ג'קי!

maxbass

New member
ג'קי!

ראיתי הודעה שלך בהייד שחתמת ע"י שורה משיר של זאפה(בובי בראון), למה אתה לא שם?! אולי תשים STICK IT OUT במיחד בשבילי? (הוא חצי בגרמנית
) ואיך הולך עם ההעברה של התוכניות הראשונות לרשת? אסור לך לשכוח! אני הזכרתי לך אישית ביום שישי בפאטיפון אחרי ההופעה המדהימה שלכם
! ומה עם הפלייליסט
של התוכנית? היא כבר אמורה להיות פה, הבטיחו לי
אהה ורציתי להעיר, הורדתי לפני ההופעה של הג'ונסונים את שלושת השירים מהאתר שלכם.... שמעתי, אהבתי ואז בהופעה זה היה מדהים
הדעה שלי לגביכם הפכה מ" סבבה, מאגניבים כאלו" ל" יאאאא ביייייייייביי
" אז אולי תעשו דיסק (או כמה שירים) הופעה או משהו
חחחחחח, איזו הודעה ילדותית יצאה לי

jakethewiz

New member
אלוהה!

נכון, החתימה שלי בהייד פארק לקוחה מבובי בראון של זאפה. לא כ"כ מאהבתי לאומן (אפילו שיש לי כבוד עצום אליו!!!) אלא יותר כתגובה להרבה מטאליסטים שנהגו בעבר לדון בהרחבה בנטיות המיניות שלי תחת כל עץ רענן... תחת...המממ... בזמנו הייתי "קריין הבית" של 102FM והשורה הזאת התלבשה עליי בול. לא שכחתי את מה שביקשת, אבל אחרי כמה בירורים- לא נראה לי שזה יצא לפועל. חבל, אבל ממש לא נורא. הג'ונסונים נמצאים בהקלטות כבר כמה חודשים. זה תהליך ארוווווווך ומייגע אבל בסופו בטוח יהיה מגניב. כבר בספטמבר מתוכננת לנו הופעה עם אופציה לעוד אחת- אם זה מנחם אותך
תהיה לי בריא וחזק! יום סוכר.

maxbass

New member
../images/Emo9.gif

חחחחח.... בקשר להקלטות, זה נשמע כאילו שאין לך כח... נו נו נו
בקשר לזאפה, אולי תשים לי את השיר שבקשתי? בקשר לפלייליסט של התוכנית שהייתה, אולי תארגן שהיא תיהיה פה? (בבקשה) בקשר לג'ונסונים, סבבה:) בקשר ליום סוכר, גם לך
!

למעלה