ג'קו

thegreengirl

New member
ג'קו

איזה מבנה מרשים מבחוץ, כל כך מבטיח... נורא הופתעתי לגלות מסעדה מזרחית עממית עם סגנון בינוני ומטה, שלא מפתיעה ולא מחדשת. סתם. פשוט סתם. הרגשתי כמו בשיפודייה. פיתות וסלטים לרוב וכל המאפיינים חוץ מהשיפוד עצמו. אני הזמנתי מנת שרימפ ברוטב, מנה בה לא היה שום דבר מיוחד. הגבר שלי הזמין פאייה פירות ים שהייתה מלאה בשמן וכשהמלצרית הגישה אותה היא שאלה: "למי האורז? אה... הפאייה?" נורא הצחיק אותי... אצל החברים גם לא נרשמה התפעלות, והייתה אפילו אכזבה גדולה ממנת הקלמארי המטוגן. לסיכום קצרצר: מבנה יפה שמבפנים הצליחו להחביא זאת היטב. מנות בינוניות ו"יוצאות לידי חובה" שירות מרושל ומפוזר. אני אוהבת את פירות הים שלי הרבה יותר מפונקים מזה...

רוניM

New member
ג'קו זה מקדונלדס של פירות ים ודגים

סוג של פאסט פוד של פירות ים... גם אני לא חובבת גדולה של המקום... לא התחברתי גם לכל עניין הסלטייה המוזרה שהם מגישים... מיותר! אגב... באיזה מהג'קואים בארץ דגמת?

רוניM

New member
אני הייתי בקיסריה

(די מזמן) והתרשמותי דומה מאד לשלך...

סתיואדם

New member
ההתרשמות שלי שונה מעט

הג'קו המקורי נימצא בשוק הטורקי בחיפה הסלטים שמוגשים הינם מיני מזעטים שנועדו לפתוח תיאבון בכול הפעמים בהם ביקרנו בכול אחד מהסניפים של ג'קו בין עם בניהולו הישיר או של ביתו אביבה המנות היו תמיד גדולות משביעות ומאד מאד טעימות המקום בתל אביב קצת פלצני לטעמי אבל בגדול נותן את הסחורה הן בטיב והן במחיר ההמלצה שלי מנת הסרטנים או זנבות לובסטר בחמאה ושום .

../images/Emo45.gif

בקיסריה זה גם נראה כמו מסבאה, אין מקום לזוז וילדים בכלל אומללים שם. מסכיהמ איתך שזה "מקדונלד", האוכל היה מזעזע. אם כבר הרבה סלטים מעדיפה באזור שלנו את מחנה 80. היינו שם בשבת הם יצאו עם מנה חדשה צלעות כבש ממולאות באורז, המלצר אמר לנו שיש מנה חדשה ואנחנו לקחנו אותה. והיה פשוט מעולה - צלעות ממולאות באורז צנוברים ואגוזים בתנור - המנה הייתה ענקית (הצטערנו שלקחנו גם מנה בשבילי) חשבו שהיא תעלה הרבה יחסית אליהם. קיבלנו חשבון -55 ש"ח למנה כל כך גדולה ויפה. יאמי. והכי כייף? אנחנו במרפסת אוכלים והילדים משחקים במתקנים שמוגדרים ליד.

ננה f

New member
ג'קו היתה פעם מסעדת בית שלי

סניף הרצליה... כזה שלא צריך הרבה הכנות יאללה נכנסים דגים ופירות ים זמינים ובאיכות טובה, לא גורמה אבל טובסדר+ הכי אהבנו את הגאלאייה. בכלל הכל היה נדיב הסלטים מצויינים וכו' וגו'. אבל באמת שכבר המון זמן לא היינו. מעניין לבדוק.

Enoch Root

New member
נסו את ז'קו הרצליה לפני שאתם פוסקים

כל הז'קואים בארץ לא מגרדים את הרצליה מבחינת איכות (הסלטים בהתחלה טריים טעימים ומגוונים, פוקאצ'ה חמה מהטאבון- ורק בהרצליה - בכל השאר מגישים פרוסות של חלה רגילה), שירות מצויין ויעיל, והאוכל מגיע מהר מהר. עצתי לכם היא פשוטה: לא להתברבר ולהתחכם - כמו שלא מזמינים דג בסטייקיה, בז'קו אוכלים רק דגים. אל תנסו להזמין דברים אחרים כי זה פשוט לא ילך. תקחו דג מטוגן / על הגריל, ונסו את פירות הים ואת השרימפס (בפעם האחרונה שבדקתי הם הגילו את המנה והוזילו אותה - כ - 16-17 שרימפסים תמורת פחות מ-69 שקל דיל מצויין). תגיעו רעבים ותתענגו על המזאטים, והשוט האדום הקטן הזה של המרק. בכל מקרה - ממליצה לכולם לנסות שוב.

סתיואדם

New member
../images/Emo45.gif

אם כי כאחד שמקפיד לאכול לפחות פעם בשבוע בג'קו ... אישית המועדף עלי הוא סניף חיפה ולגבי לא מזמינים בשרים במסעדת דגים .... על כם אימרו אמן !!!

בולרו2

New member
לפחות פעם בשבוע בז'קו בעיר תחתית ??

ברכות על ההתמדה, אהבתי פעם את המסעדה אבל ביקורים בשנה שנתיים האחרונות כבר לא מרגישים כמו פעם, אולי פשוט התרגלנו
הסניף במרכז הכרמל ד"א נושא אצלי בתואר המרשים של המסעדה השנואה בחיפה, כנראה לא באשמתם של הבעלים בעיר תחתית (עד כמה שהבנתי מבעלת הבית האורגינלית..). באופן כללי, עדיף לחסוך עוד כמה ג'ובות ( לא הרבה ד"א) ולהיכנס לפסטיס, שעושה בית-ספר במנות הים לכל סניף של ג'קו.

Skiddie

New member
חבר'ה מהעבודה היו בג'קו הרצליה...

ומאוד לא נהנו. שתי קבוצות שונות הלכו בנפרד, שתיהן חזרו עם אותן תובנות - הם לא הולכים לשם יותר. האוכל הוגדר בין "סתמי" ל"לא טעים", המחירים גבוהים ביחס לתמורה, השירות לא משהו.

inבאלי

New member
ג'קו הרצליה../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif

כשפתחו את הסניף הוא היה מוצלח - יצא לי לאכול שם כמה פעמים עם פרטנרים שונים, כולל פורום משפחתי ותמיד נהננו. הפעם האחרונה שביקרתי שם - לפני כמה חודשים - היתה מתחת לכל ביקורת: הזמנו מקום ובכל זאת חיכינו 25 דקות לשולחן, המזטים היו בינוניים, הדגים היו סתמיים, היינו צריכים כמעט להתחנן כדי לקבל תשומת לב מהמלצרים, את השתיה הביאו אחרי ים של זמן ועוד ועוד. לא נהננו ולא נשוב.

למעלה