געגועים

געגועים

געגועים אל הרגש לתחושה הזו מאמש הרצון הזה לחזור לרגע שלפני האור געגועים אל השיחות למילים חולפות , הולכות הטעם שלעד משגיח לזיכרון אינו מניח געגועים אל גופך שאת נשמתי הופך המחשבות על העבר מלב שנקשר , חובר געגועים אל שובך שאת יומי דורך ערב חדש מופיע את געגועי משביע ...

רוצה

רוצה להציע לך את כתפי שתניחי ראשך באור יום או לעת ליל. רוצה להציע את חיבוקי שיגיב אל גופך שכרגע סובל. רוצה להציע לך את אהבתי שתחפון נשמתך אלי נשמתי. רוצה ללטף במילתי כי רק אותה כעת את יכולה לקבל. גיא מנשרוב 2003

מכתב אהבה

זוכרת אותי? זו אני הבוקעה לרגע מתהום השכחה זה אני שלא שולח יותר מילות אהבה. זה אני המשתדל לשמור על קשר השתיקה שבינינו - אולי אשכח אף אני. זוכרת אותי? כל שיריי הם לך נובעים מתוך האלם הנכפה. אולי אכתוב בלדות אהבה ואשיר בקול צרוד, שלא תכירי. אפרוט על גיטרה, אסתובב בין ערים. אולי כך תגיע אליך אהבתי. ואולי מוטב שלא תזכורי אותי. אפיזודה חולפת של אהבה מפוייטת במכתבים. כזה אני. גיא מנשרוב יולי 1990

rachel v

New member
אהבה..

מבט, חיבוק, ונשיקה עוצרת נשימה. פוסעים חבוקים אוהבים... את ידה עטף, ולה לחש... מילות אהבה והיא בחיוך אוהב אליו נצמדה. כך צעדו להם אוהבים חבוקים, לאורך החוף והגלים.

למעלה