ג'ף טיג VS דניס שרודר
אתמול במשחק מול הויזארדס בדקות האחרונות המאמן החליט להשיב את טיג על הספספל ונתן את הבמה לשרודר
למרות שלטיג היה יום גרוע הרבה מאוד איבודים, אני לא אהבתי את הקטע הזה.
אז כמה מחשבות על השחקנים האלה ועל מה שקורה בפלייאוף:
נתחיל בזה שטיג נפצע לפני הפלייאוף ומאז זה נראה שהוא לא בכושר משחק (או שיש פציעה שלא ידוע לנו) בכל מקרה זה לא עוזר לו לרדוף אחרי מטוס סילון (וול)
ונראה שזה בעיקר דופק לו את ההתקפה שוול משחק.
לעומת זאת שרודר שחקן מאוד צעיר עם הרבה חוצפה, לא דופק חשבון לאף אחד, משחק עם הרבה בטחון ועושה דברים נפלאים, הבעיה כמו כל שחקן צעיר
הוא עושה מלא שטויות, ולפעמים משחק 1 על 5 או שמנסה להכנס בקיר, במקום לשחק יותר לאט ויותר חכם .
צריך לציין שבהרבה דקות במשחק, טיג ודניס נמצאים ביחד על המגרש.
אז השאלה היא איך בכל זאת, אפשר להוציא מטיג יותר במשחק כשוול משחק?
אני לא הייתי מכניס את שרודר במקומו לחמישיה, אבל הייתי מנסה לעשות החלפה מוקדמת מאוד, ואז להחזיר את טיג שווול יורד לנוח, מה דעתכם?
אתמול במשחק מול הויזארדס בדקות האחרונות המאמן החליט להשיב את טיג על הספספל ונתן את הבמה לשרודר
למרות שלטיג היה יום גרוע הרבה מאוד איבודים, אני לא אהבתי את הקטע הזה.
אז כמה מחשבות על השחקנים האלה ועל מה שקורה בפלייאוף:
נתחיל בזה שטיג נפצע לפני הפלייאוף ומאז זה נראה שהוא לא בכושר משחק (או שיש פציעה שלא ידוע לנו) בכל מקרה זה לא עוזר לו לרדוף אחרי מטוס סילון (וול)
ונראה שזה בעיקר דופק לו את ההתקפה שוול משחק.
לעומת זאת שרודר שחקן מאוד צעיר עם הרבה חוצפה, לא דופק חשבון לאף אחד, משחק עם הרבה בטחון ועושה דברים נפלאים, הבעיה כמו כל שחקן צעיר
הוא עושה מלא שטויות, ולפעמים משחק 1 על 5 או שמנסה להכנס בקיר, במקום לשחק יותר לאט ויותר חכם .
צריך לציין שבהרבה דקות במשחק, טיג ודניס נמצאים ביחד על המגרש.
אז השאלה היא איך בכל זאת, אפשר להוציא מטיג יותר במשחק כשוול משחק?
אני לא הייתי מכניס את שרודר במקומו לחמישיה, אבל הייתי מנסה לעשות החלפה מוקדמת מאוד, ואז להחזיר את טיג שווול יורד לנוח, מה דעתכם?