געגע!!! השכמה כולם!!!!!
בוקר אור פורום מקסים שלי. עבר על כולם לילה רצוף חלומות מתוקים???
אני מקווה שכולנו מחזיקות מעמד. סימי שלי, יקירה, אני כל כך מצטערת. אני מבינה כמה קשה לך. אבל דווקא הייתי בטוחה שהיה כבר יותר טוב הפעם. איפה את עכשיו? ומה קורה איתך? רק הבוקר יצא לי להיכנס שוב לאינטרנט, ואני דואגת לך סימוש. אז דברי איתי טוב? אני מחכה לך. ומאחלת לך יום מקסים!
מאיוש שלי, מה שלומך מתוקית? את צריכהלהודיע לי אם לעטות על עצמי מדי קרב ולהיכנס חזק בחלומות שלך... אבל בעצם אני בטוחה שעבר עליך לילה נעים, ובוקר נעים עוד יותר. אני שמחה שהחלטת שלהוריד את המסכות זה רעיון טוב. מאיוש, אני רוצה להכיר את מאיה האמיתית אמיתית. וכמוני גם עוד כל כך הרבה אנשים שאוהבים אותך. תני לנו הזדמנות. תני לעצמך הזדמנות. אוהבת אותך מאיוש, מאחלת לך יום נפלא! ומחכה לשמוע ממך. געעעעגגגגגגעעעעגעעעעעעעעעעע <נפרדת ממך באווזית...>
ניבי, איך את מרגישה היום? אני מקווה שיותר טוב. אני יודעת כמה חשוב לך לא להרוס את כל מה שהשגת. אני יודעת שאת נלחמת, אבל כשקשה לך - אני כאן. דברי איתי. לא לבד. אני אוהבת אותך דואגת לך.
תמרה, בוקר טוב חמודה. אני מאושרת לשמוע שהניתוח עבר בהצלחה, ושאת מתאוששת. אני מבינה שהיה קשה לך לאכול אבל הגוף שלך זקוק לזה. ובקשר להשמנה, אני מצטרפת לפקפוקיה של דבורה מסויימת... אם כבר הגוף שלך רק יותר בריא עכשיו, יותר חזק. אני מקווה שתילחמי כדי לשמור אותו ככה. ואנחנו כאן לעזור לך בדיוק בזה.
קוקוריקו!!!!!!!!!!!!!!!!! כל התרנגולות להקיץ משינת החורף!!!!!1 לאן נעלמת תרנגוליתה?! גגגגגגעעעעעעעעעעגגגגגגגגגעעעעעגעעעעעגגעעעעע <זזועמת עליך באווזית...>
לא מוותרת לך מתוקה. זהו בננות. עשיתי לאצבעותי התעמלות בוקר ועתה אני נכנסת להתקלח. אוהבת את כולכן. שיהיה לכולנו יום מקסים היום. שלכן תמיד סתווית האווזה
בוקר אור פורום מקסים שלי. עבר על כולם לילה רצוף חלומות מתוקים???