געגעגעגעגע

niya

New member
געגעגעגעגע../images/Emo124.gif

אתם שומעים איך אני מתגעגעת אליכם??? לא סתם נעלמתי, אתם כבר יודעים... ההרצאה, וגם אני חולההההההה (לא משהו רציני, קצת ליחה ושיעול, אפילו הלכתי היום לשחות!!)
ו... לשאלת הפנג שואי:
קניתי/קיבלתי שתי שידות מ-ד-ה-י-מ-ו-ת בסגנון ישן, ורציתי לדעת אם יש לטהר חפצים שהיו בבית אחר לפני שנכנסים אלי הביתה (הם אמנם כבר נכנסו, אבל...)

DOLPHINREEF

New member
תרגישי טוב קודם כל....לגבי השידות

אין לי מושג.... נחכה לאביבה נו וספרי איך היתה ההרצאה? היתה כבר?

niya

New member
עוד לא...

בשבוע הבא נראה לי שבגלל זה אני חולה יאללה, שיגמר כבר!!

געגעגעגע גם ממני...

אני חושבת שאת חולה בגלל השידות...
מה היה/יש בבית הזה שממנו באו? היו שם מחלות? בעיות? מריבות? שמחה? הרבה כסף? מאיפה הבאת את זה... מה את אומרת? אני גם רוצה לשאול אותך...למה את צריכה אותן? (צר לי יקירה...מקווה שעוגמת הנפש לא רבה מדי...)

niya

New member
../images/Emo6.gifאביבה ../images/Emo25.gif ../images/Emo25.gif ../images/Emo25.gif

איזה כיפיות השאלות שלך! בדיוק דיברתי עם חבר טוב בטלפון וזה מה שאמרתי לו שאני חושבת שתשאלי... אז ככה: אני צריכה אותן כי לחלק מהדברים שהוצאו מהארון המפלצתי שכרונו לא לברכה עדיין אין לי מקום לשים (מדובר, למשל, בבגדים תחתונים ובקוסמטיקה, ובינתיים חלק מהדברים מתרוצצים בארגז וחלק תופסים לי מקום בארון החדש. שנית, המון המון זמן רציתי שידות בדיוק כאלה (מהסגנון הישן). הן גורמות לי לתחושה מאד נעימה בבית, אני נכנסת הביתה ויש לי תחושת חמימות מאז שהן בתוכו. השידות אמנם בתוך הבית, אבל טרם עשיתי בהן שימוש (או, נכון יותר לומר, באחת מהן עשיתי שימוש חלקי, עד שנלבן בינינו, את ואני,
את העניינים) השידות (ואני אמורה לקבל גם כורסא יפהפיה שזקוקה לשיוץ קל, ואולי גםם מנורה, כמובן הכל מאותו מקור) הגיעו משני בתים של קרוב רחוק של חברה, שנפטר (מזקנה, ככל הידוע לי) - אני יודעת שתגידי לי שלא טוב ושמוות מביא אתו אנרגיות קשות, ובדיוק בגלל זה אני שואלת את שאלת הטיהור. אני חושבת שהיה שם לא מעט כסף. הבתים הללו רוקנו בימים האחרונים, אחד מהם ימכר והשני הושכר לדיירים חדשים.
סליחה על האורך.

niya, את יודעת מה את מזכירה לי ?

כשקראתי את ההודעה שלך, עלתה לי לראש התמונה של "מגרש השדים" של שבט זולו באפריקה... אם יש משהו לא בסדר אצל מישהו, הוא ישר צובע את עצמו בכמה צבעים, שם נוצות קרב על הראש, וגם צורח כמה צרחות כדי "לגרש את הרוח הרעה"... חמודה, איזה טיהר את רוצה לעשות עם שידות בנות 200? מה את רוצה לטהר שם? גם כורסאות? וגם מנורה? אני אומרת לא! וזהו. את רוצה לעשות טיהור, תעשי. ההרגשה של חמימות לא באה מהן, תאמיני לי שאם היו שם שידות חדשות... באותו סיגנון, גם כן היית מרגישה כך אני לאט לאט מתחילה לחשוב שאת ב א מ ת...פולניה!!! גיווועלד, הלב שלי!!! את רוצה שידות? כורסא? מנורה? קני חדש! למה את צריכה את האלטע שמעטע הזה? מה זה האיסוף גרוטאות הזה? זה משגע אותי! האמיני לי, בלי שום קשר לפנג שואי, אף פעם לא הבאתי לביתי דברים של אנשים אחרים. כשפגשתי בפנג שואי, רק ראיתי כמה שזה היה נכון... זהו! (אני צריכה עכשיו להירגע!)

niya

New member
אביבה

יקרה! קודם כל - לא להתעצבן! מאז ומתמיד אחד מתחביבי היה שיפוץ רהיטים ישנים. בכל מקרה, אני מוצאת את זה נעים ונחמד, עם או בלי קשר לפנג שואי. אם זה באמת היה גרוטאות, זה לא היה נכנס אלי הביתה. זהו.

טוב, אחלה,

רק תקחי את זה בחשבון כל פעם שאת רוצה משהו חדש בחיים שלך עכשיו... כשאת מוסיפה עוד מהישן...המאזן משתנה... יום נעים

niya

New member
אבל

אני מוסיפה גם דברים חדשים. אז בהמשך לכך, מה קורה עם דברים משווקי הפשפשים למיניהם (אני לא קונה שם, אבל מסחר העתיקות פורח)?

niya

New member
אגב

לא נראה לי שאני חולה בגלל השידות (כי התחלתי להיות חולה לפני שהן באו)

niya , שימי לב, אני הוספתי

קריצה ליד מה שכתבתי לגבי הסיבה שלך למחלה... לא מתימרת לדעת דרך המחשב, מה הסיבה... את כבר יודעת שזאת מדיה מאוד מגבילה בנושא של פנג שואי... אני לא מתיימרת גם להגיד לך מה לעשות. אם את שואלת, את תקבלי את התשובה שלי... מה לעשות איתה זה כבר עניין שלך...

niya

New member
כנראה

שאנחנו מכירות זו את זו היטב... תודה על התשובות. אני באמת אוהבת לשמוע את דעתך, ולרוב גם מקבלת אותה. אני שואלת כי אני רוצה לשמוע תשובה, וכזאת אני - ומאז ומתמיד הייתי - אני שואלת אך ורק את מי שאת דעתו אני מעריכה, ושיש סיכוי שאני אקבל אותה, אבל מה שאני עוש האחר כך עם התשובות, זה עניין אחר. לפעמים אני מקבלת מיישמת ופועלת, ולפעמים - לא. את כבר יודעת כמה מדברייך יישמתי...

למעלה