גע גע אוללה!

SnapDragon

New member
הגם מומינים, ספרטקוס ?! ../images/Emo122.gif

*תולשת שיערותיי* (שתבין, אני האדם הכי "ילדותי" מהבחינה הזאת, בחיים לא תתפוס אותי מוותרת על שיערות סבתא ובלון גז קשור ליד כשנקרית בפניי ההזדמנות - ואם זה לא מספיק כיף, להביך ככה אנשים זה הדובדבן שבקצפת - אבל כשזה נוגע לדיסני וכאלה. איכות זו לא מילה גסה. המומינים כן
).

Walk Two Moons

New member
וואי, אין לך מושג איכות מהי.

ברצינות. לכי תראי אבא בונה או משהו.

SnapDragon

New member
האם כרגע ביטלת את דיסני?

בהינף יד על מקלדת? הו, לא, חמוד. אתה לא...
(ראה בזה הודעת תגוביינא).

ח ל ו ן

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

סדרה גאונית! האמת שניסיתי להתחפש לשמנטף (יענו שמנטפים), אבל כולם חשבו שזו סתם רוח רפאים, אחרי זה ניסיתי לגרוק אבל סתם נראיתי כמו ברבאבא... היחיד שסנופקין דומה אליו הוא רובין הוד אז יחד עם המפוחית כולם הבינו

ח ל ו ן

New member
בהחלט מאוחר לתקן עוולות!

במיוחד לשונאת מומינים כמוך
וכן, ניגנתי קצת בוב דילן

SnapDragon

New member
../images/Emo12.gif אמבוש !

אמרתי תיעוב קל! ואני לא חוזרת בי
. בטוחה שיש עוד כמה כמוני פה, אבל למה שייפצו ת'פה, במיוחד עכשיו...(אמבוש!
) יש לך מזל שהתמפחת. ועוד דילן...

Walk Two Moons

New member
זה באמת שיר מנג'ז ../images/Emo122.gif

ברכות על השחרור המתקרב! איזה כיף מעולם לא הצלחתי לסיים את "המרד השפוף". קראתי כמה וכמה פרקים מתוכו, אבל קשה להחזיק ספר שבו כל מילה שנייה (במקרה הטוב) דורשת דפדוף במילון הלועזי-עברי הקרוב. אבל יש לציין שמה שהצלחתי להבין מתוכו היה מעניין מאוד

בהצתה מאוחרת!

אני וחבר טוב התחפשנו לסנופקין ומאי הקטנה :) היה פשוט גדול. *הרצון לשתף בפורים, תכונה מגניבה מאוד*

Frutapao

New member
טוב נו...

כשיש רבבות חובות על הראש בזבוז זמן הוא האלטרנטיבה המועדפת.. שיר השבוע (של אביתר): טיפה של אור - שיר השבוע (כללי): Tic Toc - כל פעם שאני שומע את זה בא לי לקפל בגדים
- ספר השבוע: רומן רוסי / מאיר שלו - ציטוט השבוע: "הלכת כמה וכמה"! (אמיתי לגמרי!
) - סרט \ סדרת השבוע: סדרה: harper's island - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמתאים לכם עכשיו \ לשבוע שלכם): "שלח לי שקט" / יונה וולך - אמוטיקון השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע: שבת גיבוש במכינה בעלי. HIGH מטורף. - משהו שהרס את השבוע: מבחן בתנ"ך
שעוד לא היה ולוחץ לי על הנשמה. (לא נורא, מבחן אחרון בשמינית שהוא לא מתכונת או בגרות!!) - איך היה פורים?:
נהדר! התחפשתי להיפי. כשתהיה תמונה (צריך לקבל אותה) אעלה אותה. אחד המגניבים. ומה זו החוצפה הזו גשם בפורים?! אבל לא נורא הייתי אחרי קריאת מגילה (בלילה) במרכז העיר (י-ם..) והיה פצצה.
- משהו שאתם מחכים לו השבוע: המסע לפולין!! ביום ראשון הבא עלינו לטובה!
- תמונה מגניבה שבא לכם להראות (רצוי עם תחפושת): בוא תבוא.. - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): יהודה עמיחי. ואורי אלון. - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): לא לבזבז זמן. אני אוכל את עצמי על מה שאני עושה ברגעים אלה ממש..

WhiteShadows

New member
../images/Emo6.gif כל כך נכון הקיפול בגדים

חשבתי שזו רק דפקה שלי. אגב, באמת קיפלתי בגדים על רקע השיר הזה

WhiteShadows

New member
המןהמןהמןהמןהמן

- שיר השבוע (של אביתר): יש לנו את כל הזמן, שיר טיול, לילה כיום יאיר - שיר השבוע (כללי): כשאת אומרת לא-הגרובטרון, לחיות נכון-רונה קינן - אלבום השבוע: Nu Med של הבלקן ביט בוקס - ספר השבוע: - ציטוט השבוע: "אז שאול. אז שאולי. אז או שאול, או שאולי. - סרט \ סדרת השבוע: מלך האריות - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמתאים לכם עכשיו \ לשבוע שלכם): קצת חמלה לא הרגה עוד אף אחד. - אמוטיקון השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע: משמרת מצחיקה, תקווה, ולגלות שאני מתגייסת עם עוד 4 חברים טובים. - משהו שהרס את השבוע: חוסר ביטחון - איך היה פורים?: עשיתי פורים בירוחם. היתה חוויה מיוחדת. - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לצבוע את החדר
- תמונה מגניבה שבא לכם להראות (רצוי עם תחפושת): לא התחפשתי
- המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): לא השבוע - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): לצייר על שולחנות (על ניילון כמובן). זה אחד המגניבים!

../images/Emo13.gif

שיר השבוע (של אביתר): מתנה - שיר השבוע (כללי):gone-ג'קי , הנה אקח, aint no cure for love - רד"ו - אלבום השבוע:בשדות-גבריאל,בעברית-רות on and on - jack טרף קל - אביב - ספר השבוע:חפצים חדים , יאירי היקר דואג להשכלתי אך למעשה אני עמוסה מעל הראש בעבודה בתלמוד איכשהו מעליה לירושלים הגעתי להקרבת קורבנות , פשוט כלכך אני >< - ציטוט השבוע:המוכר בצליל אמר כל מיני דברים שבעיקרם נאמר שמפרא אדם וראסטה וומן מבולגנת הפכתי פתאום משהו מאוד מסודר..? זה הפתיע אותי - סרט \ סדרת השבוע:מרתון עקרות בית נואשות - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמתאים לכם עכשיו \ לשבוע שלכם):השמחה כבר תפרח בנו מעצמה - אמוטיקון השבוע:
חיוכי יופלה למיניהם - משהו שעשה לכם את השבוע:
והתחלתי סוף סוף לעבוד על הפרוייקט גמר בהתחשב שאני צריכה להגיש אותו עוד יומיים זה בהחלט טוב ומשמח . - משהו שהרס את השבוע: תוכניות שמתבטלות בגלל גשם - איך היה פורים?:כיף גדול וגשום:( מסיבת תה - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שבוע אחרון של לימודים בברנר וטיול שנתי אחרון בהחלט
- תמונה מגניבה שבא לכם להראות (רצוי עם תחפושת):פחח - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): גבריאל בלחסן - המלצה על משהו (שהוא לא אמן):פחם

SnapDragon

New member
יום שלם תקעת לי ת'שיר הזה...

אני לא יודעת אם לענות לשבוע הזה, השבוע שעבר-חלף לו, או...לקט, אם כך. - שיר השבוע (של אביתר): "יש לי סיכוי" בזכות הביצוע בלייב המרגש מהמעבדה שיצא לי לשמוע השבוע שוב (דווקא הבאס הרועם שחיבל בהקלטה, מכניס ערך מוסף של צמרמורת לביצוע, ביחד עם הקהל ששר - אכ, שלולית...) ותוספות טריות תודות לנעמה ול"חלון" (סורי, לוידעת ת'שם)- הרמח"ל+טיפה. - שיר השבוע (כללי): all the right moves - one republic, just jack - starz In their eyes. - אלבום השבוע: - - ספר השבוע: עדיין בהתחייבות הקודמת... - ציטוט השבוע: "תתקדם". - סרט \\ סדרת השבוע: .HOUSE M.D
. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמתאים לכם עכשיו \\ לשבוע שלכם): - - אמוטיקון השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע: טיול בים בשבת המקסימה שהייתה. - משהו שהרס את השבוע: נהגי אוטובוס, חפיפה. - איך היה פורים?: טעון שיפור בגיזרת המשפחה, אבל אחלה בזו של החברים. - משהו שאתם מחכים לו השבוע: אם אשכחך נתניה, וכל זה, אבל - איקאה ראשל"צ. - תמונה מגניבה שבא לכם להראות (רצוי עם תחפושת): לאחר התלבטות קשה בין "לא רק בנאצים-וונדר וומן נלחמת בעוז בדוס מעשן" ל"וונדר וומן א-לה קרטה קיד 3", הוחלט על הנוכחית בניחוח שלום עולמי ונישוק עוללים. - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): אורי חזקיה. - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): ללכת לאכול טוב במסווה של צפייה בגמר כלשהוא, לא משנה שלא ראיתי פרק אחד בעונה, ולרדת על בן&ג'ריס אישית (וניל עוגיות, למקרה שתהיתם) בחסות השרב. כי זיכרו: לא אומרים לא לאוכל חינם (במיוחד אם הוא כולל פיצה אישית, סופלה שוקולד ברוטב פטיסרי ופאי תותים חם) ו-ב': אם יש לך תירוץ ממש טוב, יש לך הנחה של 50% מערך הקלוריות.

Frutapao

New member
../images/Emo6.gifהאהא../images/Emo6.gif

אין דבר מספק יותר מלדפוק את המערכת. ובמיוחד כשזה קשור באוכל חינם אין כסף (מישהו אמר אורי חזקיה?????). אוף יא
גם אני רוצה סופלה פטיסייר ופאי תותים חם!!!
וגם לפיצה לא הייתי מתנגד. אבל יש לי בפריזר פיצה קפואה.... אפשר לשים בתנור ולפנטז על מסעדה

SnapDragon

New member
*נלסון (הביריון) מסימפסון*

זאת לא ה"מערכת" אלא יותר המטבח של הדודה המפנקת והבשלנית שלי (זה בא ביחד, וגם כל אחד לחוד)...ואצלה לא אומרים לא, לא תרצה להגיד לא וגם לא תוכל. (כן, מישהו אמר אורי חזקיה) מנחם לדעת שיש עוד אנשים בעולם ללא מיקרוגל! אבל בין ה"לשים בתנור" לפינטוז שכחת "לעצום עיניים חזק חזק ולנקוש בנעליים שלך, אלה האדומות עם הנצנצים, 3 פעמים* *מיילפלצת
*

Frutapao

New member
אין מקום כמו עוץ, אין מקום כמו עוץ...........

חח נראה לך שאין לי מיקרוגל? הייתי מתפחלץ. פשוט פיצה צריכה תנור. אבל סחטין על גילוי הלב!
וואוו בישולי דודות זה מהשוס של השוס... ואפרופו מיילפלצתים, תפתחי ת'ג'ימייל..!

TEENAGER1

New member
נזרום

- שיר השבוע (של אביתר): לילה כיום יאיר, בבית, עוד תראי את הדרך - שיר השבוע (כללי): תמיד תאמין - אלבום השבוע: זמן אמת. זריקה של אופטימיות לחיי העגמומיים
- ספר השבוע: התחלתי לקרוא את "נסיכה קטנה" בתרגום החדש של יהודה אטלס. תענוג. - ציטוט השבוע: "גבר זה כמו אבוקדו. לא בשל, לא בשל, לא בשל, לא בשל - רקוב".
- סרט \ סדרת השבוע: סרוגים, אז יוז'ואל - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמתאים לכם עכשיו \ לשבוע שלכם): "עוד תראי את כל הדרך, עוד תלכי בה - היא שלך, גם אם לא תהיה תמיד קלה. תביטי ותראי את כל הדרך, תקבעי את מסלולה, תעברי את כל הדרך כולה". ו - "תמיד תאמין בימים שיבואו".
- אמוטיקון השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע: הרבה חוויות מיוחדות וחד-פעמיות למדי עם המשפחה, אמביציה, דברים שאולי מתחילים קצת להסתדר - משהו שהרס את השבוע: הרבה כאבים בגוף והרבה כאבים בלב - איך היה פורים?: די עבר לידי, למען האמת. אבל היה נחמד - משהו שאתם מחכים לו השבוע: למחר קצת, ולדברים טובים שיקרו, הלוואי - תמונה מגניבה שבא לכם להראות (רצוי עם תחפושת): נמחזר את זה, למה לא
אחת התחפושות הכיפיות שהיו לי! (יו, איזה קטנה אני נראית.) - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): גבע אלון, אריאל הורוביץ, אלתרמן(!!) - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): לא לפחד. מהפחד, ובאופן כללי. לא לפחד.

למעלה