גע גע אוללה!

Walk Two Moons

New member
גע גע אוללה!

- שיר השבוע (של אביתר): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - ספר השבוע: - ציטוט השבוע: - סרט \ סדרת השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמתאים לכם עכשיו \ לשבוע שלכם): - אמוטיקון השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: - איך היה פורים?: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - תמונה מגניבה שבא לכם להראות (רצוי עם תחפושת): - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): - המלצה על משהו (שהוא לא אמן):

ח ל ו ן

New member
גע גע אוללה!

מהשיר המעצבן-בטירוף הזה.. - שיר השבוע (של אביתר): אב הרחמן - שיר השבוע (כללי): Thom Yorke-Analyse - אלבום השבוע: אביתר בנאי- לילה כיום יאיר - ספר השבוע: המרד השפוף - ציטוט השבוע: "והעיר שקטה. ציפורים של בוקר. מה שחסר לא באמת חסר" - סרט \ סדרת השבוע: האוס - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמתאים לכם עכשיו \ לשבוע שלכם): "חבל אפילו למצמץ". - משהו שעשה לכם את השבוע: מוזיקה טובה. חברים טובים. - משהו שהרס את השבוע: כסף (יותר נכון מחסור בכסף
) - איך היה פורים?: סביר בהחלט. התחפשתי לסנופקין
- משהו שאתם מחכים לו השבוע: שייגמר, ואז ייגמר זה שאחריו ואני אשתחרר
- המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): תום יורק. - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): לפקוח עיניים.

SnapDragon

New member
תומכת בדחיקה שמעליי!

קלילות מעולם לא הרגה אפאחד
נו, נופר, לפחות אני יודעת שאני לא אהיה היחידה שאעלה, נכון?
ו-btw משלך - צפי למייל בקרוב מאוד.

ח ל ו ן

New member
למרבה הצער לא הצטלמתי...

אבל כמעט כולם אמרו שזו אחלה תחפושת. לבשתי חולצה ירוקה גזורה, כובע ירוק מגניב כזה עם נוצה, מכנסי שרוול בצבע ירוק-כהה טורקיזי כזה ונעליים של טימברלנד. והסתובבתי עם מפוחית
מה זה BTW?

SnapDragon

New member
כי...

זה העשב היחיד שהוא יכל ללעוס ב"סו קולד" תוכנית ילדים
. חינוכית, אחרי הכל..

TEENAGER1

New member
../images/Emo3.gif

זה מזכיר לי איזו הופעה של אהוד בנאי, שהוא סיפר בה על אחד ממזמורי תהילים שאומרים שדוד כתב אותו אחרי שהוא מצא עשבי גן עדן (או משהו בסגנון), ואהוד הפליג בתיאורים על העשבים האלה ועל סגולותיהם המשוערות ופתאום עצר ואמר - "לא יודע על מה אתם חושבים, אני התכוונתי לפטרוזיליה, כוסברה, כאלה.."

זה גם סיפור שהוא חוזר עליו

משפחת בנאי חייבים רענון בסיפורים למרות שהרבה זמן ניסיתי להיזכר איך בדיוק זה נאמר אני רק זוכרת שהוא אמר שהבנות שלו בקהל אז אני לא יודע מה אתם חושבים אבל אני התכוונתי לזה וזה ..אבל מי שאי פעם יתקל בעשב גן עדן (נראה לי , או משהו עם בן שמן..?) אז מתבקש לפנות לשילוח הפקות וכו' והיה עוד משהו עם פסיפלורה כמה שהוא שונא פסיפלורה תה פסיפלורה סבון פסיפלורה ברד פסיפלורה משהו כזה אוף אני מתגעגעת נואשות להופעה של אהוד , כבר אביב לא?

TEENAGER1

New member
זה קצת בעיה של שרוטים כמונו שבאים למלא הופעות

ופחות בעיה שלהם, אבל מילא
וכן, לגמרי אביב. אני מחכה לעידכונים בנושא... היה לי ברור שהוא יופיע בפסטיבל ים המלח, אבל לא. אין שם אף בנאי השנה. מוזר.

WhiteShadows

New member
זה פשע לא להצטלם עם התחפושת בפורים! ../images/Emo3.gif

זה הדבר הראשון שעושים בבית אחרי שמסיימים לארגן אותה

נשמע מעולה!

זאת תחפושת מקורית. חבל שאין צילום. וbtw זה קיצור ל- by the way, ובתרגום לעברית - דרך אגב.

SnapDragon

New member
אכן רשלנות פושעת!

באמת נשמע מעולה (מפוחית
לפחות ידעת לנשוף בה קצת משהו אמין?). אמנם יש בי מה שנקרא תיעוב קל כלפי המומינים, אבל סנופקין תמיד הצטייר בעייני כאאוטסיידר רומנטיקן ומעניין. והיו לו בגדים, שזו בהחלט נקודה לזכותו... המ.התלבושת עדיין אצלך, נכון? ובכן, אפפעם לא מאוחר לתקן עוולות ולשחזר נשכחות...אהמ אהמ.

למעלה