גפן ...

עילית33

New member
גפן ...../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif

קודם כל צריך לעשות לולולולולו אחד גדול כי סוף סוף הצלחתי להיכנס לאלבום תמונות!!!
אבל..אבל...אבל.... מה זה התאכזבתי- כאילו אין כמעט תמונות של אף אחד! או שלא נתעסקתי עם זה נכון...?
אני קצת בוקית בקטע הזה...אבל מצאתי רק את תותי החמודה, ועוד אנשים שבכל אני לא מכירה..וזהו... למה למה למה???

Gefen

New member
הצלחת לראות את ג´ודי ומרסלה?

ואת די ג´יי? אם כן- אז עשית הכל נכון אבל מה לעשות שהאלבום לא מספיק מעודכן... כבר הרבה זמן שלא רעננתי אותו ומאז שעזבתי את הניהול גם הפסקתי לעודד אנשים לשלוח תמונות חדשות פשוט מפאת חוסר זמן להתעסק בזה.. והנה עוד פעם קריאה ממני לתופס עוגב ועדי - אם אתם רוצים להמשיך את מסורת האלבום, לרענן אותו ולהוסיף אליו את כל המצטרפים החדשים שזה מקרוב באו - זה אפשרי, אבל דורש זמן פנוי להתעסק בזה. הטוב ביותר יהיה אם מישהו אחר יקח עליו את האלבום כי אני כבר ממש לא מסוגלת לעשות את זה. אגב, זה יכול להיות גם מתנדב מהפורום, אם לא בא לכם או אין לכם זמן להתעסק בזה .. עלית, מצטערת על האכזבה.. אני אגב, אוהבת את האלבום כמו שהוא עם כל האנשים שיש שם שאני מכירה ואוהבת מגילגולו הקודם של הפורום.. אבל בהחלט יהיה נחמד להכיר את הפרצופים החדשים שמסתובבים לנו פה, אז קדימה- מי מוכן להרים את הכפפה..?? ממני היא כבר מזמן נשמטה.. גפן

למעלה