ג'קו

ג'קו

צא אל החלון, תסתכל לשמיים תתמקד בכוכב שאתה הכי חשוב שמתחבר אליך כי הוא זה שקורץ אליך מלמעלה. אתה מסתכל עליו וההסתכלות ניכרת בהשתקפות של הכוכב באישונים שלך. אתה מסתכל עליו ולפתע הכוכב הזה נופל ומפיל אחריו ניצוצות שנופלים ישר עליך. אתה עוצם עיניים ומדמיין את המשאה הכי גדולה שאתה רוצה שתקרה לך השנה שזה יכול להיות כל דבר גם אם אתה רוקר וזאת משאלה שלא קשורה למוזיקה. השביל ניצוצות נופל עליך. אתה מתרכז, חופן מחשבותיך ללב שלך וחושב מה הכי חשוב שיקרה לך השנה. אתה מרוכז ולא רואה מה סביבך אלא רק מתרכז במה שהכוכב ניסה למסור לך ומה מיוחד בך שזכית למראה כזה. לפתע אתה פוקח עיניים ועם פקיחת העניים הקסם של הכוכב נעלם לו, התפורר עם השביל. אתה נשאר לעמוד אל מול החושך הכוכבי שמוקרן מולך באיכות של LCD בזכות הראיה החדה שלך. מהכוכב נשאר רק זיכרון מתוק. אתה מבין שכל מה שחשבת שתרצה שיקרה לך השנה תלוי בך כי משאלות לא מתגשמות ככה מעצמן אלא מתגשמות כי מי שביקש אותן הוא בעל אישיות להגשים אותן. הקסם של הכוכב בשמיים נשאר רק בזיכרון שלך. אבל הקסם שלך רק מתחיל עם שנה חדשה ושאיפות חדשות ותקוות שרק לך יש ושרק אתה בשירים מדהימים אומר אותם מהלב. שתהיה לך שנה טובה אני אוהב אותך- אור אבידור

שונית 7

New member
וגם ממני לג'קו

שנה טובה..מאחלת לך שהמוזה תשרה עליך ובעיקר שתאמין בעצמך כמו האנשים שנמצאים כאן ומאמינים בך ובכשרונך לאורך כל הדרך... שנה טובה עם הרבה מוזיקה טובה אנרגיות טובות ותעוזה
ושנה טובה
ומתוקה
לאור שלא מפסיק לתמוך לפרסם ולהאמין בך מכל הלב

ג'קו

מקווה שקראת את מה שאור כתב.... בחיי שהייתי רוצה אותו כחבר טוב בנקודות השפל בחיי וגם בנקודות האור
עם חבר כזה כבר מזמן הייתי דוקטור ואולי גם הייתי מוציאה ספר שירים או מאמינה באפשרות שהשירים שלי יכולים להיות מולחנים. בקיצר, אם מישהו היה כותב עלי את הדברים הללו הייתי מחבקת אותו חזק חזק ואומרת לו שאני שמחה שהוא כאן לידי ומאמין בי ואולי גם הייתי עושה הכל כדי להגשים את מה שהוא רואה בי וכנראה שזה גם היה קורה כי אין גבול ליכולת שלנו כשיש תמיכה ואהבה כזו גדולה. אז אשריך איש יקר ומוכשר שיש לך את אור ובכלל שיש לך קבוצת אנשים כזו נפלאה שמאמינה בך.... השנתיים הללו הן הוכחה מופלאה עד כמה אוהבים אותך.... כל מי שכאן וגם מי שכבר לא כותב.... וכל מי שמגיע להופעות כדי לספוג אנרגיות חיוביות שמגיעות היישר ממך.... אז האמן בעצמך השנה הזו והשמים הם הגבול... פאק... שמישהו יאמר לי אותו הדבר
אוהבים אותך כאן ומחזקים אותך ומקווים שיהיו הופעות במהרה בימינו... שנהטובה ומחוברת...

שנה טובה לכולם

לג'קו היקר - שנה טובה ומאושרת לך ולבני משפחתך!! לא שוכחת אותך וכמו תמיד ממתינה לחדשות טובות ואשמח לשמוע מה קורה אתך בימים אלה.
לכל חברי/חברות הפורום - שנה טובה, הרבה בריאות, אושר ונחת לכולכם מכל הלב. אני מתגעגעת לימים שבהם הפורום שקק חיים והיה מלא "אקשן" ושמחה - ואני נושאת תפילה שימים אלה יחזרו במהרה.

אסתילי

New member
שנה טובה

שתהיה לנו, שנת הגשמת חלומות ויעדים, שנה שתזרום לה בנחת, נועם ורוגע, ומעל לכל - שתהיה שנת בריאות...!! בתקווה לימים של הרבה הופעות מרעננות ומשמחות.

Nova5

New member
מה אפשר להוסיף לברכה כזאת? אולי

כמה תמונות מגלריית בארבי...

rootteem1

New member
וואווו:O

אילו תמונות מדהימות!!! אהבתי מאוד את הצבעים והקומפוזיציה:) מהממות

Nova5

New member
מסכימה איתך , רותמוש

לצלמת קוראים אורית פניני, אגב גם אני אהבתי את הצבעים והקומפוזיציה