"געגועים לדימיון"

ספיר 2

New member
"געגועים לדימיון"

מאוהבת בשיר הזה.. אין עליו.. בעיני שהוא בין השירים הכי הכי הכי יפים שיש לבן אדם היפה והטוב הזה- עמיר בניו כל היום, כל הלילה שומעת רק את השיר... כשהוא ניגמר מעבירה שוב להתחלה ושוב מוקסמת מחדש... אתמול נירדמתי עם המערכת דלוקה... יחד עם השיר "געגועים לידמיו" אני רוצה להגיד שהמילים, הלחן, הקול המדהים של עמיר מצמררים אותי כל פעם מחדש. אין אין אין אין.. עליו... ביי ביי שיהיה לנו שבוע טוב ושבת שלום אמן! שתעבור לנו בשלום!!

Nahoum

New member
אמן. ספיר, שתפי אותנו קצת -

איך התחברת לשיר? לאיזה קטע בו? מה דיבר אלייך?, אם בכלל.

ספיר 2

New member
אז ככה...

היתחברתי לשיר רק כששומעתי את המנגינה שלו, ת'קול של עמיר שעושה לי שם צמרמורת בכל הגוף, למילים, להכל- פשוט ל-ה-כ-ל. שיר מהממםם!!! שבת שלום לכולם מיצטערת שרק עכשיו אני מגיבה מכייון ש- לי ולאחותי יש ימים על המחשב. והיום זה היום שלה... אבל עוד מעט יהיה לי מחשב לבד.. כשנעבור דירה עוד שבועיים... :) ועכשיו היתחמקתי למחשב ורשמתי את זה.. היא לא נתנה לי ליהיות בו :'(.. ביי ביי לכולםם!!!
אותכם!!!

gala21

New member
אני מסכימה איתך!!!

אין על השיר הזה.. תמיד מרגש ונכנס ללב .. ושלום גם לנחום:)

gala21

New member
לא הספיקותי..

עשיתי לי פינוק באמבטיה..:) אז מה קראתי פה? שעמיר הקריא את "יגדל" מהסידור שהבאת לו? זהו שיחוק !לא?

Nahoum

New member
ה../images/Emo16.gif הוא וירטואלי. יש למטה שירשור

שמדליקים בו נרות לזכר הפיגוע אתמול, הרוגיו ופצועיו - את מוזמנת גם להדליק נר. אמנם וירטואלי, אבל זה המינמיום. ובקשר לסידור, איזה יופי זה היה!! מרגש!! אין לך מושג!! אני לא יכול לתאר את הרגשות שעוברות לי בראש שאני חושב על זה בכתב. קשה מידי.
מדהים!! מרגש!! ומשמח בצורה בלתי ניתנת לתאר!! ;'(
!

gala21

New member
ממוש..

אני חשבתי על נרות שבת . לגבי הסידור - אני עד עכשיו לא יודעת מה כתבת לו... אבל אם הוא בחר בסידור הזה זה רק אומר ש... אתה מוזמן לחייך חופשי.. מברכת את כולם בשבת שלום וברכה.

Nahoum

New member
חח לא נרות שבת. נרות להרוגים הי"ד

חייכתי, תאמיני לי שחייכתי
. זה עשה לי את השבוע!! אין ספק!!

למעלה