געגועים ללונדון...

Agnetta

New member
געגועים ללונדון...

לטובת המבקרים בלונדון ובאנגליה בכלל. יש כאן לינק לאתר שמרכז את כל החנויות המתמחות במידות גדולות. לחלקן יש אתרים. אני הכי אהבתי את אופנת BASE, אבל שימו לב שמרקס אנד ספנסר למזמינים דרך האינטרנט יש מידות עד 28 (56 שלנו), אבל תיזהרו ממידות שלהם כי 16=44 ו 20=48 והרבה פעמים החלקים העליונים במידה 20 פשוט קטנטנים. המכנסיים בסדר גמור לעומת זאת. דורותי פרקינס עושה עד מידה 48 וזה לא ממש מידות גדולות אלא מידות ביניים. בכל מקרה תציצו, תבקרו באתרי הבית של כל בית אופנה. יש מה לראות ומאוד מעניין בכל מקרה. גם המאמר המצורף בהתחלה על המידות הגדולות באנגליה.

madam pompadour

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

זה מה שקורה לי מרוב געגועים בכל פעם מעלים את השם "לונדון"... "אנוכי בבת-ים, אבל ליבי במרכז לונדון"
כה אמר "איבן רפואה" שהיה אחד מאבות אבותיי ואדם מאוד חכם

DREAM111

New member
הלו מאדאם תירגעי יפתי

ליבך בבת ים ובלונדון זה רק קפיצות. אגנטה תודה על הקישור נלך לטיול בלונדון דרך הרשת בימים הקרובים.

היי אוהבת לואי ה-16....

אני באותה הסירה איתך..טוב, נו..באותו המטוס. הייתי בלונדון אולי תריסר פעמים ואם היה אפשר הייתי עוברת לחיות שם לתמיד.

madam pompadour

New member
אני רק יכולה לקוות...../images/Emo6.gif

שמאדאם פומפדור המקורית (ראי תמונה) אהבה גם את לואי ה- 16, ולא רק אהבה לבהות בתקרות שלו מידי פעם...

אולי נארגן קומונה?

נעבור כולנו לאיזו אחוזה בלונדון אגנס, המאדם, השבלולות, גיליגילי וכל שאר המכורות הכבדות נשאיר לשרקייה את קהיר ואיסטנבול

שרקייה

New member
תגידי מרגריטה, אפשר להציע לך מטאטא?

נהיית מכשושה רצינית. מה זאת אומרת לשלוח אותי לבד. חוץ מזה, לכל מי שצריכה חוויה מתקנת בהתייחסות אליה כאישה, קהיר ואיסטנבול הם המקום. גלי ההערצה גורמים לך לרחף (תעזבי את המטאטא, זה רק אגו...) כשתגדלי תביני.
, גליה

אני בעד..שמעתי שיש ארמון מאוד

חביב ופנוי בימות הקיץ החמים וקוראים לו ארמון באקינגהם. אני מקווה ששכר הדירה לא בשמים

madam pompadour

New member
אם אנחנו בענייני ארמונות...

למה שלא נשכיר גם את ארמון ורסאיי, הרי ידוע שהמאדאם קשורה אליו בעבותות כספיות ואחרות!!!! לונדון ופריס: שתיים במחיר אחד. ממש מציאה. מה דעתכן

madam pompadour

New member
אז ב../images/Emo82.gif הספר...

אז עשיתי מחקר קצרקצר והנה כמה פרטים מעניינים על "מאדאם דה פומפדור" שהיתה פלגשו של לואי ה- 15.

למתגעגעות ללונדון........

אני חיה בלונדון - זה לא קל כמו שזה בביקור קצר, אבל בכולופן די מדהים, אני מודה....... ובעניין הבגדים כמה דברים: אני מכורה של דורותי פרקינס - נוסף לזה שיש מידות גדולות (אני מידה 18, כך שזה לא ממש ממש גדול..) המחירים שלה מדהימים - פשוט ממש זול! ויש גם אביזרים נפלאים ! קניתי שמלה שחורה עם תפרים לבנים - שיא השיק ב 5 פאונד במכירה של החורף - ממש פצצה! חוץ מזה: כדאי גם ב H&M בחנות המרכזית שלהם באוקספורד סטריט יש גם מחלקה למידות גדולות והמחירים סבירים מאד. וצ'ופר - ברב המקומות תמצאו 3 מידות לכ מידה - למשל: 18S, 18M, 18L המידות מתייחסות לאורך - לא מספיק מה היקף הטוסיק צריך גם את אורך הרגל!!! כך שגם גבוהות ונמוכות עם טוסיק רחב יכולות למצוא את מבוקשן בלי תרגילי מיטת סדום.......... בהצלחה!

silvey

New member
../images/Emo140.gifברוכה המצטרפת אלינו, נראה לי

שמיד ימנו אותך לנציגתנו בלונדון...ואולי...נעשה בעתיד פגישת פורום אצלך
בינתיים נחמד לקבל מידע על מידות גדולות בלונדון, ביי, צביה.

למעלה