געגועים..
אמהות יקרות...מזמן לא בקרתי בפורום הזה..כשהחייל שלי התגייס הייתן התמיכה והגב שלי...עזרתן לי לעבור את הימים הקשים והקורעים של הגיוס שלו....מאז השתפשפתי בדיוק כמוהו ועדיין קשה אבל לא כמו אז.
אז דבר ראשון תודה לכל התומכות ביחוד האמהות של השריונרים...הבן שלי ב"ה כבר מט"ק ועם קצת דחיפה מהמג"ד כנראה
ילך גם לקק"ש...
ועדיין מיציאה ליציאה...שבשריון זה בדרך כלל כל 21 ....אני כל כך מתגעגעת אליו וכתבתי משהו :
עד שהבן שלי התגייס לצבא לא כל כך ידעתי מה זה געגועים
אבל מאז שהוא הפך לחייל זה כאילו הלב שלי עבר לפאזה אחרת
אני תמיד מחכה לרגע שיגיע הביתה...יחבק אותי חיבוק ארוך והעיניים שלי יתמלאו בדוק של דמעות
ואני אעמוד על קצות האצבעות לנשק אותו...להריח אותו
ולהעביר לו במבט שהכל בסדר..
אפעם הוא לא אמר לי שהוא אוהב אותי אבל מאז שהוא בצבא כל שיחה נגמרת ב"אני אוהב אותך"
וכן אני אפילו מתגעגעת לכביסה המסריחה שלו ולבלאגאן שהוא עושה בחדר..
ועדיין הוא לא סיים חצי מהשרות שלו..ואני לא יודעת איך הלב שלי יעמוד בזה יותר...
אמהות יקרות...מזמן לא בקרתי בפורום הזה..כשהחייל שלי התגייס הייתן התמיכה והגב שלי...עזרתן לי לעבור את הימים הקשים והקורעים של הגיוס שלו....מאז השתפשפתי בדיוק כמוהו ועדיין קשה אבל לא כמו אז.
אז דבר ראשון תודה לכל התומכות ביחוד האמהות של השריונרים...הבן שלי ב"ה כבר מט"ק ועם קצת דחיפה מהמג"ד כנראה
ילך גם לקק"ש...
ועדיין מיציאה ליציאה...שבשריון זה בדרך כלל כל 21 ....אני כל כך מתגעגעת אליו וכתבתי משהו :
עד שהבן שלי התגייס לצבא לא כל כך ידעתי מה זה געגועים
אבל מאז שהוא הפך לחייל זה כאילו הלב שלי עבר לפאזה אחרת
אני תמיד מחכה לרגע שיגיע הביתה...יחבק אותי חיבוק ארוך והעיניים שלי יתמלאו בדוק של דמעות
ואני אעמוד על קצות האצבעות לנשק אותו...להריח אותו
ולהעביר לו במבט שהכל בסדר..
אפעם הוא לא אמר לי שהוא אוהב אותי אבל מאז שהוא בצבא כל שיחה נגמרת ב"אני אוהב אותך"
וכן אני אפילו מתגעגעת לכביסה המסריחה שלו ולבלאגאן שהוא עושה בחדר..
ועדיין הוא לא סיים חצי מהשרות שלו..ואני לא יודעת איך הלב שלי יעמוד בזה יותר...