ג'ף טיג VS דניס שרודר

billc

New member
ג'ף טיג VS דניס שרודר

אתמול במשחק מול הויזארדס בדקות האחרונות המאמן החליט להשיב את טיג על הספספל ונתן את הבמה לשרודר
למרות שלטיג היה יום גרוע הרבה מאוד איבודים, אני לא אהבתי את הקטע הזה.

אז כמה מחשבות על השחקנים האלה ועל מה שקורה בפלייאוף:
נתחיל בזה שטיג נפצע לפני הפלייאוף ומאז זה נראה שהוא לא בכושר משחק (או שיש פציעה שלא ידוע לנו) בכל מקרה זה לא עוזר לו לרדוף אחרי מטוס סילון (וול)
ונראה שזה בעיקר דופק לו את ההתקפה שוול משחק.

לעומת זאת שרודר שחקן מאוד צעיר עם הרבה חוצפה, לא דופק חשבון לאף אחד, משחק עם הרבה בטחון ועושה דברים נפלאים, הבעיה כמו כל שחקן צעיר
הוא עושה מלא שטויות, ולפעמים משחק 1 על 5 או שמנסה להכנס בקיר, במקום לשחק יותר לאט ויותר חכם .

צריך לציין שבהרבה דקות במשחק, טיג ודניס נמצאים ביחד על המגרש.
אז השאלה היא איך בכל זאת, אפשר להוציא מטיג יותר במשחק כשוול משחק?
אני לא הייתי מכניס את שרודר במקומו לחמישיה, אבל הייתי מנסה לעשות החלפה מוקדמת מאוד, ואז להחזיר את טיג שווול יורד לנוח, מה דעתכם?

dark happy shadow

Member
מנהל
כאשר אני ביקרתי את שניהם, לא הסכמת איתי.
אם יהיה להם מאמן שלא יתן להם להכנס יער של שחקנים וכתוצאה מזה איבוד כדור, שניהם יהיו שחקנים הרבה יותר טובים בכמה רמות טובות. אפשר גם לבקר את חלק מהזריקות של שניהם חוץ מהכניסות לצבע כאשר מצפים להם וחוסמים אותם עם תרגיל פשוט.
&nbsp
הזהרתי אותך שכאשר הרמה תעלה בפלייאוף דרך המשחק של שניהם לא תעבוד.

billc

New member
I have their back, להבדיל מכמה אוהדי שיקגו

שזורקים את השחקנים שלהם מתחת לגלגלי האוטובוס בכל הזדמנות

אני לא זוכר את הביקורת שלך, אני חושב שכתבת רע על שרודר, מה שאני לא מסכים בכלל, אם תקח בחשבון שהוא בן 21 ורק שנה שניה בליגה, הוא אחלה רכז מחליף
בקשר לטיג, טיג התמודד מעולה מול כל רכזי הליגה בכבוד, אבל מאז שהוא נפצע בסוף העונה הוא לא אותו שחקן הוא מתעייף מהר,
אני דווקא אוהב את החדירות של שניהם לסל, אבל הם צריכים להיות יותר מפוקסים

שחקני שיקגו הם היחידים שחוזרים גרוע יותר מפסק הזמן ההה

המסירה שלהם אחרי פסק הזמן במשחק מספר 5 הרגה אותי מרוב צחוק אחרי ששאלתי את עצמי מה הם עשו בכלל.
&nbsp
נחזור לביקורת שלך על טיג ושרודר... כשהם משחקים יחדיו הם יותר טובים מאשר בנפרד וקשה יותר לעצור אותם כאשר הם חודרים לסל. כאשר אחד מהם נמצא על המגרש, תרגיל הגנה פשוט וסוגרים לו את הזריקה לסל ובחלק מהפעמיים יש גם איבוד כדור.

billc

New member
הבעיה שהם לא יכולים לשחק 48 דקות, וצריכים גם להשתמש

בקורבר, אני יוכל לומר בוודאות שטיג קולע מבחוץ אז שומרים על קורבר פחות צמוד והוא גם מתחיל לקלוע

תהיה בריא מה כבר אמרתי על השחקנים

שדנאליבי לא יציב ונואה נגר בהתקפה, אפשר לחשוב ששיקרתי פה

היום שחקני שיקגו חייבים לגאול את עצמם ולנצח

אני מקווה שיהיה משחק שביעי בסדרה כמו בשאר הסדרות.

billc

New member
האם פאו הוא המשיח? היום נדע

יש מקום לציין שהנתונים עם פאו הם בעיקר מהסדרה מול מילווקי

והנתונים בלי פאו בעיקר נגד קליבלנד. היגיוני שיהיה הבדל. כמובן שקיים הבדל גם אם נסתכל רק על נתונים מול קליבלנד או מילווקי אבל הגודל שלו כאן משקר.

גיבסון היום ישחק?

אני מקווה שהנהלת הליגה לפחות הבינה שהוא לא אשם בסיפור הזה.

כן וזה גם קנס כספי אבל שניהם שוליים

אין ספק שהיה פה פאשלה של השופטים אבל פשוט אין איך לתקן את זה בדיעבד.

billc

New member
זה היתה רק עקיצה קטנה לאו דווקא אלייך

אבל אם נהיה רצינים, אם הוא יותר יציב הוא גם היה מקבל יותר מ3 מיליון לעונה, כי שהוא משחק טוב הוא ממש טוב.
וגם ביקרות יותר מידי על שרודר לא רצינית כי שחקן שנה שניה שרק העונה מקבל דקות רציניות

למעלה