ג'קי..

אילנה153

Well-known member
ג'קי..

לא יאומן כמה שנופר מפילה את גקי הוא שבור ומרוסק בגלל הזבלה הזאת הוא סיפר עכשיו ליואב שדיבר עם נופר בחדר ובין היתר אמר לה שתומר לא בא לו טוב כי כנראה מקנא בו..בצדק כי ההוא באמת נדלק ומחפש את נופר כל הזמן...והיא כנראה שוב צרחה עליו בקיצור ריטואל קבוע. מסכן..ליבי איתו

אילנה153

Well-known member
המשך...

והכי קטע שהיא יושבת עכשיו בכיף שלה וצוחקת בסיגריה עם כולם ועוד שואלת את גקי כאילו כלום לא קרה אם הוא להט טב....הבחורה דוחה ומגעילה לי את הנשמההההההה חייבים להעיף אותה הביתה כדי שגקי יתגבר וינצח!!!!

ATIG

New member
../images/Emo54.gifנופר ממזרתה מקרקרת סביב החדשים

Cherilyn1

New member
היא פשוט מפגרת זאתייי

חולת נפש מגעילה פרצוף תחת איך בכלל אפשר לאהוב דבר כזה...?!?!?!? יאללה הביתה היא מגעילה לי ת'חיים שתעוף מהמסך כברררררררררררר

ziva551

New member
נופר מרשעת, כואב לי על ג'קי, ../images/Emo182.gif

אני מקווה שהסיוט הזה (נופרע) יגמר בשבת, וג'קי ישתחרר מהעינוי הזה

arar10

New member
נקווה שהיא באמת תעוף כבר, לא יכול לראות

ת׳פרצוף שלה.

lost one1

New member
היא לא רוצה אותו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ואם יש מישהו שמפיל מישהו זה הוא אותה ולא להפך נדבק אליה כמו סמרטוט גורם לה להיראות רע אם הוא לא היה שם היא היתה זוכה בוודאות

lost one1

New member
אז הבעיה היא אצלו!!! היא לא רוצה אותו

אמרה לו שהיא לא רוצה אותו והוא מתנדב לעשות לה דברים ולפעמים היא מבקשת ממנו לעשות לה דברים כמו שאת מבקשת טובות מידיד שלך! חלאס כבר להאשים את נופר בזה שג'קי גם הוא מבקש ממנה דברים והיא ממנו והוא מנצל אותה בזה שהוא מתקרב אליה "בתור ידיד" וזומם עליה מחשבות של סמרטוט סוטה ואני בכלל לא מאוהדי נופר רק לאחרונה אני קצת מחבבת אותה

מהרשמלו

New member
נופר רוצה אותו איך שנוח לה

פעם ככה פעם ככה. אתמול אחרי שחזרה מהארוחה היפנית נשכבה עליו. היא כל הזמן משחקת איתו משחק כפול

ATIG

New member
ב''ה נופר תעוף מ''צש אני יסמס לכולם חוץ מימנה

sivan1237

New member
זה לא נכון..

עד לא מזמן היא נכנסה איתו למיטה ותבין לבד אתה גבר.. היא לבד גרמה לזה שהוא אובססבי אליה, כשחזר מספרד נמרחה עליו כמו ממרח אמרה לו ולכולם כמה היא אוהבת אותו, היא אשמה שלא שמה גבולות ברורים לילד תמים כמו ג'קי..

ziva551

New member
בלי שום קשר לג'קי, ההתנהלות דוחה../images/Emo31.gif

צעקות , התפרצויות, אגואיסטית, ניבולי פה ווכו'

lost one1

New member
מה היא אמא שלו???? אתם לא נורמלים אנשים

אם כבר הוא מנצל אותה בכך שהיא עוטפת אותו כאחות או כידידה וזומם עליה מחשבות בזמן שהוא מחבק אותה הוא נהנה מזה זה לא שהוא סובל!!

אוקיי,אז למה היא לא מסוגלת לא לחבק

ושהוא לא יחבק אותה,היא אמרה את זה במפורש.

sivan1237

New member
מה לא ברור?

לא נכנסים עם ידיד שמאוהב בך במיטה. לא שמים לא את הראש בחזה, לא מנשקים אותו בצוואר. ועוד.. אפשר לעטוף ולתת חום בלי מגע ע"ע אלין ואלירז. אבל המגע הזה שהיא הרבה פעמים יזמה נועד לתחזק את ההתאהבות שלו בה.

למעלה