געגועים....

געגועים....

מול עיני גלים ושחפים, בדמיוני אהבה מגשים. האין זאת דמותך התמירה והיפה אשר מבין הגלים עולה וצפה? רואה אני דמות אישה מהממת ובנגוהות השמש על הים,נראית מפזזת, רואה אותה אלי רומזת, שומע אותה כאילו מבקשת. ימים רבים הייתה פנטזיה עבורי עד שהסכימה לממש עימי. מכיר את חיטובי גופה, כל קימור וסימן מלידתה. רק המחשבה כבר מסעירה וההגשמה מעל לכל בינה. כל נסיון להיזכר והגוף רוטט, כל נסיון לדמיין וכל איבר מתרגש. ועכשיו את רחוקה אלפי מילין, אין משיחין ואין נפגשים. הערגה והגעגועים מייסרים, את הנשמה הם הורסים. עוד ימים עד אשוב ואתקרב אך המרחק לא יתבטל,רק יתקצר. שנואך מבקש ממני להרחיקך ואנו,לעזאזל,מתי ניפגש???

t@gel

New member
מזל טוב על הודעה נבחרת H-)

מקסים... :) חג שמח ארבל

תודה וחג שמח!!!!!---מותר לשאול???

היכן וכיצד מקבלים הפרסים??????-זאת לא הפעם הראשונה....

t@gel

New member
ממותר בהחלט ואף רצוי

בכל ערב אני סורקת את הפורומים ומוציאה מהם 7 הודעות. 6 הודעות נבחרות. הודעת יום נבחרת אחת. הודעת היום הנבחרת...היא ההודעה הראשית שזכתה. כותב ההודעה מזוכה בזוג כרטיסים להצגה בבית ציוני אמריקה. אנו שולחים מייל לכותב ההודעה ומבקשים ממנו את כתובתו האישית, על מנת שנוכל לזכותו בפרס. כמובן שהפרטים האישיים אשר נמסרים לנו חסויים. הפרטים נשלחים על ידי הזוכה, ישירות אל דקל אופיר (@poet), מנהל הפורומים של תפוז. כיצד ניתן להבחין בין הודעת היום להודעות נבחרות... בעמוד הבית של תפוז, היכן שההודעות הנבחרות ממוקמות... הודעה ראשונה (זו שלא מצויין מאיזה פורום היא נלקחה), היא הודעת היום. כל 6 ההודעות שמתחת, הן ההודעות הנבחרות... ההודעות האישיות שלך ארבל, נבחרו כהודעות נבחרות... :) ושוב מזל טוב...כי מתוך מאות הודעות שאני סורקת ביום... זכית אתה בזכות שירייך היפים...ונדמה לי שזו פעם שלישית...או שניה... חג שמח ארבלוני אבי המאמץ היקר... לך ולבני ביתך (ותמסור להם ממני...דיר באלק...) אוהבת מאוד, תגלי }{

לתגל אהובתי בלי תנאי !!!

רציתי לאחל לך ברכותי לקראת השבת והחג אך אינך זמינה.אני אמשיך לנסות להשיגך אך בכל אופן אאחל לך כאן את מיטב איחולי לצאתך אל החירות המחשבתית הקונסטרוקטיבית מהביצה הדכאונית וההרסנית בה היית שרוייה לפני עת קצרה. נשיקות ואחולים מכל בני משפחתי. נ.ב.פרסים רק להודעת יום???-טוב,אז תסדרי משהו ;-) סתםםםםםםםם,אשתדל יותר עד שתמצאיני ראוי....חג שמח לך!

למעלה