ג'קו הלילה ב-24!!!

ג'קו הלילה ב-24!!!

עכשיו ראיתי שהוא מתארח שם בטח לא הספיק לכתוב לנו על זה אז הנה אני מעדכן!... ב-00:00 ג'קו מתארח באולפן השקוף... תהנו

Nova5

New member
תודה, אור!

יש למה לצפות אבל מי יקליט? בשבת?... אולי קרן תרים ת'כפפה?

תגובה שהתפרסמה להופעות הקרובות של 24

ג'קו אייזנברג * איירין 03/04/09 | 19:32 למה אתם לוא נותנים לגקו גם להופיע גם בתור מנחה במישמרת היום וגם להופיע מיחוץ לאולפן השקוף תיתנו לו צ'נס נחמד לראות בקשות כאלו הלוואי וימומשו

אמאשבע

New member
כן! עכשיו ראיתי שגק'ו יופיע!

אני יושבת כאן עם בני, זפזפנו ל-24 וראינו שזה כתוב! רצתי למחשב להודיע אבל YOU BEAT ME TO IT אז להתראות ולילה טוב לכולם! אמא7

אירוח טוב מאוד היה לג'קו

דיברו עליו יפה מאוד שם וגם היה ביצוע מטורף!!!!!!!!! לשיר אושר!!! מי שהקליט מהטלוויזיה שיביא לנו לכאן!! אני יביא את הווידאו של האירוח של ג'קו כשהוא מדבר עם גבי שושן ואחרים. הקטע ווידאו של השיר יצא לי מעוות ולכן אני מעדיף לא להעלות אותו. מי שראה זכה לאחד האירוחים היפים שהיו לג'קו אני חושב ושוב בהחלט ביצוע יפה לשיר אושר באלקטרוניות נחמדה מאוד. בכלל אמרו שם על ג'קו דברים מאוד יפים תיראו בווידאו בהמשך...

26 באפריל!!! יום שידורים בהנחייתו של ג'קו!!

עכשיו אנחנו יודעים!! ג'קו שלנו קיבל 16 שעות שידור מטורפות ביחד עם ירמי קפלן!!!! אני לא יודעת מה אתכם, אני הולכת לבטל תוכניות ולהיות דבוקה לטלוויזיה, או!!! שאני אשמח למי שיצטרף אלי! חבר'ה זו ההזדמנות שלנו!! פורום ג'קו אייזנברג מפגין נוכחות מחוץ לאולפן השקוף!!! מי לה' אלי!! אורטל צברי

וואללה יש מצב והאמת שאני גם בבית!!!

יש מצב צריך לארגן האמת נוכחות שלנו מחוץ לאולפן ושל מעריצים ג'קו בכלל!! צריך להכין איבנט בפייסבוק! להזמין מעריצים וכו'...

yila

New member
חשוב לדעת שעות. מאיזו שעה עד מתי...

היי אורטל, נעים מאוד להכיר אותך. (ראיתי אותך ב- facebook )

היי yila

נעים גם לי.. תמיד נעים להכיר מעריצים של ג'קו צרפי אותי לפייסבוק.. אורטל צברי

אמאשבע

New member
היה שווה להשאר ערה

ג'קו עלה ב 1:00 ודבר קצת, קבל מחמאות מאוזי פוקס ושרי חבל על הזמן עד שהסמיק....כנראה שהיו בעיות טכניות ובסוף שר רק ב 1:45 - גרסה אלקטרונית של "אושר", משהו מאוד מיוחד...המשקף את הצירתיות האינסופית של ג'קו.....אחר כך ב-2:00 שר שיר ללא שם (או: זה לא מובן מעליו שאת כאן) - הוא והגיטרה. (הוא שר את השיר הזה גם בפאב אלפנט לפני חודש). זה מעניין שגק'ו לא מפחד לבחור/לכתוב שיר מאוד מורכב מבחינה ווקאלית (IN STARK CONTRAST למשל למיכל אמדורסקי- שבאה אחריו עם הקליפים הקלילים שלה- שהיא מאוד מתוקה אבל המוסיקה שלה צפויה בכל תו, אין הפתעות). בקיצור אני חושבת שאפשר TO EXPECT THE UNEXPECTED תמיד אצל ג'קו. אגב אני לגמרי נמסה כשהוא שר פלסט, גם בשיר הזה. (בדיסק השיר "יום אחד" גמר אותי לגמרי). ג'קו אמר שיופיע ב-26 באפריל ב-"24" - יחד עם ירמי קלפן, למרתון של 16 שעות רצוף. טוב, ילדים, 2:30, אמא צריכה לקום מחר.... אז לילה טוב לכולם אמא7

harelchen

New member
ואי הייה שווה..

ישבתי פה בכיף איזה שעתיים וראיתי את ג'קו מדבר ושר ככה בין כל הקליפים המציקים והוא יצא חמוד הגברבר =] פעם ראשונה ששמעתי את השיר בלי השם... שמעתי עליו כבר מחברה שהייתה באלפנט ודרכה לי על כל הפצעים סטיל מואה הא הא אני הייתי ואת לא :S אממ היי דרך אגב אני חן ואני מתה על ג'קו כבר דיי הרבה זמן , סתם לא כתבתי בפורום מתוך עצלנות לפתוח שם משתמש בתפוז.. ואי 16 שעות שידור עם ג'קו ... מתאים לי יופי ... אם אתם בקטע אני מה זה בעד ללכת לשם.. בכל מקרה הולך להתבזבז יום על השידור הזה אז אם כבר אז שיהייה בתל אביב עם הדבר האמיתי , נראה לי יותר כיף מלבהות במסך... אני וחברה שלי בכל מקרה מנסות לתפוס אותו בלייב כבר כמה זמן נראה לי שהיא גם תצתרף אלי בכיף...

אני הקלטתי... עוד לא ראיתי,

עוד מעט אראה, שמחה שהיה טוב! אנסה להעלות מאוחר יותר קטעים מצולמים מה-TV, רק בשביל הרושם. מהתיאורים שלכם, זה נשמע מעניין. אושר אלקטרוני... וכו' יש מישהו שלא ראה ומעוניין? ויום שידורים מלא עם ג'קו? מעולה!

טוב, ברור שיש מעוניינים -

בכל מקרה אצלם
ואעלה, או היום בערב או מחר.

אני רואה שהיה פה מעניין בשבת..

אז טוב לשמוע כמובן... והמעוניינים- מעוניינים
ויום נעים לך ולכולם

היישר מהפסגות הגבוהות ביותר של הטכנולוגיה -

החדישה ביותר של המאה ה-21..., טכנולוגיה של צילום דיגיטלי פרונטלי של מסך הטלוויזיה
הנה סרטון טעימות מהאירוח של ג'קו, בליל שבת באולפן השקוף... סליחה מראש על האיכות "המופלאה" (אבל בכל זאת אפשר להתרשם). וסליחה שהתבלבלתי לרגע ולא הבנתי שברור שיש מעונינים... אז הנה למעוניינים
...והמשפט האחרון של ג'קו שנקטע בסוף הסרטון, זה ש"לכולם קשה", לא רק לו. לינק להורדה: http://www.mediafire.com/?jt2fwsm2xbb

אמאשבע

New member
תודה בה לך -כנראה "נשארתי כאן" היה באמת מאוחר

מאוד אוהבת את השיר הזה - [גם מכירה אותו מ"אלפנט"]. את הראיון עם סקזי אאה מחר כבר.. שוב תודות! חג שמח לכולם אמא7

תודה רבה לך../images/Emo24.gif

באמת לא ייאמן כמה אנחנו "מתקדמות" בטכנולוגיה
אצלי הדיוידי לא עובד תקופה, הנייד בתיקונים.. מכשירי חשמל יכולים להביא לי ת'קריזה לפעמים חח טוב שהמצלמה עבדה טפו טפו. נראה שהיה גם הפעם נחמד עם הרבה פרגון כמו שצריך, והמון כנות.. אור אמר שהוא יעלה משהו נוסף עם שרי ועוזי פוקס או שגם לך יש לך את זה?

נובה, תודה על הלינקים הלחיצים,

ושמיים, שרי, גבי שושן, ועוזי פוקס התארחו באולפן, והיתה שיחה קצרה בינם לבין ג'קו שכללה מחמאות חמות על כשרונו. אם אור לא יעלה בהמשך, אני אעלה בשמחה.

Nova5

New member
קרן, תעלי את ההמשך, בבקשה

בינתיים נראה את הגרסה שלך עד שאור יעלה קטעים שלו אומנם ראיתי ונהניתי אך אשמך לראות עוד פעם. בעיקר שיחה עם שרי, גבי שושן ועוזי פוקס כי ראיתי רצוף בין 2 עד 3 בלילה ופיספסתי אותה.

למעלה