געגועים לאמא אסטריאה

ליז32

New member
געגועים לאמא אסטריאה

קרידה - יקרה אונזה מזאס יה פאסרון כה טכאווטס אי טו אסטאס קון מוזוטרוס טודו אל טיימפו - 11 חודשים שהלכת ואת איתנו כל הזמן קדה דייה, קדה אורה, אי קדה פונטו - כל יום כל שעה וכל דקה, לה דולור דאינדה אסטה גרנדה - הכאב עדיין גדול. לוידה יה נו אז למיזמה וידה - החיים אינם אותם חיים אונה קוזה אריינטו אן אל קוראסון אן לה אלמה סה אמטו - משהו בתוך הלב בתוך הנשמה כבה, לה אמיסטה לה קרנסייה לה באונדה, אל אמור אי אל קיינטור כמוז דאטס - החיבה הטוב שלך האהבה והחום שנתת לנו נו פאוודמוס טופר אן אסטה וידה - לא נוכל למצוא בחיים האלה, קדה דייה פבלמוס, יה סאבס דל בלקון דה לה קוזינה - כל יום אנחנו מדברות , את יודעת מהמרפסת של המטבח אלבנטו לקבסה, מירו אריבה על סיילו ויאו לס אסטרייאס אי טקונטו- אני מרימה את הראש מסתכלת לשמים רואה את הכוכבים ומספרת לך קומו מה פסו אל דייה - איך עבר עלי היום קומו אסטה אל אבא אי קוואנטו לביינס המנקה - מה שלום אבא וכמה את חסרה לו קומו אסטו לוס פיז'וס לו אנייטוס אי טודה לפמייה -מה שלום הבנים הנכדים וכל המשפחה יו סה כמוס אסטאס ויינדו דה אריבה- אני יודעת שאת רואה אותנו מלמעלה אי מוס אסטס ביקלאנדו טודו אל טיימפו אקדה אונו אי אונו- ואת שומרת אלינו כל הזמן על כל אחד ואחד לפמייה פרטי ארה טודה לוידה - המשפחה בשבילך היתה כל החיים, סופריטס בסטנטה, פישין אסטאס ארפוזנדו - סבלת מספיק עכשיו את נחה אי קרו קראר קה אן טו מוואבו מונדו טיינס דה טודו דל באוונו - אני רוצה להאמין שבעולם החדש שלך יש לך מכל טוב, אמא מי אלמה - אמא נשמתי מוס אסטמוס אסקריניינדו מוצ'ו - אנחנו מתגעגעים מאוד ארס ללוז דה מאוסטרה וידה - היית האור של חיינו טקרמוס ביין אי טסטו מנדנו בסוס דה טוסוס - אנחנו אוהבים אותך , אני שולחת לך נשיקות מכולם. בנדיצ'ו אל דיו כמוס דיו אל זכו דה סר פרטה דה טו וידה - אני מודה לאלוהים שנתן לנו את הזכות להיות חלק מחייך,

logikal

New member
מרגש ויפה להפליא.

תתנחמו שהייתה לכם הזכות להיות חלק מחיי אישה נפלאה כזו.

מירי88

New member
סמנה בואנה אה טודוס קרידה ליז

מאדרה אי סולו אונה .מי מאמא מוריו אנטס 10 אניוס אי הוי אין דיה לבושקו . ממנקה אה יאמר אמא .

faridi

New member
מאדרה אס אונה פרופ'סייה

ואי אפשר להתחרות עם "המקצוע" הזה. כל אם בפני עצמה.

Sarika

New member
ליז ../images/Emo201.gif

לו קי אסקריב'יטס מי אמוסיונו מונג'ו , נו איי קונסולאסיון קוואנדו סי פיידרי מאדרי. אמה איי מימוריאס קי ב'אן אה אסטאר קון טי סיימפרי. טו קי ביב'אס.

רותי ב.

New member
אחח ליז, קה ארמוזו לי

אסקריב'יטס, מי פלאזיו אי מי אמוסיונו די מלדאר, אי אסטו סיגורה קי טו בוז, אי טאמביין קואנדו לי אב'לאס אין טו קוראסון סי אוייה. אין גנדם אסטה סו אלמה, אי סוס מימוריאס ארמוזאס סיימפרה קי טה אקומפאניין.

למעלה