געגועים

מיקה 42

New member
ערב טוב לכולם ../images/Emo141.gif

ערב טוב לך לבנדר3 כמוך גם אני מתגעגעת לבעלי שנפטר, הרבה סימפטיה וחיבוק חם. מימני באהבה מיקה

לבנדר3

New member
תודה מיקה

הפסקתי לשמוע רדיו וגם טלוזיה אני רואה כי כרגע זה לא ממלא את הצורך האמתי אבל לעומת זואות אני נפגשת עם אנשים שיודעים על מה אני מדברת וחשהאני קוראת את הכתיבה שלך לילה טוב

גיגוב

New member
געגועים

אינני יודעת למה אבל זה זמן הגעגוע. עברה שנה מאז הלך ואחרי שעברתי את הקושיים של מה יהיה עכשיו איך אשרוד ואיך אארגן את טקס השנה למותו. עכשיו פתאום יצא האויר וכל לילה אני שואלת את התמונה איך איך עזבתה אותי, הרי עכשיו היינו צריכים לחיות את החיים בכף. אז איפה אתה ואיפה אני. הגעגועים הם המכה הקשה ביותר,עכשיו התחלתי לדמוע יותר ואין תרופה. יעל

טוליפקה

New member
היי לבנדר יקרה

זה לא ממש מפתיע יכולה להרגיש איתך. כשאת עצובה ומתגעגעת נסי לשחזר רגעים נפלאים רגעים מצחיקים שיעלו חיוך על פניך ואת ליבך ירחיבו, כאלה שתוכלי לומר להם תודה שהם אתך...

לבנדר3

New member
טוליפקה מקסימה

החזרת לי במילותייך טיפה מהאופטמיות שאבדה תודה

לבנדר3

New member
טוליפקה מקסימה

החזרת לי במלותייך טיפה מהאופטמיות שאבדה מקסימה

הגעגוע ...

אני יודעת שהגעגוע היום הוא חלק מחיי , למדתי לחיות להנות לשמוח ולכאוב לצד או חוסר , לצד אותו געגוע ... למדתי שבחיי כל שמחה תהיה מלווה באותו החוסר באותו הרצון לחלוק לשתף את מי שאיננו ויחד עם זאת למדתי לשמוח במה שיש לי .... ובסה"כ יש לי המון , יש לי את יכולותי ,יש לי זכרונות נפלאים מאדם שחלק עמי 32 שנים (29 שנות נשואים).. יש את ילדי המקסמים ..והנכד שתמיד מחייך ומשמח ... יש לי חיים חדשים שבנתי לי . מלאים בתוכן ועשיה.. עוד מעט 3 שנים בלעדיו ..והגעגוע מלווה אותי ..אבל אני שמחה שמצליחה לבנות לי חיי עשיה . מאחלת לכולנו את היכולת להתמודד ולדעת ברגעי משבר לראות את חצי הכוס המלאה ..
טלי

לבנדר3

New member
לים הרגוע

באמת השאלה שאני שואלת את עצמי כרגע זה האם הצליח למלא בתוכן ברמה שתספק אותי מכון שבנשואי היתי מאוד מסופקת ושלמה עם חיי וזואות רמה טובה בגלל שבחיים צריך מזל ואולי בגלל שאבדתי את האופטמיות היתי נשואה 34 שנה יש לי 3ילדים ו2 נכדים

למעלה