געגועים למשטרת ישראל

געגועים למשטרת ישראל

תאמינו או לא: לפני לילות אחדים ביקרה אצלי המשטרה בעיקבות תלונה שאני עושה רעש בשעה 22:01. דקה אחרי שכבר אסור לעשות רעש. התלונה נרשמה במשטרה בשעה 22:03 והם רצו אל דירתי והעירו את משפחתי בשביל לספר לנו שהיינו צריכים לכבות את הטלויזיה דקה קודם. הם אומנם שווצרים מדויקים כשעון אבל הם הסכימו להיות ´לארז´ים´ איתנו ולא לכתוב דו´´ח.

blixgirl

New member
../images/Emo2.gif ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ומה אם הבן אדם חפץ לצפות בטלויזיה עד חצות ? או שאין דבר כזה שם ? נשמע מבהיל ביותר... ד"ש מסקוטלנד הגשומה בליקסי

Sparker

New member
אכן כן...

שוויץ היא מדינה מיוחדת מאוד...
ספר לה על הפעלת מכונת כביסה ופתיחת המים בשירותים בבנייני דירות... [אייקון מגרד בראש בתמיהה...]

האמת שבניגוד לכלל, אין לנו בעיות עם

עם המכבסה המשותפת והמקלחת. המקלחת שלנו נושקת לקיר המטבח של שכנים סובלניים יותר ולא לקיר חדר השינה של אלה. לגבי המכבסה המשותפת לכל הבניין, אנחנו כבר לא צריכים לחקות (או לחכות, אני דיסלקט) לתורינו ולגלות שהקונסיירז´ גנבה לנו אותו. מאז שיש לנו מייבש פרטי במטבח, אנחנו יכולים לכבס בכל ערב, אחרי שבעל התור למכונה גמר. מאז שאיימנו על הקונסיירז´ בתביעה פלילית על זה שהיא העלימה את המפתחות שלנו כדי לחנך אותנו, גם היא מותק. בעוד 6 חודשים אנחנו עוברים מאירופה לשיקגו. מעניין אם שם יהיה יותר נחמד.

ומצד שני...

בישראל זה עומד על חצות (או 23:00 - תלוי ברשות העירונית) - שזה מצוין, כי זה נותן גם לשכנים הזדמנות להרגיש שהם אזרחים מן השורה שזכאי לקצת זמן איכות משלהם (קרי - שקט) בהולנד, או לפחות באמסטרדם - זה לא ממש מקובל להתקשר למשטרה על רעש מכיוון בית השכנים... בתל-אביב, עיר ללא הפסקה, על כל המסעדות,פאבים וכו´ להסגר בשעה 00:30. אחרי השעה הזאת מחולקים דו"חות. זה לא אומר שמקומות נסגרים בשעה הזאת... מקבלים דו"ח, משלמים, ומרוויחים אותו עד 01:00. אבל עסק כפאב, בת"א, שצובר כמות מסויימת של דו"חות, ייאלץ בסופו של דבר להתפנות מאיזור המגורים בו הוא שוכן... (ראה ערך "מדבר"... למי שזוכר...ו- "הגלולה"... וכו´) באמסטרדם לעומת זה - ב01:30 כל הבארים צריכים להיות ריקים מלקוחות ומכובי אורות. לא משנה כמה רעש הם עושים לפני כן. מסעדות צריכות לסגור את המטבח ב22:00... לדעתי, הבעיה שלך בשוויץ היא השכנים המאוד ספציפיים שלך, ויכול להיות ששווה ללכת לשוחח אתם, כדי שבפעם הבאה הם יוכלו לחסוך לעצמם שיחת טלפון למשטרה אם הם רק ידפקו בדלת ויקשו שתנמיך את הווליום...

הבעיה שלי עם השכנים הפוכה.

עשרה חודשים שהם כבר מנז´סים לי בכל שעה אפשרית להפסיק כל רעש אפשרי בכל עוצמה אפשרית. בסופו של דבר, התחננתי אליהם שיעזבו אותי בשקט ויקראו כבר למשטרה. פשוט לא האמנתי שהמשטרה תבוא בגלל שאחרתי לכבות את הטלויזיה בדקה אחת.

למעלה