געגועים:

געגועים:

הייתי אתך במסגרת עבודה ארבע שנים, יכולתי לדבר אתך על יותר דברים מעניינים מחיינו, ואולי היה נוצר קשר, וסירבת לי ועזבת אותי לנצח. אני רוצה לספר לך שעשיתי תואר בספרות ואני לומד פילוסופיה, זה ישמח אותך. אני גם רוצה לספר לך שאני גר במקום יפה ונהדר, ושעברתי מכתיבת סיפורים קצרים לכתיבת שירים ואני כותב המון שירים, ואני מנסה להתחיל לכתוב ספרים אבל אני לא יודע איך. שכתבתי מילון עברי לוגי מתמטי והמצאתי כמה שפות אנושיות, ואני מנסה לתכנת בינה מלאכותית. שנסעתי לאיטליה עם המורה הפרטי לראות אמנות. שיש לי ידידת נפש כבר שנים בכפר שלי שאני אוהב אהבה עצומה והיא הידידה הכי טובה שלי בעולם ומזמינה אותי כל יום-הולדת למשפחתה הנהדרת, ואני אוהב ללטף אותה המון. שאבי קנה לי ולאחותי בתים בפרס שקיבל על עבודתו. שניסיתי לגדל חתולים. שאחותי עשתה תואר שני בקולנוע. אני משתוקק לשאול אותך על עבודתך החדשה, האם את לומדת משהו, על הספרים שאת אוהבת לקרוא, על חיי המשפחה החדשים שלך, על עיסוקיך ותחביביך החדשים. אני רוצה תמיד לדאוג לך ולעזור לך בכל שתרצי, להעניק לך אהבה אינסופית ולהיות ואולי פעם, אם יתאפשר, גם להתחתן אתך, לחיות אתך לנצח ולהיות תמיד האדם הכי קרוב לך בעולם. אולי לא אהבת אותי כי אני יותר פילוסופי ורציונלי ולא מספיק מעשי ורגשי, אני זוכר שאהבת מנהל במקום עבודה אחד שהיה מאד מעשי. עכשיו אני יותר רגשי, האמיני לי. אנחנו כן מתאימים, טעית לגבי. קשר בינינו יהיה מושלם. הלוואי שפעם תאהבי אותי.

sani48

New member
פילוסוף

הכול בסדר?אתה קצת מדאיג עם המשפטים האלה

ברור שאני בסדר

אני פשוט אד מאד עצוב. אני במצוקה קשה כבר הרבה מאד זמן, אפילו במשבר. אהבת חיי לא רצתה אתי כל קשר מעולם.

2461

New member
מה היה הסיפור שלכם בכלל?

הייתם זוג? היא נפרדה ממך?

אשמח אם תפרט

היא הייתה עובדת השמה שלי

לפני עשרים שנה. היא הייתה האדם שהכי אהבתי בחיים ורציתי להתחתן אתה. התאמצתי ליצור אתה קשר במשך הטיפול ובסוף הצעתי לה בזהירות והתחננתי בפניה כמה פעמים, וסירבה לי. מאז היא לא רוצה לשמוע ממני אף מלה ולא ראיתי או שמעתי אותה מאז בכלל מלבד כמה שניות פעם. הקשר אתה חשוב לי מאד והיה חשוב לי מאד גם אז, ולכן לא הייתי מוכן לוותר עליו בשביל הטיפול. היא עדיין ותהיה האדם שאני הכי אוהב בחיים והאישה הכי חשובה לי שאני אני רוצה להתחתן. זה סיפור עצוב מאד.

אגב

אל תגידו לי שזה לא רלוונטי כי היא מטפלת. אני יודע שאסור וקראתי בספר חוקים שאחרי שמפסיקים לעבוד ביחד אפשר להיות בקשר אם רוצים. אני אוהב אותה בתור אדם והאדם חשוב מהמקצוע. הקשר האנושי אתה יותר חשוב לי מהקשר המקצועי אתה כי אני אוהב אותה. אני לא אוהב אותה בתור מטפלת אלא בתור אדם, ואל תגידו שאני לא מספיק מכיר אותה כי אני חושב שאני מכיר אותה מצוין.

2461

New member
אני לא אומרת לך כלום....אני לא חושבת

שיש משהו להגיד לך חח

שיהיה לך בהצלחה

ברור שאין לי סיכוי אתה

כי היא לא רוצה שום קשר אתי. אבל אני עצוב בדיוק בגלל זה. היא אישה כל-כך נחמדה ונהדרת, ברמות כל-כך חזקות, קשה להתגבר. מאד מתגעגע ליופייה הפנימי שמשתקף בכל התנהגות שלה, וכל-כך שימח אותי בטיפול. הייתה מלאה בחמידות פורצת, עדינות מקסימה, שמחת חיים ויכולות רגשיות עצומות משולבות יפה במעשיות. תמיד לטובה אותה ואת הרגעים שהיו לי אתה. אני לא יודע למה היא לא אוהבת אותי, היא האדם הכי מתאים לי בעולם.

2461

New member
למה אתה מרגיש כל הזמן שאתה צריך להסביר את

עצמך?

כי קשה להבין אותי

אני לא ברור. אני מדבר בדרך פילוסופית מדי ולכן חושבים שיש לי כוונות רעות ולא מבינים שאני אוהב וכוונותיי טובות. זה מה שהיה עם המטפלת, התפלספתי אתה על היחסים בינינו אז לא הבינו מה אני רוצה ממנה וחשבו שאני סתם נטפל אליה בלי סיבה.

היא אמרה לי לפני הרבה זמן

שהיא לא רוצה אתי כל קשר. היא לא מסכימה בכלל לדבר אתי או לשמוע ממני מלה. לא ראיתי אותה ולא שמעתי אותה כבר שנים. לכן אני עצוב.

sani48

New member
בקיצור

לא יצאתם בחיים אפילו לדייט אחד,אתה לא יודע באמת אם היא בן אדם מושלם כמו שאתה חושב,כי אתה ראיתה רק את הצדדים הטובים שלה,יש לך פנטזיה שהיא היצור הכי מושלם בעולם,אבל היא לא,לכן אתה צריך לקחת דברים בפרופורציות,היא בן אדם מקסים,בן אדם נפלא,בן אדם מושך,אבל כמוה יש עוד אלפים,תתן להן צאנס,תבוא עם ראש פתוח,ואולי תזכה למישהי שהיא כמו הכפילה שלה,רק שהיא תוכל לתת לך את מה שהיא לא יכלה,שיהיה בהצלחה

ידעתי שמישהו ידבר אלי ככה מגעיל

הכרתי אותה 4 שנים, דברתי אתה הרבה על חיינו ועל כל-מיני דברים, ראיתי איך היא מתנהגת במצבים שונים, אין לי שום פנטזיה עליה ואני אוהב אותה מאד. היינו במסגרת, במסגרת מכירים אדם היטב.

למעלה