געגועים לאקסית....

Desert Eagle

New member
געגועים לאקסית....

לפני הכל ישבתי במשך שעה ופשוט דפדפתי דף דף לאחור והפורום כאן ממש מדהים ! אז לבעיה שלי.. לפני כ3 וחצי חודשים אני והאקסית שלי נפרדנו מסיבה כללית ברורה, הרגשתי ( לפחות אני ולטענתה גם היא) שחנקנו את עצמנו יותר מידי, היינו תקועים אחד בתחת של השני, לא ידענו מה זה לא להיות ביחד, הכל כבר מובן מאליו, לא שלא הייתה אהבה פשוט היינו כזוג נשוי, אני מבחינתי היה לי קצת קשה עם זה ולאחר ריב שנוצר מהסיפור הזה החלטנו שלוקחים הפסקה ( עוד לפני הפרידה) אבל זה לא ממש עזר כי לא דיברנו יומיים, שלוש ואז נגמרה ההפסקה מבחינתנו, הסיבה האמיתית שהסברנו לעצמנו זה ששנינו רוצים להיות לבד עכשיו, בלי אף אחד, בלי חבר/ חברה... נפרדו ולאט לאט הבנתי שהיא לא ממש חסרה לי, חשבתי שאני כבר לא אוהב אותה ולא מתגעגע עד לפני חודש וחצי... בחודש וחצי החארונים מדיבורים של שמירת קשר גם אחרי הפרידה היא סיפרה לי שיש לה מישהו שהיא בקשר איתו והיא הולכת להמשיך את זה הלאה, קיבלתי את זה יפה כנראה לא ממש נתפס לי החבר הזה כי רק לפני שבוע שהתחילה את הקשר איתו היא שלחה לי הודעה שהיא מתגעגעת אלי ולימים שלנו ביחד... כמו שאמרתי קיבלתי את זה די יפה והחלטתי שצריך להיפגש קצת ולדבר בקטע של ידידים, לספר מה חדש, לשמוע סיפורים וכו... מאז אותו פגישה אני לא מפסיק לחשוב עליה דיברתי איתה על זה ולפני שלושה שבועות הגעתי להחלטה שאני חייב לשכוח ממנה ומה שעשית ( די מגעיל מצידי אני יודע ) זה פשוט לגרום לה לא לחבב אותי, שלחתי לה מכתב די פוגע, כמו לדוגמא שאני לא רוצה לשכוח כלום מהקשר שהיה ביננו ועוד דבריםשהיא לא הייתה רוצה לשמוע... הבנתי שהמכתב לא ממש עזר לי וקשה לי להוציא אותה מהראש דיברתי איתה אתמול שאני אוהב אותה ואני רוצה לפגוש אותה בשביל לדבר איתה אבל גם זה היא לא מוכנה מעבר לזה היא אומרת שאין לנו טעם לדבר אפילו בטלפון... אני מרגיש כאילו היא לא מכירה אותי, כאילו שנה וחצי לא היינו ביחד, אני יודע שהיא יצאה די צבועה בכל היניין הזה כי אחרי חודש היא כבר מצאה מישהו אחרי שהיא אמרה לי שהיא רוצה להיות לבד ולפי ההסבר שלה היא לא ידעה שהיא רצתה את זה בעצם והיא מנסה למצוא תירוצים... אני לא יודע מה לעשות אני רוצה לדבר איתה להגיד לה מה שיש לי בלב כי אני רוצה לחזור אליה, מצד שני אני לא רוצה להרוס לה כי היא אמרה לה שטוב לב אבל אני מרגיש שאני יכול לעשות הרבה יותר טוב כי היא אמרה לי גם שהיינו בכסאח שהשנה וחצי האלו שהיינו ביחד היו הכי נפלאות שלה... מאיפה אני ממשיך כאן הלאה? מה לעשות...

BlackMambaX

New member
תעזוב אין ברירה

לפעמים אין מה לעשות. באמת אני למדתי את זה בדרך הקשה.. פשוט תעזוב ותמצא מישהי אחרת, אם היא מרוצה שתיהיה מרוצה..... לא שווה לך להלחם על משהו שכנראה לא תנצח בו, באמת שאני מדבר מניסיון רע מאוד שהיה לי. לפעמים רק האתגר מושך לעשות דברים כאלה, תחשוב על זה טוב ותראה שאתה לא כל כך מתגעגע אליה כמו שאתה חושב.

אני לא חושבת שהיא צבועה.

קורה שלא רוצים קשר עם X ואז נפגשים עם Y והמשיכה חזקה... כל אמירה טובה לזמן בו היא נאמרת, בכל הנוגע לענייני הלב. אני גם חושבת שעשית טעות ששלחת מכתב מכוער כזה. אבל זה כבר מים מתחת לגשר... ונראה לי שהגיע הזמן פשוט להתנתק. החלטתם החלטה, כנראה שהיו לה סיבות. נכון שאחרי זמן מה של לבד דברים נראים אחרת, אבל זה לא מוחק את הסיבות שהיו...תן לעצמך להחלים ותמשיך הלאה...

שלום

נסה לפנות אליה ולהיות עדין ונחמד אליה. אם לא תצליח, השתדל לאהוב הכי הרבה את עצמך ולעסוק בדברים שאתה אוהב כדי לשכוח.

Desert Eagle

New member
נפגשתי איתה היום...

ופשוט שפכתי את כל מהלב מרגיש ולא המוח, אמרתי לה כמה קשה לי בלעדיה הסברתי לה מה ניסיתי לעשות בשביל לשכוח ממנה כי זה הרי המטרה... הבנתי עוד דברים אחרי השיחה שהיה לנו, היא לא רצתה לצאת המניאקית בכל הסיפור אבל כן היא עכשיו עם מישהו רק בגלל שהיה לה קשה להתגבר ( היא אמרה לי רק אהבה מוחקת אהבה ).... שאלתי אותה גם אם לא היה את אותו חבר עכשיו היינו חברים אז התשובה הייתה חיובית, משם הבנתי שזהו אני לא יוכל להפריע להם יותר כי אני לא רוצה לנסות ולרדוף שבסופו של דבר החזרה לקשר תבוא מסכסוך מגעיל שעשיתי.... אני מרגיש הרבה יותר טוב שהוצאתי הכל החוצה וכן אני עדיין חושב שהיא לא בסדר כי היא פשוט שיקרה לי ברגע שנפרדנו וזה מה שמכעיס אותי... תודה לכל מי שעזר והבין

זכוכיות

New member
היא לא שיקרה לך

היא שינתה את דעתה. כמו שאמרה קרן אור, כל אמירה טובה לזמן בו היא נאמרת. גם אני חוויתי פרידה לא מזמן, לפני 4 חודשים בדיוק לייתר דיון, היינו יחד שנתיים. אחרי אותה פרידה אמרתי לו, לכולם ולעצמי שעכשיו אני לבד (ואפילו הגדלתי- "לפחות שנה")... תוך 3 שבועות נכנסתי לקשר עם החבר הנוכחי שלי, כשהוא הופיע לי בחיים שיניתי את דעתי בן רגע- פתאום הלבד לא היה חשוב, לא כמו להיות איתו.

Hypnotize

New member
קרה גם לי

החבר הנוכחי שלי הגיע בערך שלושה חודשים אחרי קשר של שנתיים ואני גם הייתי בטוחה שאני אהיה עכשיו לבד ולתקופה ארוכה כי זה מה שהרגשתי.. אבל שיניתי את דעתי ויש לציין שהאקס שלי הגיב באותה צורה ולדעתו הקשר החדש בה מוקדם מידי אבל מי הוא שיחליט בשבילי?!?

זכוכיות

New member
כחודש אחרי שהקשר שלי ושל הנוכחי התחיל

מצאתי במערכת פורומים אחרת הודעה בשם בדוי, של בחור שגילה שלאקסית שלו יש חבר חדש, והוא לא הבין איך למה מדוע ואיך... "איך תוך פחות מחודש אחרי קשר של שנתיים?!". ככל שהתקדמתי בשרשור וקראתי עוד הודעות של אותו בחור- קלטתי פתאום שמדובר באקס שלי. זה היה שרשור מאוד מכוער, אנשים שם טענו שלא אהבתי אותו באמת, שאני לא מסוגלת להיות לבד, שהחדש הוא ריבאונד ועוד כהנה וכהנה השערות שונות ומשונות... לא התערבתי בשרשור כמובן, כתבתי לו מייל לאחר כמה ימים והסברתי איך למה מדוע ואיך, ושהקשר החדש שלי לא אומר כלום על הישן- בטח לא יותר ממה שהפרידה כבר אמרה מעצמה.

nate2000

New member
לא נעים

עד כמה שזה לא נשמע נעים אבל ברגעים כאלה מגלים את האופי האמיתי של האדם, או כמה צדדים לא הכי נעימים באופי שלו....

למעלה