געגוע מתוק

fossil1

New member
געגוע מתוק

בעוד שבועיים וחצי אני עוזב לניו יורק, כמו שחלק כבר יודע, לתקופה של שנה לפחות! ואני כבר חודש מתגעגע לאנשים שמסביבי, עוד לפני שנסעתי! אני לא רגיל לעוצמה כזאת של געגוע\ים, מה יהיה עלי כשאני יהיה שם? איך אני יסתדר בלי הפורום האהוב הזה? האם יהיה לי אפשרי לצוטט משם בפורום? זה מאוד מעניין אותי כי אני אוהב להיות פה איתכם,הריי אתם גם חלק מהחברים שלי!

שני דברים בפי

אחד-תמיד אפשר לתקשר אם אנשים מכל מקום בעולם בשביל זה הומצא האינטרנט אבל חבל שזה לא אותו דבר : ( שתים-תחזור לפני המועד שקבעת לעצמך ואז כולנו ניהיה שמחים ומאושרים..או לפחות אני.... ;)

JudyWn

New member
איזה כיף לך! ../images/Emo98.gif

אתה נוסע ללמוד? ואם כן, מה? מה יהיה כשתהיה שם? פשוט מאוד - אתה תבלה ותהנה מכל רגע. הפורום הזה עדיין יהיה שם ותוכל להיכנס לכל אינטרנט קפה ולבקר אותנו. תוכל לכתוב לנו באנגלית. הכי חשוב, תהנה מהחוויה!

fossil1

New member
למעשה

כבר סיימתי את הלימודים- למדתי חקירות,ריגול בילוש. ראשית אני נוסע לחתונה של אחותי, וכמובן לנפוש עד כמה שאפשר, אבל עדיין אני מאוד יתגעגע, אבל שמח לדעת שאני אמשיך לדבר איתכם בנט"

drnaji

New member
אחוייייייייייייייה ../images/Emo26.gif

אל תחשוב הרבה..לך ותהנה לך. הייתי מת לנסוע אחרי שאסיים את שני התארים שלי,אבל יש לי 6 שנים בצבא (כי אני עתודאי),אז אל תחשוב הרבה על מה יהיה. לך ותהנה מכל רגע. המון המון המון

למעלה