ג'קר הודיעה

De-Panther

New member
אבל היא כבר מזמן אמרה שהיא לא|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

תעשה שום ספר הארי פוטר עם עלילה אלא תוציא איזשהו ספר כמו אנציקלופדיה עם כלמיני פרטים נוספים על הדמויות ועל מושגים שונים...

אכן.

כי אפילו היא יודעת שאם היא תחליט פתאום להוציא ספר שמיני, כולם יידעו שזה בשביל הכסף\התמסחרות או איך שכולם קוראים לזה, כי היא הודיעה מראש שיהיו 7 ספרים. אישית אני חושבת שהרעיון של האנציקלופדיה הוא ממש מצויין ואני יכולה לומר מעכשיו שאני אקנה אותה, וזה יהיה ממש מגניב אם תהיה בה מפה של הוגוורטס, משהו בסגנון של המראודרס.

fire storm

New member
עוד תגובה מלאה בשטויות.

מהלך אחרון של חיה פצועה? ומה היא צריכה עוד כסף? את חושבת שהלפחות 100 מליון שכבר יש לה לא מספיקים לה? את חושבת שאחרי התפסן, סלינג'ר הפסיק לכתוב? או כמו שכתבתי על דאגלס אדמס, אחרי המדריך, הוא הפסיק לכתוב? יש עוד הרבה מאוד דוגמאות.

Hinamori

New member
אני רוצה הרבה, הרבה לונה.../images/Emo58.gifלסוף

היא לא הייתה באפילוג בכלל! >___<

af90mor

New member
היי,אני חדשה=]]

קראתי באתר שלה [ובאתר של הארי פוטר לבוגרים יש גם פירוש בעברית] את ההיסטוריה של דין והנה היא: (אין שם ספויילרים לגבי השביעי או משו) ************************************************************************************************ קטעים שנערכו סיפור הרקע של דין תומאס (חדר הסודות) כל מי שקרא את אבן החכמים גם בגרסה האמריקאית וגם בבריטית ישים לב לכך שבספר הבריטי לא מוזכר מראהו של דין תומאס, בעוד שבגרסה האמריקאית יש שורה שמתארת אותו (בפרק 'מצנפת המיון'). זה קטע שנחתך בעריכה של הגרסה הבריטית; העורך שלי חשב שהפרק ההוא היה ארוך מידי וקיצץ כל מה שנראה לו מעבר לנדרש. אבל כשהגיע שלב הליהוק לסרט של אבן החכמים אמרתי לבמאי, כריס, שדין הוא לונדוני שחור. למעשה, אני חושבת שכריס קצת נבהל מכמות המידע שהייתה לי על הדמות השולית הזאת. היה לי הרבה חומר רקע על דין אבל לא מצאתי את המקום הנכון להשתמש בו. הסיפור שלו נכלל בטיוטה מוקדמת של חדר הסודות אבל הוצאתי אותו, כי זה הרגיש כמו סטייה לא נחוצה. עכשיו אני כבר לא חושבת שההיסטוריה שלו תכנס לספרים. דין בא מרקע מוגלגי טהור – או כך הוא תמיד חשב. הוא גודל על ידי אמו ואביו החורג; אביו עזב את המשפחה כשדין היה מאוד קטן. החיים בבית שלו מאושרים, עם מספר אחים ואחיות למחצה. באופן טבעי, כשהגיע המכתב מהוגוורטס אימא של דין תהתה אם אביו היה אולי קוסם, אבל איש לא גילה את האמת מעולם: שאביו של דין, שמעולם לא גילה לאשתו מי הוא מפני שרצה להגן עליה, נהרג בידי אוכלי מוות כשסירב להצטרף אליהם. בסיפור שתוכנן, דין גילה את כל זה במהלך לימודיו. אני מניחה שבמובן מסוים הקרבתי את מסע הגילוי של דין לטובת זה של נוויל, שהוא חשוב יותר לעלילה המרכזית. ************************************************************************************************ אני קראתי את הספר השביעי[סיימתי בשלושה ימים מרוב מתח!] ונורא עצוב כקולטים שזה הספר האחרון...! ונראה לי שכל דבר שיכתב על ידה על העולם שאני כלכך אוהבת,מתקבל בברכה =]]

למעלה