געגועים...לפיבי...

p r u d e n s

New member
געגועים...לפיבי...../images/Emo176.gif

דבר ראשון-אני חדשה פה...לא מזמן גיליתי את הקהילה הזאת.. אז החלטתי להצטרף, כי אני אוהבת כלבים. (דה!) אז...תשמעו מה שקרה לי... לאחות שלי (לא גרה בבית) יש כלבת לברדור קטנה ומדהימה בשם פיבי. בגלל שהיא לא יכלה לטפל בה בבית שלה, אז אני באתי לישון אצלה ליומיים ואז היא באה אלינו לארבעה ימים...ואני ממש נקשרתי לפיבי. הלכתי איתה לווטרינר, ישנתי איתה, שיחקתי איתה, נתתילה לאכול לי את הבגדים, לשחק בכדור... ואז--- היא הלכה!!! היא הלכה ועכשיו ריק לי בלב...ואני לא יכולה לעשות כלום, זה פשוט עצוב לי...ואחות שלי גרה כל כך רחוק..אני מתגעגעת לפיבי המון ואני לא יכולה יותר! מה אני יכולה לעשות?..

p r u d e n s

New member
ועוד משהו../images/Emo176.gif

גם היא נקשרה אליי, וכל פעם שהלכתי (להתקלח, לצחצח שיניים וכו') היא הייתה מייללת ממש! למרות שאבא שלה חזר, אני חושבת שהיא מתגעגעת אליי כמו שאני מתגעגעת אליה והדבר הכי גרוע זה שאין לי מושג מתי אני אפגש איתה שוב...בכיתי מתי שהלכנו...

ryy

New member
את יכולה לנסות לאמץ כלב אחר

ולגדל אותו ואז תקשרי אליו ואולי תשכחי מפיבי

p r u d e n s

New member
אווווווווווו../images/Emo176.gif

על זה אין על מה לדבר! ההורים שלי ממציאים לי מגילות למה אני לא יכולה לקבל כלב\ה...כבר השלמתי עם העובדה שאין מצב...וחוץ מזה, אני בחיים לא אשכח מפיבי...היא כזאת מאמי..פעם היא תפסה לי במתרחב של המכנסיים וגררה אותי מטר ככה...

p r u d e n s

New member
חדשות טובות!../images/Emo176.gif

אני שוב עם פיבי. אבל לא לתמיד...אבל בקרוב תוכלו לראות תמונה שלה...כל כך חמודה...

למעלה