גפנ´ים

נקודתית

New member
גפנ´ים

אביב גפן - המ, מישהו מוכן לתת לי ת´רשימת שירים של "ממנטו מורי", לפי הסדר באלבום ? (חשוב לפי הסדר..) יונתן גפן - חוץ מיעל לוי, שעשתה את בלדה לנאיבית, מישהו עוד ביצע שירים שלו ? טאנקס
אני.

Drorrrrrr

New member
אביב גפן ../images/Emo60.gif

ממנטו מורי אינטרו זיגוטה קרן אור אין מלאכים בגן עדן הרואין מלח הדמעות ממנטו מורי II הולך קדימה שיר עצוב חושך ממנטו מורי

וואו יש הרבה!

אני יודעת על "יהיה טוב" (כן זה שלו) של ברוזה, ועל "הנסיך הקטן" שהוא גם עשה לזה גרסה עם אביב...הוא תרגם את "גשם כבד עומד ליפול" וזה כל מה שאני יודעת אבל אל תשכחי שהמקצוע שלו זה משורר אז יש עוד הרבה בטח...

Drorrrrrr

New member
יש את ../images/Emo60.gif

רכבת העמק- בביצוע עם אביב אבא תרנגול- בביצוע של אביב אני אוהב- בביצוע ערוץ הילדים, ועוד כל מיני זמרים אחרים

dan5677

New member
אחי

עברה עליך ילדות ממש עשוקה אם כתבת ש"אני אוהב" התבצע ע"י ערוץ הילדים. הקדימו אותם בכמה שנים טובות

ohadz

New member
עוד יהונתן גפן../images/Emo72.gif

משקפיים - גידי גוב החומרים שמהם עשויה האהבה - דיויד ברוזה

ohadz

New member
ועוד..../images/Emo72.gif

פחות אבל כואה - יהודה פוליקר הילדה הכי יפה בגן - יהודית רביץ

ohadz

New member
עוד ריקי גל...../images/Emo72.gif

אוהבת אותך יותר יהונתן גפן/מתי כספי הימים עוברים יהונתן גפן/מתי כספי הו, בנות בנות יהונתן גפן/מתי כספי

ohadz

New member
ולסיכום...../images/Emo72.gif

Ha-keves Ha-shishah-asar - הכבש השישה עשר יצירתו הקלאסית של יהונתן גפן איך שיר נולד .1 ברקים ורבעמים .2 כשנסענו העירה לבקר את דוד אפרים .3 אני אוהב .4 יג´ירף יש צואר ארוך .5 יש ילד שאהבא שלו .6 הילדה הכי יפה בגן .7 הספור על האיש הירק .8 מי שמביט .9 היי אני כבר לא תינוק .10 כשאהיה גדול .11 ריח של שוקולד .12 ריבים קטנים .13 יוסי יוסי .14 כשאומרים .15 כמו ים .16 האיש עם השערות .17 גן סגור .18 הכבש הששה עשר .19 לילה טוב .20

ohadz

New member
טוב נו, הנה עוד../images/Emo72.gif

דון קישוט (לא הדואט של הקריוקי
) שרוכים - דיויד ברוזה חיפה - דיויד ברוזה שניאלה - דיויד ברוזה איזדורה - דיויד ברוזה מה תעשי - דיויד ברוזה סודות גדולים - דיויד ברוזה גלויה מצוירת - דיויד ברוזה

ohadz

New member
ועוד קצת...../images/Emo72.gif

אבא-סיפור 3:13 אמן /להקה : דני ליטני אחת ארבע 1:59 אמן /להקה : דני ליטני זה הסוד שלהם 2:23 אמן /להקה : דני ליטני חז"ל על כל טיפה 3:42 אמן /להקה : דני ליטני חלומות גדולים 6:09 אמן /להקה : דני ליטני כיפה אדומה 3:33 אמן /להקה : דני ליטני מכתב אחרון 1:48 אמן /להקה : דני ליטני מכתבים למערכת ב 3:37 אמן /להקה : דני ליטני מכתבים למערכת א 3:28 אמן /להקה : דני ליטני מסאג באוירה אירופאית 2:34 אמן /להקה : דני ליטני מראת פלאים 4:01 אמן /להקה : דני ליטני נקיטת עמדה 3:11 אמן /להקה : דני ליטני שיר היורה 3:01 אמן /להקה : דני ליטני

ohadz

New member
להפסיק?../images/Emo72.gif

האיש עם השערות אמן /להקה : יהונתן גפן ויוני רכטר הסיפור על האיש הירוק 2:26 אמן /להקה : יהונתן גפן ויוני רכטר יש ילד שאבא שלו 1:20 אמן /להקה : יהונתן גפן ויוני רכטר לג´ירף יש צואר ארוך 1:22 אמן /להקה : יהונתן גפן ויוני רכטר

ohadz

New member
ממשיך ../images/Emo13.gif../images/Emo72.gif

סיגליות - דיויד ברוזה (יחד עם סוברדו) אין מדינה לאהבה - נורית גלרון

למעלה