ג'ק אמצע

redrider

New member
ג'ק אמצע

להורנט לצערי אין ג'ק אמצע ושימון שרשרת הפך אתמול לטיול אופנועים לאורך המדרכה של הרחוב שלי... מאוד מאוד מציק. כמה יעלה להביא ג'ק אמצע חיצוני או אחד חליפי לאופנוע עצמו? מצאתי אחד באי ביי אבל לא נראה שיש טעם להזמין משם. אני יודע שנמכרים מתקני ג'ק פשוטים אך אין לי מושג איפה ובכמה

תומRיקו

New member
א.א אופנועים

נמצא ברחוב י.ל פרץ 15 בת"א פלא 050-271923 -אבי נראה יעלה סביב ה500 כולל מע"מ שווה כל שקל

iec

New member
29 אירו בגרמניה...שווה כל אירו ../images/Emo3.gif

FlyBaby

New member
או לחילופין...

רשף טק מוכר כאלה בסביבות ה-520 ש"ח. וגם נותן שירות לקוחות מצוין תוכל למצוא פרטים באתר שלו: http://reshef-tech.com/p-2_c-114/

ב ו Z י

New member
עזוב אותך מג'ק אמצע עכשיו

אתה צריך אולי 4-5 מטר על המדרכה.

פרסאוס

New member
האמת אם אתה יכול להעזר במישהו נוסף

אתה לא צריך אפילו ג'ק. רק תמיכה קלה של האופנוע על הרגלית ואז שימון מהיר.

Le Duke

New member
ג'ק "מרוצים" עולה כ-500 שקלים לפני מיקוח

בחנויות המובחרות לאביזרים במתחם שוקל-צ'לנוב-סלמה. וגם אפשר לבנות לבד. לא משתלם לייבא מחו"ל עקב עלות המשלוח (גדול ולא קל במיוחד).

redrider

New member
השרשרת זה עניין שולי

אני מטפל באופנועים שלי לבד. אין מה לעשות אבל הרבה פעולות כמו למשל טיפולים שקשורים למזלג הקדמי או לברקסים, מתיחת שרשרת, הורדת ג'אנט וכו' אי אפשר לעשות בלי ג'ק. אף אחד עדיין לא אמר לי כמה זה יכול לעלות?

mj1

New member
ג'ק אמצע

קל מאוד להרים גלגל אחורי. 1. תעמיד על ג'ק צד. 2. תמדוד את הגובה של הקורה האחורית מהרצפה בצד הנגדי של ג'ק הצד 3. תשיג קרש (עבה מספיק) שאורכו כגובה בסעיף 2 שמדדת + 5 ס"מ 4. דחיפה קלה של האופנוע מהצד הנגדי של ג'ק הצד מרימה גלגל אחורי באויר 5. מכניסים את הקרש מסעיף 3 מתחת הקורה והאופנוע יושב על שלוש נקודות : גלגל קדמי, ג'ק צד, קרש 6. לחילופין ניתן להשתמש בג'ק של אוטו במקום הקרש

למעלה