געגועים

געגועים

יש אי געגוע להתחלה..כשהכל היה לא ידוע..שאלות רבות..שעות על גבי שעות של שיחות והתכתבויות..שעות של גישושים לאהבה.. יש בי געגוע לתקופה של חיזור..הרגשה של רצויה,נחשקת.. יש בי געגוע להתחלה..לאהבה ראשונה..

א ה ב ה

תמיד מיתחדשת . . . האהבה של אתמול היא לא אהבה ליד האהבה של אתמול . . . ( האהבה האמיתית תמיד ראשונה !

א ה ב ה

תמיד מיתחדשת . . . האהבה של אתמול היא לא אהבה ליד האהבה של אתמול . . . ( האהבה האמיתית תמיד ראשונה !

mr_lonely

New member
מזח

מזח נטוש, נטוש ועזוב. קצף גלים, לבן ושוצף. אופק רחוק, רחוק עד אין סוף. געגועים למה שמה שכבר לא יקרה. מזח, קצף ואופק, סימני דרך של חיים.

mr_lonely

New member
נכון מאוד וככל...

שמכירים יותר מבינים יותר את כוונת הכותב

mr_lonely

New member
אני מעדיף את ארצי האב !

אבל גם לשני לא חסר...מת על "סיגליות" !

mr_lonely

New member
מי...

מי זה כותב לך, ילדונת ? גלי, מי שולח זר פרחים ורוד כשהאביב פורח ? מי בשלישי לכל נובמבר בלי ברכה בלי צל או רמז שולח לך סיגליות בזר קשור בסרט ? שיר שהוא הווית האהבה הוירטואלית !

מיואשת3

New member
ובא לציון גואל

הבחור טעה סופ סופ ישששששש זה הולך ככה מי זה כותב לך ילדנות גלי מי שולח. זר פרחים סגול שהאביב פורח מי בתשיעי בכול נובמבר בלי ברכה בלי שם או רמז שולח לך סיגליות וזר קשור בסרט

mr_lonely

New member
תמיד יש בנו את הגעגוע הזה

הכל כל כך טהור ובתולי הריגוש הזה והפרפרים בבטן אבל, מצד שני, הייתי רוצה לפעמים להגיע אל המנוחה והנחלה אם את מבינה את כוונתי....

mr_lonely

New member
אני חושב שזה יהיה בפרוייקט...

"בנה ביתך" , 2 מטר על מטר...רק שם...

למעלה