עד הקצה ומעבר לו
New member
געגועים
הוא ביקש, אז שלחתי לו.
התגובה לא איחרה לבוא: "אני רוצה את זה ככה, מבטיח לא להישאר חייב".
אני אוהבת הבטחות, בעיקר כשאני יודעת שיתקיימו.
יושבת על קצה המיטה במיקום המדויק בו הזין מגיע היישר לפה. מוצצת אותו בתאווה, הוא במידה הנכונה.
ממלא את חלל הפה.
"אני לא רוצה לגמור" - שומעת אותו לוחש בין צלילי המציצה ושולף אותו מהפה.
מסובב אותי על ברכיי, על המיטה ודוחף אותו עמוק לתוכי בכניסה מרשימה.
"תסתכלי יש מראה ממול, תראי איך אני מזיין אותך, זה יפה".
מסרבת אבל בסוף מסתכלת. כל דפיקה נראית היטב במראה.
והוא דופק.
חזק.
מהר.
עמוק.
"אני רוצה שתביני שהתגעגעת אליי".
נשבעת שאני מבינה. כל דפיקה שלו גורמת לי להבין יותר ויותר שהתגעגעתי, שחבל על הזמן הרב שעבר.
כל דפיקה וכל יציאה מזכירה לי את השיחה האחרונה אז בים, שהוא ניסה לשכנע ואני לא הצלחתי להתנתק מכסא הנוח, השמש והים. מצטערת שחלף כל כך הרבה זמן. אבל אנחנו כאן ועכשיו וזה טוב. הוא טוב.
הוא דופק ולוחש. דופק ומדבר. דופק ומחרמן. דופק ודופק ודופק...
תוסיפי אצבע שלך, הוא מבקש ואני כמובן לא מסרבת.
שילוב של זין שממלא אותי ואצבע שמרטיטה אותי, מביאים אותי לצעוק, להרגיש את הזיון הזה עמוק.
חלל הכוס מתמלא בו ומתרוקן בזמן שהוא חודר ויוצא ודופק וגופו נדפק על שלי עד שהוא נדבק לשלי וגומר.
"עכשיו כבר קריר פה", הוא מכבה את המזגן ופורש מעלינו את השמיכה.
הרגעים האלה של שיחה על הא ודא, על כל התקופה שעברה, על החלומות שלי והוא מפרט על שלו. הדיון מתפתח ויורדים לנקודות הקטנות. מלטפת באצבע את הזין שהתרכך אחרי ששפך את תכולתו,
מבהירה לו בנגיעה שאת הזין הרגשתי החל מכניסתו לתוך הכוס ועד ל...האצבע ממשיכה לטייל על גופו, מלטפת את הזין עולה מהמפשעה אט אט על החזה ומסתעפת בשיער המאפיר והסקסי, עולה אל הצוואר...ונעצרת שם. עד כאן.
כשהזין שלך נכנס לתוכי אני מרגישה אותו עד הגרון. חוזרת ואומרת גם במילים. שיבין.
בלילה במיטה, כשהעיניים כבר כמעט נעצמות ואני משחזרת ומתענגת, אני גם נזכרת שהוא היה אמור לקשור אותי. כך דיברנו. לא זוכרת אפילו למה. אבל אני כבר מחכה לפעם הבאה...
הוא ביקש, אז שלחתי לו.
התגובה לא איחרה לבוא: "אני רוצה את זה ככה, מבטיח לא להישאר חייב".
אני אוהבת הבטחות, בעיקר כשאני יודעת שיתקיימו.
יושבת על קצה המיטה במיקום המדויק בו הזין מגיע היישר לפה. מוצצת אותו בתאווה, הוא במידה הנכונה.
ממלא את חלל הפה.
"אני לא רוצה לגמור" - שומעת אותו לוחש בין צלילי המציצה ושולף אותו מהפה.
מסובב אותי על ברכיי, על המיטה ודוחף אותו עמוק לתוכי בכניסה מרשימה.
"תסתכלי יש מראה ממול, תראי איך אני מזיין אותך, זה יפה".
מסרבת אבל בסוף מסתכלת. כל דפיקה נראית היטב במראה.
והוא דופק.
חזק.
מהר.
עמוק.
"אני רוצה שתביני שהתגעגעת אליי".
נשבעת שאני מבינה. כל דפיקה שלו גורמת לי להבין יותר ויותר שהתגעגעתי, שחבל על הזמן הרב שעבר.
כל דפיקה וכל יציאה מזכירה לי את השיחה האחרונה אז בים, שהוא ניסה לשכנע ואני לא הצלחתי להתנתק מכסא הנוח, השמש והים. מצטערת שחלף כל כך הרבה זמן. אבל אנחנו כאן ועכשיו וזה טוב. הוא טוב.
הוא דופק ולוחש. דופק ומדבר. דופק ומחרמן. דופק ודופק ודופק...
תוסיפי אצבע שלך, הוא מבקש ואני כמובן לא מסרבת.
שילוב של זין שממלא אותי ואצבע שמרטיטה אותי, מביאים אותי לצעוק, להרגיש את הזיון הזה עמוק.
חלל הכוס מתמלא בו ומתרוקן בזמן שהוא חודר ויוצא ודופק וגופו נדפק על שלי עד שהוא נדבק לשלי וגומר.
"עכשיו כבר קריר פה", הוא מכבה את המזגן ופורש מעלינו את השמיכה.
הרגעים האלה של שיחה על הא ודא, על כל התקופה שעברה, על החלומות שלי והוא מפרט על שלו. הדיון מתפתח ויורדים לנקודות הקטנות. מלטפת באצבע את הזין שהתרכך אחרי ששפך את תכולתו,
מבהירה לו בנגיעה שאת הזין הרגשתי החל מכניסתו לתוך הכוס ועד ל...האצבע ממשיכה לטייל על גופו, מלטפת את הזין עולה מהמפשעה אט אט על החזה ומסתעפת בשיער המאפיר והסקסי, עולה אל הצוואר...ונעצרת שם. עד כאן.
כשהזין שלך נכנס לתוכי אני מרגישה אותו עד הגרון. חוזרת ואומרת גם במילים. שיבין.
בלילה במיטה, כשהעיניים כבר כמעט נעצמות ואני משחזרת ומתענגת, אני גם נזכרת שהוא היה אמור לקשור אותי. כך דיברנו. לא זוכרת אפילו למה. אבל אני כבר מחכה לפעם הבאה...