געגע!!! השכמה כולם!!!!!

סתיו*

New member
געגע!!! השכמה כולם!!!!!

בוקר אור פורום מקסים שלי. עבר על כולם לילה רצוף חלומות מתוקים??? :) אני מקווה שכולנו מחזיקות מעמד. סימי שלי, יקירה, אני כל כך מצטערת. אני מבינה כמה קשה לך. אבל דווקא הייתי בטוחה שהיה כבר יותר טוב הפעם. איפה את עכשיו? ומה קורה איתך? רק הבוקר יצא לי להיכנס שוב לאינטרנט, ואני דואגת לך סימוש. אז דברי איתי טוב? אני מחכה לך. ומאחלת לך יום מקסים! :) מאיוש שלי, מה שלומך מתוקית? את צריכהלהודיע לי אם לעטות על עצמי מדי קרב ולהיכנס חזק בחלומות שלך... אבל בעצם אני בטוחה שעבר עליך לילה נעים, ובוקר נעים עוד יותר. אני שמחה שהחלטת שלהוריד את המסכות זה רעיון טוב. מאיוש, אני רוצה להכיר את מאיה האמיתית אמיתית. וכמוני גם עוד כל כך הרבה אנשים שאוהבים אותך. תני לנו הזדמנות. תני לעצמך הזדמנות. אוהבת אותך מאיוש, מאחלת לך יום נפלא! ומחכה לשמוע ממך. געעעעגגגגגגעעעעגעעעעעעעעעעע <נפרדת ממך באווזית...> :) ניבי, איך את מרגישה היום? אני מקווה שיותר טוב. אני יודעת כמה חשוב לך לא להרוס את כל מה שהשגת. אני יודעת שאת נלחמת, אבל כשקשה לך - אני כאן. דברי איתי. לא לבד. אני אוהבת אותך דואגת לך. :) תמרה, בוקר טוב חמודה. אני מאושרת לשמוע שהניתוח עבר בהצלחה, ושאת מתאוששת. אני מבינה שהיה קשה לך לאכול אבל הגוף שלך זקוק לזה. ובקשר להשמנה, אני מצטרפת לפקפוקיה של דבורה מסויימת... אם כבר הגוף שלך רק יותר בריא עכשיו, יותר חזק. אני מקווה שתילחמי כדי לשמור אותו ככה. ואנחנו כאן לעזור לך בדיוק בזה. :) קוקוריקו!!!!!!!!!!!!!!!!! כל התרנגולות להקיץ משינת החורף!!!!!1 לאן נעלמת תרנגוליתה?! גגגגגגעעעעעעעעעעגגגגגגגגגעעעעעגעעעעעגגעעעעע <זזועמת עליך באווזית...> :) לא מוותרת לך מתוקה. זהו בננות. עשיתי לאצבעותי התעמלות בוקר ועתה אני נכנסת להתקלח. אוהבת את כולכן. שיהיה לכולנו יום מקסים היום. שלכן תמיד סתווית האווזה

***סימי***

New member
סתווששששש בוקר טוב לך

שמחתי לקרוא את ההודעה שלך מה איתך איך את מרגישה איפה את? אוהבת סימי

רוני/ה

New member
סימי בוקר טוב לך אני רוני

וואו אפילו אני קוראת לעצמי ככה איזה יופי לי בוקר מקסים לכולכם תודה באהבה ממני

תמרה*22*

New member
בוקר טוב בנות שיהיה יום טוב

היי סימי שמחה לראות שחזרת אלינו מקווה שיהיה לך טוב במקום החדש שלך תמרה

t@gel

New member
בוקר אור לך

חכמה על כל העייפות את...הא? חחחחחחח אז הנה קמתי לאחל לך בוקר אור, אף על פי שהלכתי לישון רק לפני שלוש שעות מה לא עושים למען האווזות... אני שמחה לראות כי את במצב רוח טוב. מאחלת לך שזה יישמר לך לכול היום ואם במקרה, במקרה, תבוא איזו ``נפילה`` את מוזמנת להתקשר אלי...בכל שעה... אל תשכחי שאני כאן כדי להחזיק את ידך :) אוהבת אותך הכי בעולם תגלגל הצלה שלך...

סתיו*

New member
חיחי איזה כיף הפורום לא נטוש...

בדרך כלל בבקרים אין כאן אף אחד... בוקר טוב לכן בננות מתוקות שלי. סימי, אם את עוד כאן, אולי תבואי לצ`אט? תגתגלית שלי, מתוקה, עשיתי לי את היום עם משב הרוח המקסים שלך... בעצם, אולי זה פשוט היפראקטיביות. מה זה צריך להיות השלוש שעות שינה האלו?!?! :) :) :) תוגית, דאגתי לך קצת כי נעלמת... ולא שמעתי ממך. אני מקווה שהכל בסדר אצלך. אולי תצטרפי אלי ואל מאיוש? אנחנו עושות נשף הורדת מסכות.. חיחי...יהיה כיף. מבטיחה. :) אני בסדר. מבריזה היום מהלימודים... פשוט אין לי כוח... המממ מתוקית שלי איך את? כיאה לאווזה אני מסתובבת בלי סוף ומנסה ללקט פיסות מידע על חבריי. אולי תזרקי לי כמה? אוהבת את כווווווולכן מתוקות שלי, אוצו רוצו להכין לעצמכן משהו לשתות, ואז ספרו לי מה שלומכן. :) שלכן האווזה.

***סימי***

New member
סתווש

מה פתאום נטוש אני כאן כולם כאן הפורום מוצף אנשים איזה כיף :)) אני פה עכשיו

תרנגולת

New member
שינת חורף?!

כן כן.. שמתי לב שהחורף עבר.. ואת יודעת מה? אני אפילו לא לובשת שקים היום.. B-) שינה?? הלוואי.. לא ישנתי בקושי.. ואני עוברת תקופה די טובה.. השקט שאחרי הסערה, או הסערה האחרת שאחרי הסערה.. או הסערה שאחרי השקט הנוראי והמאיים.. או סתם. :cool: אהבלה-בלה-בלה אני.. בעצם אני לא יודעת אם אפשר לקרוא לזה תקופה.. יותר.. ימים טובים.. אבל הם קשים.. אבל אני לפחות מתמודדת עם זה כמו גדולה B-) ויש דכאונות קטנים לפעמים, ודי בעעעעיים.. אבל עוברים את זה.. ובעיקרון המצב יותר טוב מכמעט כל השנה הזאת אני מניחה, אם לא כולה. וזה די מרענן.. אחרי התקופה הגרועה מאוד שעברתי.. אז הא לך. חדשות טובות מכווני.. יוצאת מהמיסתור.. ואל תזעמי עלי :cool: אחח.. מקלחת, שינה.. מה שאני צריכה.. :) . בקרוב..

למעלה