געגועים

yatusha

New member
געגועים

עוד כמה שעות יוצאת שבת? (זמן ת``א) היה לי יום שישי מגעיל, בישלתי ויצא גרוע, פגשתי את האקס במקרה וקניתי חולצה במחיר מופקע שאיבדה את הקסם שלה ברגע שהגעתי הביתה, קמתי הבוקר ב5 (אין לי מושג למה) ועקצו אותי כ``כ הרבה יתושים שנראה לי ששאר תושבי ירושלים זכו לישון בשקט אז כמו ילדה בת 5; אני רוצה את אמא! (מוכר?)

rigoletto111

New member
../images/Emo201.gif דווקא עכשיו שבת מקסימה בי-ם../images/Emo70.gif

כשאין מה לעשות בשבת בירושלים, ומצ'עמם, מומלץ לצאת לטיול בעיר העתיקה. קפיצה קטנה לחו"ל, בתי העסק פתוחים, והכנאפה והבסבוסה משובחות כתמיד!

yatusha

New member
ירושלים תמיד מקסימה

היום באמת יש מזג אויר מושלם בחוץ... אם לא לעיר העתיקה אז צהריים מושחת בבולינט (גינס ושניצלונים)

uri80

New member
למה את צריכה שניצלונים?

לא שמעת? היא אמרה גינס.

rigoletto111

New member
כשהרוב סגור שם זה עדיין קצת מדכא...

ואם כן אוכלים מושחת בעיר העתיקה, אז בטברנה הארמנית! בשער יפו לכו ימינה לרובע הארמני, עד שתראו ירידה למסעדה, הנמצאת במרתף גדול. אי אפשר לפספס. אם תיירת מחו"ל מזמינה אתכם לאכול על חשבונה, זה המקום!

אשמח להצטרף אליך לביקור בעיר העתיקה

אני פשוט מת על טיול בעיר העתיקה בשבת אחרי הצהריים, ובכלל. זה באמת תחושת חו"ל.

קופיפלה

New member
ולי שבת מדכאת

ישנתי רק 3 שעות גם רדפתי אחרי יתושים משעמם לי פחד אין סרטים לראות גמרתי הכל

hemi32

New member
אשמח לתרום להעלאת המורל ...

סנו די חשמלי נגד יתושים + 4 מיכלים מלאים להמשך הקיץ ... או לחילופין קוטל מעופפים חשמלי ... תרומה קטנה לאנושות ...

גשי לחנות טבע הקרובה

וקני שמן לבנדר (שמן אתרי) (בקבוק קטן כ15 ש"ח) מרחי בעדינות על הפעצים. לא לגרד. יעבור. שווה גם להריח את זה, זה נהדר!

יש לך גם תרופות

לעודף חרמנות... ואל תתחיל עם מלאכת יד וכל החרא הזה.. אני משלם מיסים!!!! מה קורה כאן???

למעלה