געגועים...

TriPax

New member
געגועים...

אני מנסה בימים אלו לסדר את כל התמונות שלי מהטיול הגדול בדרום אמריקה. הבעיה היא שאני אוהב לצלם ומאוד נהנה מזה, ולקחתי איתי לחו"ל מצלמה רצינית (DSLR) עם שתי עדשות...ובהתאם צילמתי קרוב ל-7000 תמונות בכל הטיול (1000 תמונות בחודש פלוס מינוס). אני מנסה עכשיו למיין אותן, לשפץ טיפונת מה שצריך שיפוץ, והכי חשוב - להחליט מה אני מכניס לספר (אני מדפיס ספר עם כריכה קשה ובתוכו התמונות. אמור לצאת משהו מדהים, ויש לי מגבלה של כמות עמודים אז אני חייב לצמצם ולהכניס ממש מעט תמונות). ואני כל כך מתגעגע לטיול ולאנשים ולנופים ולחופש הזה
קשה לי לחשוב שעכשיו יש לי לימודים/עבודה על הראש (למרות שאני לומד משהו שמעניין אותי מאוד, ועובד בעבודה מעולה בתחום הלימודים שלי), והרבה עומס ולחץ. אין לי בעיה עם לחץ, זה פשוט לא משאיר זמן לכלום. קשה לי לחשוב שהפעם הבאה שאני אוכל לטייל ככה תהייה רק עוד 3.5 שנים. לא קורה לכם שאתם נתקפים געגועים לתקופה אחרת? בה דברים היו הרבה יותר פשוטים?

danielo18

New member
אממ...

גם אני לפעמים מציץ בתמונות ישנות ונתקף געגועים למה שהיה (צבא,טיולים,תיכון) אבל זה מזכיר לא רק את הרגעים הטובים,אלא גם את הרגעים הפחות טובים (שאני שמח שהלכו..). אני חושב שתמיד טוב להתקדם בחיים,ולהזכר מדי פעם בלקחים מהעבר..

Vesper Lynd

New member
כמה מוכר

אחרי שנה בדרכים (ניו זילנד, אוסטרליה והמזרח הרחוק) הגעתי לכ10,000 תמונות! הצלחתי לצמצם ל1400 אבל זה עדיין יותר מדי. כשאני עוברת על התמונות אני עושה קולות של כלבלב פצוע... :(

ברור שכן!!!

אני מתגעגעת כמעט לכל דבר אפשרי
זה נורא...
אני מסתכלת ואומרת וואי איך הכל היה שונה פעם... הייתי שמחה ומאושרת ללא כל דאגות וחששות (אבל זה בולשיט לכל גיל יש את הבעיות שלו..)

EdisonGirl

New member
לא.

גם כשמאוד קשה לי אני לא נוטה להיתקף געגועים. זה קורה לי רק כשאני מרגישה שאני לא בהתקדמות, או שאני בנסיגה. כל עוד אני צועדת לי במסלול הרצוי לי, אני מרגישה מצויין.
ויותר מזה- העבר נראה לי כמו שלבים, שהופכים בעיניי את ההווה לפסגה שלהם= ההווה כמעט תמיד יותר טוב מהעבר.

למעלה