געגועים

נאן

New member
געגועים

עוד. לא עבר 5 דקות מאז שנסעתן לכן והפלגתן עם כל המכוניות בכביש 65. עוד צחקתי לעצמי על התרמוס של שרי. שביין פקק לפקק הטנטה הזו תוציא התרמוס ותחלק קפסיטו לכולן. עוד לפני שיבשו לי דמעות הצחוק והחלפת התחתונים שנרטבו. מה לעשות שכחו להביא לי הטיטולים. מישהו פיקשש נא לרשום זאת בפרוטוקול! עוד לפני שהספקתי לסדר את השיכל הקודח שלי(לא שיש משהו בקבסה) מכל הדברים שלמדתי מהמומחיות שלי לענינים ..... נושאי אבטחה נשק כבד וחם. עוד לפני שהספקתי להסביר לבנות מה בדיוק הלך כאן...! עוד לפני שהספקתי להתאושש מהירידה לכביש לכיוון הכספומט.... אז תדענה לכן שעברו רק 5 דקות ואני כבר מתגעגעתתתתתתתתתתתת ומגועגעת! זהו אפרת תוציאי בבקשה מהמגירה תוכנית גמילה אחרת המצב שלי יחמיר וזה אסור בתכלית האיסור! למה שאתן כאלה קמצניות שעד שאני רואה לכן אתן מוציאות לי הנשמה.! אה ועוד משהו ששכחתי להגיד מרנינה מאורסת רישמית ראיתי הטבעת יהלום פגז נא לא למחזר אחריה בלי אישור! ואם הכללללללללל אני אוהבת אותכןןןןןןןן! תודה על הביקור. נאנוש נ.ב עוד לא הספקתי להגיד לבת שלי : היא הודיעה לי שהבושם מריח טוב עליה לך תגדל ילדים והם ירשו אותך בחיים!

שרי 43

New member
אני חושבת ש....

גם אם היינו מתאמצות ממש, לא היינו יכולות לבחור יום נפלא יותר מאשר היום הזה שנבחר לביקור אצלך..מאדאם נאן. השמש החורפית שחיממה בדיוק במידה הנכונה, סיפור הגלישה בקוסמוס וסיפורי בית החולים, טבעת האירוסין של מרנינה שסינוורה את כל מי שנמצא בסביבה, המסעדה המצוינת צלע התבור שמומלצת בכל פה גם מבחינת הכבודה שהוגשה וגם במבחינת המחיר הסביר בהחלט, הצחוקים ההיסטריים שהעירו את כל השכונה ובפרט החברותא, כל אלה הפכו את היום הזה ליום נהדר. מבחינתי אהבתי כל דקה. ורק שתדעי מאדאם נאן.. הגבס במצב הרבה יותר טוב משחשבנו ואני לא רואה שום בעיה בכל מצב של פתיחה....(מה של מה?...של הרגליים
) עד העונג הבא קרידה....שרק תהיי לנו בריאה וחזקה אוהבת אותך מתוקה

אפרת.א

New member
המאדם מתגעגעת?!? חחחחחחחח

הגיעו ימות המשיח
עד לרגעים אלה הייתי בטוחה שמאדם לא "נקשרת ריגשית" לאף אחת מהבנות אשר בהרמונה
אמממממ......כלומר, עד היום האמנתי בבדותא?!?
יקירההההההההההה...לראות אותך ביום שמש כה נפלא , האיר את השבוע פי שבעה
(חחחחחחחח בטח מתחנפת, אלא מה? חחחחחחחח:)

למעלה