גפרת הסידן

אשכר

New member
אין לי מושג איך זה משפיע על אוכלי טופו

שאלת על גפרת הסידן, לא על אוכלי טופו

אשכר

New member
בכל אופן, כל דבר בהגזמה עושה בעיות

אם זה גופרת הסידן, או אפילו חמצן. אם תאכלי יותר מדי מכל דבר הגוף יאלץ לדחוף את זה לאנשהו עד שזה יתפנה מאחד החורים, ובינתיים זה עלול לגרום נזק. זאת שאלה של מינון, ושל זיקוק. אם תשאלי שאלות ברורות וברות משמעות תקבלי תשובות טובות יותר אני אישית לא יודע על חומר כזה או אחר. אני משתדל לחיות באיזון ולחוש את ההתנגדויות והצרכים של הגוף שלי, וזה אחד האינדיקציות שלי לדעת מה וכמה לאכול, ומי להפסיק.

harduf9

New member
נדמה לי שהבנתי

הסכנות שמצאתי דיברו על חשיפה ישירה לחומר ומדובר בפגיעה מתונה בבליעה וחמורה יותר בעיניים. אבל לא דובר על מה קורה כאשר הוא בכמות קטנה בתוך המזון. בכל אופן מצרף קישור שמדבר על קלציום סולפט. ככל שהבנתי הוא חומר מגבש והוא אחד משני חומרים מגבשים אפשריים בתעשיית הטופו השני הוא מגנזיום משהו שנמכר בצורת ניגרי. יש טבעיים ויש סינטטיים ובסיטטיים יש עקבות רדיו אקטיביים, לא ממש מוצלח. בריאות שלמה גיא הרדוף

harduf9

New member
אני לא הגעתי למסקנה הזו. אפשר לאכול לא צריך

להגזים. אל תשכחי שגם האויר המים וכל הסובב מזוהם בצורה זו או אחרת הדרך היחידה להמנע מכל זה היא למות, לא ממש מומלץ בתור פתרון לחיים ובכלל. מומלץ לקחת כן הכל במידה ולטפל ולהתנהג אל עצמך יפה סביב הרעלים. בריאות שלמה גיא הרדוף

למעלה