געגועים

stאסתי

New member
געגועים

התגעגעתם פעם למישהו עד שלא יכלתם לעשות שומדבר? הרגשתם פעם חסרי אונים כי מישהו כל כך חשוב לכם שזה מפחיד? אוףףףףף אני שונאת להתגעגע אתמול הוא התקשר מחו"ל ובכיתי מרוב שהתרגשתי..מטומטמת:) אומרים שזה עוזר להתגעגע שזה משפר את היחסים וגורם להעריך אותי זה משגעעעעעעעע שיחזור כבר

נויה לי

New member
גם אני שונאת להתגעגע

לא ראיתי את חבר שלי בסך הכל קצת יותר משבוע וכבר אני מתגעגעת אליו נורא. הוא כנראה מגיע בסוף שבוע הזה ואני כבר לא יכולה לחכות... רק שהוא לא ישאר שבת.(הוא בצבא) אני מתנגדת לאמירה שגעגועים משפרים את היחסים. שונאת את היחסים בשלט רחוק. זה באמת משגע

stאסתי

New member
מקווה בשבילך שהוא יחזור

אני יודעת כמה זה קשה להיות שבת בלעדיו. שלי חוזרא רק עוד שבוע וחצי.אני אתחרפן סופית עד אז

נויה לי

New member
שבוע וחצי...

אאוץ' אני לא יודעת מה הייתי עושה עכשיו אם היה לי שבוע וחצי לחכות. כואב לי רק לחשוב על דבר כזה

stאסתי

New member
שבוע וחצי זה אכן הרבה אבל

כשהוא יחזור מחו"ל הוא יהיה איתי כמה שאני רוצה:) ואני גם מקבלת שיחות טלפון שוות וארוכות מלאות בשטויות ממספרים כמו 000014525 שווה נכון?:)

איך שאתן מביעות רגשות בחופשיות

המוחצנות הזו היא שאיפתי ואפילו הודעה זו הייתי צריך להתאמץ קצת לשלוח הלאה הקשיחות!!! תחי הרכות!!! תחי הרכות מתאים יותר לכתוב ללא סימני הקריאה אלא אולי עם 3 נקודות בצורה רכה יותר

נויה לי

New member
תיזהר במה שאתה מבקש

המוחצנות יכולה להופיע גם ברגשות שליליים. על ידי למשל לא ממש כדאי להיות כשאני מתעצבנת ויעידו כל ידידי שחתפו מכות, הערות לא נעימות וכו... יואו מז שכתבתי עכשיו נשמע ממש רע
אני לא כזו אלימה כמו שזה נשמע

stאסתי

New member
אני נותנת לזה שבועיים מאז שהוא חוזר

:) סורי על הפסימיות אבל אני מכירה את עצמי:)

pinkli

New member
מתגעגעת !אהההההההההההההההההה

לכל מי שפעם (ועד היום) כעסתי! לארץ ממנה ברחתי לפלאפל לשוארמה שרק התחלתי לאכול לצפצופי המכוניות לקפיצות בתור למכולת לחופש הדיבור לשפה שלי לשמש העוקצת לפרחחים ברחוב לנהגי המוניות להיות סינגל... מתגעגעת אאווווץ לארץ שלי ד"ש ממני
ליוג'ול

למעלה