה פעם תחביב שלי, היו לי המון פטנטים, ג'קים, ורולים ומשאבת שימון חשמלית, גם תוצרת בית, גם קנויה, גם לובמן וגם סקוט. בסוף-הכי מעט טרחה, ותוצאה לא פחות טובה-עם השיטה הזאת. אולי לא מתאים לכל אחד, ובהחלט צריך לדעת מתי כן ומתי צריך יותר (אחרי שטיפה למשל כדאי לשמן את כל השרשרת למשל, אבל אני שוטף את האופנוע רק אחרי רכיבת שטח, ולא יוצא לי הרבה בזמן האחרון). ויש קצר של שמן כל 150-250 ק"מ עם שמן גיר בצורה שציינתי זה מספיק.

מפתחSoul

New member
אהבתי. אני מוכנה גם להקפיד על כך.

זה אומר בערך לשמן כל שבוע, אני אשמן פעם בשבועיים (500 ק"מ לערך).

gray

New member
צריך למצא את המינון הנכון

תלוי כמה מהר רוכבים, גשם וכו', אם החניה הלילית של האופנוע מאפשרת, משאירים בקבוק שמן גיר עם מברשת בפקק (עושים חור בפקק ומדביקים מברשת) כל פעם ששמים את השרשרת של המנעול ללילה-מרביצים גם ויש לשרשרת ההינעה ויש קצר עם המרשת (אם רוכבים מעט ביום אפשר פעם בכמה ימים) וככה השרשרת מקבלת את השימון כשהיא חמה, ולשמן יש אפשרות להגיע לכל מקום, ולעודף לטפטף במשך הלילה. ברגע שזאת שגרה-זה מוסיף שניות בודדות לתהליך הקשירה.

שנייה אבל מלכלכלת וריחנית

גם ככה תהליך ההתפרקות מהאופנוע זה סרט טורקי. עם כל ההתפשטות והקשירות - זה לא תיאור של סדנת סאדו מאזו, אלא תהליך יומיומי שכל אחד מאיתנו עובר כשהוא חוזר הביתה אחרי רכיבה עם האופנוע. אז אתה רוצה להוסיף לזה גם ויש עם בקבוק סירחוני ומטפטף? באמת?

gray

New member
הכוונה לשמן את השרשרת

הבקבוק עם השתן אריות מהספארי זה בשירשור "איך מרחיקים חתולים". לא שמתי לב לסירחון יוצא דופן או לטיפטוף (מלבד הטיפטוף הרגיל מהשרשרת, אבל מה זה קשור?). לא מתאים? סע עם מיצו למוסך לשמן, או תקח מסתנן שישמן לך את השרשרת, או תקנה מזדה (או אופנוע ללא שרשרת) או שתמצא שיטה אחרת שמתאימה לך.

מסתנן זאת שיטה טובה. עדיף כושי.

זה רעיון לסטארט אפ. אני בחרתי כעת באופנוע ללא שרשרת, אבל זאת לא אידאולוגיה. מחר זה יכול להשתנות.

gray

New member
מה אכפת לועד?

מילא אם המרצפות מלוכלכות, אבל מסתנן? -הוא מלוכלך כבררת מחדל, לא?

iec

New member
כי כושי יכול לשמן אותו ואת האופנוע שלו...יחד.

iec

New member
1.תודה. 2.קיסמיי השיניים ישמשו כדי להוציא

לך את העיניים
3.האמת שעשיתי שניים כאלה ונתתי למישהו שאני יודע בוודאות שהוא משמש אצלו כקישוט...אבדוק איתו ואשלח לך במסר.

למעלה