געגועים למשפחה

• פותח הנושא zoeid
  • פורסם בתאריך

zoeid

New member
געגועים למשפחה

שלום לכם.. רציתי לשמוע קצת ממכם, איך אתם מתמודדים עם הגעגועים למשפחה ? אני חדשה פה,בת 25, עברתי דירה לפני פחות מחודש, הדירה היא במרחק של עשרים דקות בערך מההורים ומהמשפחה, ועשר דקות מהעבודה שבה אני עובדת. הסיבה שעברתי דירה זה כי הרגשתי צורך לעבור שלב בחיים ולהתרחק קצת ולמצוא פינה פרטית..ובעיקר כדי להתקרב לעבודה ולהמנע מכל הפקקים הנוראיים מהבית לעבודה.. הקושי הגדול שאני נתקלת בו ומנסה להתמודד איתו, זה החוסר הזה בנוכחות של המשפחה שלי, של ההורים, של הקירבה לכל האנשים החשובים בחיי..אומנם זה רק עשרים דקות נסיעה, אבל לא יתכן שאעבור דירה ואסע כל הזמן לישון בבית ההורים רק בגלל שאני רוצה את הנוכחות שלהם לידי.. .אני מאוד מאוד מאוד קשורה למשפחה שלי ולהורים שלי, אני מרגישה די בודדה, לא מצליחה לקבל תחושת השלמה, למרות שאני גרה בדירה מקסימה שממש מעוצבת כלבבי וממש נותנת תחושה של בית, אבל לפעמים אני חושבת האם עשיתי טעות כשעזבתי, כי המחסור הזה, מקשה עלי ומצליח להעיק מאוד ולהעמיד לבטים לגבי ההחלטה הזו שעשיתי, אולי היא הייתה מוקדמת, אולי עדיף שהייתה ממתינה לסטטוס אחר בחיי, אולי לגור עם בנזוג. לפעמים חסר לי להגיע לבית רועש, שיש בו את הזקנים שלי שנותנים בו קצת חום ושהכל נוח , זמין ומוכן עבורי.. ממש מקווה שהתחושות האלו יעברו כי זה נורא נורא מעיק עלי ואני מפחדת שלא אצליח כל-כך להשלים עם זה וארגיש שהפיתרון הוא לחזור לבית הורי, אחריש עשיתי את הצעד הזה וקניתי את כל הריהוט החדש... אשמח לשמוע אתכם ...

elena20

New member
אני חושבת שאת צריכה להילחם בזה

כי התלות הזו לא טובה לאף אחד, דרך אגב גם לי יש קשר ממש טוב עם הוריי, במיוחד עם אמי ועברתי לגור שעה נסיעה מהם ואני רואה אותם פעם בשבועיים. אין ספק שזה קשה, ועשיתי את הצעד הזה דווקא בגלל זה. כי ידעתי שאני צריכה לחוות את עצמאות הזו, לדעת שאני יכולה להסתדר לבד והתחושה הזו נהדרת! ו20 דקות זה ממש מעט, זה כלום! אז את יכולה לבקר אותם מתי שבא לך. אני חושבת שזו תהיה ממש טעות לחזור לבית הוריך, כי עד מתי תמשיכי לגור שם? הרי מתישהו תצטרכי לעשות את הצעד הזה של לעבור לגור לבד.

תני לזה עוד זמן

סה"כ את ממש טריה בחיים העצמאיים והגיוני שההתחלה תהיה קשה. אחר כך כבר מתרגלים וזה הופך להיות שגרת החיים. לעזוב את הבית של ההורים ולצאת לחיים עצמאיים זה הדבר הכי טבעי שיש, זה חלק מההתבגרות וההתפתחות שלנו כבני אדם. אני אישית לא זוכרת שהתגעגעתי לבית של ההורים אבל אצלי זה סיפור אחר.. עכשיו אני גרה במרחק של רבע שעה הליכה מהבית של אחותי (שגם היא כבר עזבה את הבית וגרה בשכירות) מה שמאפשר לי לשמור איתה על קשר ולהיפגש איתה לעיתים קרובות.

NightElf

New member
נראה לי שאת צריכה קצת זמן

מרחק של 20 דקות מההורים זה ממש כלום יחסית, יש אנשים שעוברים מקצה אחד של המדינה לקצה אחר או אפילו למדינות אחרות, סה"כ בסופו של דבר מתרגלים וזה חלק מהעניין של להתבגר, לדעת שאפשר לחיות גם קצת רחוק מההורים וכמובן שאפשר לבקר אותם אחת לשבוע, שבועיים, חודש וכדומה...

למעלה