געגועים:

sani48

New member
למה מגעיל

אני מנסה לעורר אותך,כי אתה כבר 20 שנה תקוע עליה,אם לא הייתי רוצה בטובתך לא הייתי רושם לך כלום,אבל סליחה עם הייתי ישיר מדי

ואני לא "תקוע" עליה

אני אוהב אותה. היא חשובה לי. אני יודע שאני אוהב אותה. כיוון שאני אוהב אותה והיא לא אותי, אני עצוב.

sani48

New member
לא יפה להגיד,אבל זה נכון

כי כל עוד לא היה בנכם קשר חברי/זוגי שהוא מחוץ למסגרת שלכם,אתה לא באמת יכול להכיר את כל הצדדים שלה,על כל מיקרה זה לא כל כך רלוונטי ומשנה,כי היא גם ככה בעולם אחר לגמרי ממך(אמרתה שהיא נשואה לא?),אז הגיע הזמן שכבר תמשיך הלאה(זה לא אומר שאתה צריך לשכוח אותה ולוותר על הזכרונות היפים,אלה פשוט תשים אותם בצד ועל תשאיר אותם בכוח ותאחז במשהו שלא קיים)

זה לא נכון

במסגרת מכירים אדם ולומדים לאהוב אותו. מסגרת היא בדיוק המקום שבו יוצרים מערכת יחסים ועניין משותף. כשמכירים אדם, אפשר ללמוד לאהוב אותו. זה בהחלט רלוונטי ומשנה, כי גם היא בעולם אחר מבחינת קידום ותעסוקה היא יכולה לאהוב אותי בתור אדם, וגם אם היא נשואה היא יכולה לפחות להיות אתי בקשר פשוט יותר ולדבר אתי לפעמים.

sani48

New member
אבל היא אף פעם

לא חשבה לפתח איתך מערכת יחסים,או ראתה בך איזה ידיד נפש,כך שהיא לא באמת היתה פתוחה אליך(למרות שהיא היתה נחמדה מאוד),אתה מבחינתך רואה בה איזה סוג של מלאך,ויכול להיות שהיא באמת כזו,אבל היא לא המלאך שלך,כרגע היא נשואה באושר,היא מפחדת ממך כי הטרדתה אותה לא מעט בעבר,אז אם באמת אכפת לך ממנה,תכבד את זה,ופשוט תמשיך הלאה,בהצלחה גבר,סיימתי את הדיון מבחינתי

teacherman1

New member
איש יקר

מאחר וקראתי בעבר במה מדובר, לא אתווכח איתך (אין בכך כל טעם).
המשך לאהוב, רק אל תתן לאהבה חסרת-הסיכוי לעצור את חייך.

shron17

New member
עזוב את העצב בצד,החיים קצרים,תן צאנס לקשר חדש

הרי הזמן חולף וטס לו,ומי שלא עומד בקצב החים,
ולא מניח את העבר מאחוריו,ימצא עצמו בעוד 10 שנים ,
כמי שהחמיץ עשור שלם ,בהתרפקות על העבר,ובדריכה במקום.
לכן,
כדאי שתצא כעת מ"חלון " העצב שבו אתה נמצא,
ומרגע זה,תציב לעצמך מטרה חדשה בחייך-לבנות לעצמך קשר חדש,
שיגרום לך לחיות בשמחה ,
בשאיפה לבניית משפחה משלך,כפי שמגיע לך.

ברגע שתהיה נחוש בכיוון זה -תראה שהכול ייתרחש במהירות,
חייך יתקדמו למטרה שתשאף לה,ותתחיל לחיות באושר ושמחה.
קח אויר תתחיל לחיות את החיים האמיתים ולא את העבר,שחלף.
הזמן שחולף לא חוזר.
ושיהיה בהצלחה.

RONA158

New member
פילוסוף...

פילוסוף אוהב,מבינה אותך.לא מאחלת לאף אדם יקר לי,לחוות תסכול עצב וכאב של אהבה נכזבת. לדעתי המונח פנטזיה ,הכוונה היא קשר לא מושג. מבינה שזה קשה,אך כמו שנאמר כאן לפניי,החיים קצרים ,תחפש מישהי חדשה,לא תחליף! לה לא יהיה תחליף!
היא תמיד תשאר בגדר אהבה לא ממומשת בלב עמוק
.
תמצא אישה חדשה שהיא תאהב אותך כפי שאתה תאהב ותכבד אותה בהדדיות !!!

.לאישה הבאה מגיע להיות עם גבר שהוא רק שלה בלב ובנשמה.
חבל על חייך,הזמן לא חוזר. תחייה את החיים במלואם. תמיד היא תשאר אי שם עמוק בלב. כנראה היא אהבת אמת,אהבת חייך ,ווטאבר,אבל תמשיך הלאה.
מגיע לך לאהוב ולהיות נאהב,ומאחלת לך עם אשה חדשה אהובה לחיים חדשים.
ומי יודע אולי תגלה שהאשה החדשה היא אהבת אמת ?
כל טוב

RONA158

New member
פילוסוף...

בשמחה ,אבל תיישם מה שאני ואחרים הצענו ,לטובתך
בהצלחה

בכלל כדאי שאשפר את חיי הזוגיות שלי

גם הגופניים וגם הנפשיים. הם די טובים, אבל יש מה לשפר. אני כבר מבוגר, אני צריך להתחתן ולמצוא מקצוע.

למעלה