ג'ק באוור

N D R

New member
ג'ק באוור

הכנתי את עצמי טוב ליום הזה, כל פרקי העונה החמישית של 24 מוכנים לפלייבק בדי וי די. הסדרה הזו מטריפה אותי. תמיד התפעלתי מהסוכנים שם במרכז הלוט"ר. באיזו מהירות עוקבים אחר דברים, באיזו מהירות מקבלים החלטות. חשבתי שזה רק בסרטים. ככה חשבתי, עד שהגעתי היום לצ'אט של ג"ג וגיליתי את מהירות האנליזה ההבחנה והאבחנה של החברים כאן... נשבע לכם שיש כאן סוכנים בפוטנציה. איזו מהירות ....מאמאמיה

הייתי שם.....

באמת מהיר שם אבל סיקרן אתי יותר החלון בצד שמאל היו שם המון חדרים בכל מני שמות אחד מהם היה "תגמרי בטלפון" כמה עוונות אפשר לעשות בערב אחד

מצוטטת

New member
חכה...

זו לא האחרונה אהההההההההה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מצוטטת

New member
אנדי)))))))))))))))))))))))))))))))

יצאתי לנשום אוווויר ולא תאמין זה הרבה יותר ממה שיש'ך שם עכשף ב-DVD אפילו פותר חלומות לא יצליח ל'שות שם אנליZZZZZZZZZZZה חיייי אדונייייייייייייייייייייייייייייי כמה ש'אתה חסר חבר

avihuav

New member
חחחחחחחחחחח ואני כמוך כבר

בפרק השמיני ובאטרף אחרי ארוחה. אין אן עליו (ג'ק באוור), אם לפי הקצב שלהם ואיך הם עולים על הטרוריסטים, מזמן כל העולם היה עובד וחי על פי חוק , רק שפה הסוכנים ורמת הפיענוח ברכילויות עולה על כל הסידרה. מענין את מי היית מחליף בסידרה עם סוכן או סוכנת מפה.......

למעלה