געגועים לאמא

MIRII27

New member
געגועים לאמא

הזמן מתרחק והלב נצבט, זוכרת אני אמא את אותו מבט, זה קשה למרות שלא מאמינים, שאת נשמה למעלה ואנו כה מתגעגעים, אל קברך קשה לי נורא להתקרב, בלעדייך אמא עולמי חרב, לקרוא את שמך על המצבה ,לא מתעכל ועצם המחשבה שאת נשמה ,עלי לא מקל אומרים את שומעת ,אומרים את יודעת, רק לגעת אינך יכולה, ואת דמותך אני לעולם לא שוכחת, שאת תחזירי אי פעם אני את עצמי משלה, והחיים אינם אותו הדבר, אומרים שהמוות היא דלת מעבר אך כל המילים וכל הדמעות, רק מכאיבות עוד ועוד .... ל- מירי ורפי אדי

eaz1514

New member
../images/Emo201.gif יכולתי לכתוב בעצמי אותן

המילים, אבל ..... על בני רונן שעד כמה שהראש מבין שהוא לא איתנו ללב קשה לתפוס, לקבל, להשלים והגעגוע רק מתעצם עם כל יום שעובר.

שושנוב

New member
WWW.NERTAMID.CO.IL

פורטל הנצחה שמאפשר להקים אתר הנצחה אישי. הקמתי אתר כזה לאבי שנפטר. מאוד מומלץ. משחרר ומאפשר לשלב גם חומר כתוב, גם הספדים ,גם תמונות ואפילו קטעי וידאו.

שושנוב

New member
מירי יקרה

קראתי את שכתבת והתרגשתי.גם אני מרגישה בדיוק אותן תחושות אך אין לי את היכולת לבטא זאת יפה כמוך. כתבתי על אתר הנצחה שהקמתי. אם עדיין לא עשית זאת אני ממליצה בחום. שם תוכלי לכתוב את כל מה שעל ליבך ועוד הרבה יותר.

אתמול לקחתי את בני../images/Emo41.gif

לבית הורי שיבלה עם אבי ביום החופש וכשצעדנו לעבר הבנין שנינו הסתכלנו על החלון ולרגע דימיתי את אמא שם...לרגע,כל כך הגיוני שהיא תעמוד שם ותנפנף...אבל לרגע,רק לרגע אפשר לדמיין במקומות כל כך קבועים שהיא תהיה שם....אבל היא לא.... כשעלינו במדרגות שאלתי אותו (הוא בן 5) את מי הוא ציפה לראות החלון,את סבתא ? ואז הוא ענה לי שאי אפשר...היא בשמיים ,וחשבתי לעצמי....איך יכול להיות שהוא בגיל כזה מפנים ואני עוד לא? למממממממממממממממממממה???

למעלה