גקו זנב-שמן

Adrenaline187

New member
גקו זנב-שמן

טוב, אני חדש בפורום הזה... אני חייב עזרה. הבאתי לפניי 4 ימים זוג גקואים, זכר ונקבה. משום מה, הם לא אוכלים אצלי (הם אכלו טוב אצל המגדל שלהם, והם בריאים ושמנמנים). אמרו לי שיכול להיות בגלל שהם חיית-לילה, ולא נתתי להם הבדל של אור\חושך. הטרריום מחומם ע"י כבל חימום, ובנוסף יש להם מנורת 40 וולט שהם לפעמים רובצים מתחתיה ומתחממים. יש להם פינה קרה יותר גם כמובן, עם איזור שמספק להם את הלחות שהם צריכים. עד כה ניסיתי להאכיל אותם ב: תולעי-קמח,"אורי-כדורי",ג'וקים קטנים,תולעים שמנוניות מגעילות כאלה. אני יודע שהם אוהבים ומעדיפים לאכול צרצרים, אבל אין לי מקום שאני יכול להשיג ממנו צרצרים!!! :( אם מישו יכול לעזור\ליעץ לי באחת משתי הבעיות, אני אודה לו מאד!!! תודה מראש, תומר.

ברוך הבא לפורום

אני מציע שתקנה מד חום ותבדוק מה הטמ"פ בטרריום, גם באזור החם וגם באזור הקריר יותר. אזור שמספק את הלחות הכוונה היא לתא לחות? איזה תולעים הן שמנוניות? לא בטוח שזה מזון טוב בשביל השממיות. נשמח לראות תמונות של השממיות שבהן רואים עוד חלק ולא רק את הראש שלהן.

Adrenaline187

New member
עוד תמונות.....

כן, הכוונה היא לתא לחות... והנה עוד תמונות שלהן...

אני מציע לך להפריד בינהם עד אשר

שניהם יתחילו לאכול בצורה סדירה והנקבה תתקרב בגודלה לזכר.

זה לא מסביר למה שניהם לא אוכל אבל

הרבה פעמים הפרט הקטן חש מאויים על ידי הפרט הגדול ולכן הוא מסרב לאכול. בכל מקרה אין לך כל כך איך לדעת מי מהם אוכל כששניהם ביחד בטרריום עם האוכל. והדבר הראשון שאתה רוצה לדעת שיש לך חיה חדשה זה שהיא בסדר ואוכלת בצורה טובה. לכן קודם כל תפריד בינהן ותבדוק שהן אוכלות טוב ושהצואה שלהן נראת טוב ואחרי זה תשכן אותן באותו הטרריום.

למעלה