געגוע
על השידה ליד המיטה הנחתי את השעון שלך. מידי פעם אני רואה אותו בזווית העין והוא כל פעם מחדש משמח אותי. אני לא יודעת אם זה בגלל שהוא נותן לי תחושה של "תיכף אשוב" - כאילו הנחת אותו לכמה דקות והלכת להתקלח או לטייל - או בגלל שהוא מזכיר לי אותך בדרכים אחרות מכל שאר החפצים שמקיפים אותי.
השעון הזה הייתה המתנה הראשונה שנתתי לך, חודש אחרי שהכרנו היה לך יום הולדת גדול (כמו זה שלי יהיה עוד חודש

) ורציתי כל כך לקנות לך את מה שאתה הכי אוהב. אז קניתי לך שעון. אני זוכרת שהתייעצתי עם חברים אם לקנות לך מתנה כזו יקרה והעצה של החבר היקר שלי היה לקנות משהו קטן ואם נהיה ביחד בשנה הבאה... הרגשתי שהכי נכון לקנות לך את השעון ובאמת ענדת אותו בגאווה. למרות שעם השנים השעונים שלך הפכו להיות מאוד יקרים תמיד אמרת שהוא השעון שהכי יקר לך מכולם.
כשאני מסתכלת על השעון אני נזכרת בחברה שלי מאותה תקופה שאמרה לי שאנחנו אומרים יותר מידי "אני אוהב אותך" ושאם נגיד כל כך הרבה יגמרו לנו המילים, זה תמיד הצחיק אותי המכסה שהיא חשבה שיש על מילים ועל רגשות אבל יש רגעים שאני חוששת שאולי היא צדקה. אבל רוב הזמן אני שמחה שזכינו להגיד ולהרגיש את זה כל כך הרבה וכל כך חזק, מקווה שזה ימשיך להחזיק אותי גם עכשיו.
הייתי אצל הספרית שלי השבוע, היה כל כך מוזר לשבת לבד על הספה שאהבת. נהגנו ללכת לשם תמיד ביחד, לרוב זה היה תירוץ כי אחר כך הלכנו למסעדה או לבקר בדירה ובעיקר כי אתם הכרתם בתור ילדים והייתם מעלים זכרונות. הייתי כל כך לבד שם ולא יכלתי שלא להזכר בפעם הקודמת שבאתי, ישר מהדירה, ביקשתי ממנה לצבוע חלק מהשיער בורוד כי הרגשתי שאני חייבת אופטימיות והתחלה חדשה אחרי כל הסיוטים שעברו עלינו במהלך השנה. אני זוכרת את החיוך שלך שגילית את הצבע ובעיקר אני זוכרת שאמרת לי שאתה לא מאמין שאתה מאוהב באישה עם שיער ורוד ואוהב את זה. וגם אני אהבתי. אותך.
בשלושים דודה שלך שאלה אותי בשמחה מה עשיתי בשיער, אני יודעת שהייתה לה כוונה טובה היא הכי מפרגנת וצוחקת איתי כל הזמן על ריבאונד ואהבה, ונשארתי קצת בלי מילים. הורוד הזה, האופטימיות שהייתה, זה כבר לא מתאים לי. לא לי ולא לך. בעצם כבר אין לך או שלך. למרות שאני עדיין, רק שתדע.
השעון שלך עדיין עובד, מצחיק שאחרי כל השנים לא צריך להחליף בו בטריות והוא נראה עדיין כמו חדש, אני זוכרת שאמרתי לך כמה ימים לפני שאוטוטו אני אהיה בגיל שאתה היית וכמה זה מוזר. באמת זה היה מוזר בעייני ואתה צחקת שאזהר שלא אעבור אותך.
נשארתי שוב בלי מילים אז רק מוסיפה בלקונית שמתגעגעת. מאוד עד מאוד, עד אין קץ עד כאב
אתה חושב שאם אגיד את זה מספיק פעמים זה יתחיל להשמע לי כמו הבטחות האהבה הישנות שלנו? יש לי תחושה שלא ועדיין יש משהו מנחם באמירה