ג'ק לשימון

6idolevy

New member
קח קרש עץ שקצת יותר גבוה מהמזלג האחורי

שים אותו מתחת למזלג מתחת לציר של הגלגל האחורי ותרים עליו את האופנוע. הרבה יותר זול

פרארי1

New member

מפתחSoul

New member
כן, יודעת שזו אלטרנטיבה זמינה יותר

אבל אם יש מוצר ייעודי (שנראה לפחות) יותר בטוח ומותאם לפעולה במחיר סביר מאד, מה רע?

biker34

New member
פתרון של קרש מנוסר למידה

זה גם פתרון ייעודי, גם נוח וגם בטיחותי. בעלות אפסית את מקבלת פתרון זהה לזה ששאלת לגביו. אם את מתעקשת להוציא 190 ש"ח...בי מייד גסט. נראה לי מיותר.

מפתחSoul

New member
היתרון של המוצר

הוא שאני לא זקוקה לאיש, אני מניחה ודחיפה קטנה בזווית תיישר את המוט ותעלה את הגלגל לאוויר, קרש תדרוש ממני אקרובטיקה קלה, לא? אני די מוגבלת בכ"ס גופניים ומעדיפה לרוב לא לקחת סיכונים, עד היום שימנתי על ידי הולכת האופנוע, מה שלקח יותר זמן ואנרגיות. ושטח.

idoga

New member
הייתי אומר שעם קרש זה קל, ועם המוצר - מאוד קל

את הקרש מניחמים במקומו מתחת לזרוע.ו דוחפים בעדינות את האופנוע לכיוון הג'ק ובכך מטים אותו על צידו (זה הקטע הפיזי) האופנוע מתרומם 4-5 ס"מ והקרש פשוט "מחליק" למקומו ומחזיק את האופנוע. בסיום - בעיטה קלה בקרש, הוא נשמע והאופנוע חוזר למקומו. לטעמי זה לא עניין אקרובטי. דורש הפעלת כוח פיזי מתון ומעט ביטחון עצמי (בפעמים הראשונות יש כמה שניות של לחץ). אם את מאזור המרכז, ורוצה להתרשם מהפטנט, אנחנו יכולים להיפגש לצורך הדגמה. אם תצליחי להעלות את ה- KLE שלי על הג'ק, אני מאמין שתסתדרי גם עם האופנוע שלך.

מפתחSoul

New member
אני מדמיינת אותו מחליק הצידה

אני אנסה. תודה על ההסבר המקיף והתמיכה הרגשית.

iec

New member
מה שטוב בקרש הוא שניתן לעשות ממנו גם

בדיחה.

Vaderom

New member
לא מרכיבים את זה, זה מתקפל

זה חתיכת ברזל מתקפלת שאת פותחת ודוחפת מתחת לזרוע האחורית כדי שזה ירים את הגלגל האחורי באוויר ככה שהאופנוע בעצם נשען על הגלגל הקדמי, הרגלית צד והג'ק הזה.

gsxr77

New member
מעט מאוד מאמץ אם בכלל, פטנט נחמד אשר מקל על

שימון השרשרת. אין צורך בשום כלי רק לוודא שיש לך "סליידר" אחורי אשר הג'ק יכול להתחבר אליו. אם אין לך כזה אזי לרונן יש.

NEO83

New member
מה זה השיטות האחרות?

ואם את שמה כבר סכום כזה, עדיף כבר להשקיע עוד 100-150 שקל ולקנות ג'ק מרוצים שיעלה לך את כל הגלגל האחורי באויר.

למעלה