גפן - ספרי משהו

Yaniv-DC

New member
גפן - ספרי משהו

על נהיגה בצד ימין ואם כבר קנגורו קפץ לך מעל החבל כביסה.

Gefen

New member
הנה משהו ..../images/Emo140.gif

האמת לא יודעת איפה להתחיל.. לכן בינתיים אני שותקת קנגורו עוד לא ראיתי (רק בובת קנגורו אצל חברים..) אבל כן ראיתי המוןןןן עכבישים שמסתובבים אצלינו בגראג´ (שהפך לחדר המשחקים של הבנים) לנהיגה בשמאל התרגלתי..כמו גדולה! אם כי עליי עוד לעבור פה טסט כדי לקבל רשיון נהיגה אוסטרלי
ונראה לי שהאוסטרלים הפדאנטים לא יקלו עליי את החיים כמו האמריקאים.. בקיצור רק עוד אומר עכשיו- אני משווה את החיים פה לאמריקה ולא לארץ, כי משם באתי.. וההתלהבות שמאפיינת פה את כל הישראלים (מהחיים באוסטרליה), עוד לא ממש הדביקה אותי.. יש יתרונות וחסרונות לכל מקום- ווודאי עוד אדבר בזה רבות בהמשך.. רק לר עכשיו, יש לי סירים רוקדים על הגז ומחבתות שמקפצות פה "הורה"
גוד שאבס חברים.. אגב, הבן שלי לומד פה בגן יידיש, המסכנצ´יק הקטן לא מספיק יש לו עברית ואנגלית על הראש, עכשיו גם יידישששששששיט
חוצמזה אני מוחה נמרצות על האייקונים האלה של הקור...
מה איתנו, תושבי החלק המזרחייי של הכדור? חם פה... אגב, מי עושה השבוע את הסיכום השבועי?? אין מתנדבים?
המתנדב הראשון יקבל ממני קנגורו שיקפץ אליו אקספרס (אני אלך במיוחד למצוא אותו..).. כדאי!! גפן
אגב, ניסיתי כבר איזה עשר פעמים להכניס את ההודעה..אוטוטו אני מתייאשת..

Yaniv-DC

New member
אני אנסה בשבוע הבא...

השבוע הזה יסוכם בצורה דכאונית ואני לא רוצה לדכא את אחינו בגולה.

אם מישהו יסביר לי איך מקטינים

תמונות כדי שהתפוז יוכל לעכל אותם. אשלח לכם כמה תמונות של קנגרויים מדהימים שצילמנו ודווקא באזור גפן (מלבורן) וגם קוואלים. בנתיים (נו מה לעשות) אפשר לראות אותם בפורום המקביל בוואלה.. אם אתם ממש רוצים לראות איך נראה קנגורו מקרוב. גםן באיזה גן לומד הזאטוט?

עוסקת בימים אלה בעריכת הצטלעך

מהדרך.. תאמיני לי כמה צילמתי ככה רשמתי.. וכשזה יהיה מוכן אביא את זה קבל עם ופורומים. מה יש ? שיראו.. מסקנה ראשונית וכן היו שאמרו לי את זה קודם.. אוסטרליה ב14 יום זה אפילו לא קצה של מזלג. גם אם התפשרנו מראש על סידני מלבורן ומה שבינהם ובצדדים. אין ספק שהדרך בכביש הנסיכה 1007 קילומטרים של נוף משגע בין סידני למלבורן היא אחת הדרכים היפות ביותר בה נסעתי. לפחות עד שהגענו לדרך הים הדגולה. וי וי וי.. היינו רק יום אבל לפי מה שהרגשתי יכולתי למתוח את זה על פני שבועיים לפחות. אבל.. בואו לא נגזול את מקומו של הדו"ח שיבוא אם יהיה לי זמן, בעוד זמן קצר.. שבת שלום

למעלה